פרק 10- רבע הגמר!

EvaNofit

New member
סורי..... היה לי וירוס למחשב......

ושבוע לא הייתי פה בגלל זה..... [והתגעגעתי!! מתה על הפורום!] וגם פיספסתי את הווידיאו צ'ט עם מישל וכריסטין בגלל שלא היה מחשב.....
טוב העיקר שלא תתבלבלי בכותרת של הגמר.....

לא הפסדתי הרבה מהוידאו צ'ט

היה וידאו צ'ט, מישל וכריסטין לא כל כך התייחסו לכותבים בצ'ט שהיו רבים מאוד. כל מה שכתבו עבר כל כך מהר, מפני שהיו הרבה אנשים שכתבו בצ'ט. הן דיברו ולקראת הסוף מישל התחילה לצחוק על ניראל, אח"כ כתבתי בצ'ט שניראל לא נפסלה עדיין כי התוכנית לא רוצה שאח"כ יפרשו את זה כגזענות נגד הערבים. וכתבתי שהיא נשארת בגלל אפליה מתקנת או משהו בסיגנון. אח"כ גם כריסטין שיתפה פעולה עם מישל ושתיהן התחילו לשחק כאילו הן מדברות עם ניראל אבל לא בעברית אלא בערבית. ואז אח"כ ניתקו את כולם מהשרת של וואלה ובזה הסתיים הוידאו צ'ט. זה היה מאוד עצוב כי זה היה כבר הסוף. אני מקווה שההופעה שלהן בכיכר רבין, לא תהיה ההופעה האחרונה שלהן, ושהן ימשיכו להופיע בדוגמנות. זה קצת שבר אותי ודיכא אותי כל ההדחה הזאת של כריטסין והוריד לי את החשק מלראות את ההמשך של התוכנית, אבל התוכנית תמשיך לסקרן אותי.... ואמשיך לצפות בה למרות הצער שכריסטין הודחה. החלום שלי היה לתת לכריטסין את הכינוי ואת הסיסמה של הכינוי שלי כדי שהיא תכתוב ממנו. אבל אין לי דרך להעביר אליה את זה.

EvaNofit

New member
גמני מאוד הצטערתי ששרון הודחה

ולמרות זאת המשכתי לראות ועוד תראי כמה פרקים.....(!!) לך זה רק אחד.... -ועוד הגמר שברור שרואים אותו..... אני ינסה לחפש את תקציר הווידיאו צ'ט ב"וואלה" ו
לך

nc66

New member
הזוכה בגמר היא......

ממש מבאס שבכל העיתונים כבר פירסמו מיהי הזוכה וממש חבל שזאת ניראל

למעלה