פרק 10- רבע הגמר!

Kukupita

New member
הרבה מאוד זמן אני מודאגת../images/Emo2.gif

האם באמת לקחתי ערך מוסף מהסדרה. היום כריסטין הבהירה לכולנו מה למדנו בזכותה. לבלונדיניות יש שכל.

../images/Emo201.gifניראל מלכה!!

רציתי לקפוץ על המסך ולנשק אותה!!! כול הכבוד לה !! במקומה גם אני הייתי עונה ככה! פשוט לא הוגן מה שעשו לה הבנות, הרי ברור לכולן פה שהיא זאת שעשתה את זה בגדול במילאנו! אז למה הן בחרו בה?? קנאות וגזענות! מימי מאוד יפה אבל גזענית שחבל על הזמן ...שמתי לב בתוכנית! חחחח קריסטין קרועה...."לבלונדיניות יש שכל"...מה את אומרת? לא רואים את זה עלייך... ואליסיה סנובית ...איך היא מדברת כאילו פסיכולוג..והיא מכוערת! דומה לשלד!

rebecca121

New member
../images/Emo122.gifמבט רצחני!!

הרי לא ברור לכן שיש גזענות בתוכנית! שימו לב לכול מילה ומילה שמימי ואליסיה הוציאו מהפה היום! "עכשו זה באופנה מבט כועס ורצחני!" התחשק לי לדפוק לקנאית
לפנים ולתקן לה אותם.. מימי קנאית! היא בכלל לא יפה!! מה מתלהבים מהעיניים הלא אמיתיות שלה?! אפשר לחשוב! גם ניראל יוכלה לשים עיניים ירוקות ותיראה פצצה! קריסטין הוכיחה עוד פעם לכול עם ישראל עד כמה מטומטמת היא יוכלה להיות....היא אטומה! אין לה רגשות! ראיתם איך היא לא הגיבה אחרי שניפו אותה? ניראל יפיפיה ועשתה אותה בגדול במילאנו!! היא חזקה! אחחח היום ראיתי עד כמה הנקמה מתוקה.....כמו דבש....איך היא ענתה להן.....אויייי נראל אני חולה עליך ועל הגוף המהמם שלך! ואת בכלל לא קרש גיהוץ.....בטי היתה מתה להיות כמוך...

ראיתם את רן דנקר בפרסומת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

מעניין מה הקשר
הולך להיות גמר מענייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
אני מחכה לראות את מי יחזירו הלוואי מישל שרון או נטלי
אבל גם לכריסטין יש סיכוי כי היא האחרונה שעפה

witchi K

New member
הפרק של היום

שלום לכולכן,גם אני צופה בדוגמניות בקביעות אבל היום לא יצא לי כי היה לי שיעור פסיכומטרי
מישהי כאן יכולה להיות אדיבה ונדיבה ולסכם את מה שהיה בפרק? למה כולכן התנפלתן על ניראל? מה היא עשתה? ומה קרה בפרומו שהבנות היו בשוק ואליסיה אמרה "את יכולה לא לדבר עכשיו?" בבקשה בנות,אין לי הוט VOD ואני ממש רוצה לדעת מה היה היום
תודה מראש

עדידה2

New member
אני שונאת את ניראל !!

יש לי מספר דברים להגיד א' כל! מה היא מצפה בדיוק? שאיך יתיחסו אליה? אם את ערביה ואת בתוכנית של יהודים לפחות שיהיה לך מינימום כבוד וחוץ מזה מה היא מצפה תחשבו על דבר כזה שיהודיה הייתה באה לתוכנית הדוגמניות של הערבים!! מזמן היא הייתה בקבר אני חושבת..!! חוצמזה דיי היא בכח עושה את זה אתם לא שמים לב!! כמה פעמים היא חזרה על זה הייתי מלכה הייתי יפה היא אהבה אותי והיא זה.. היא מתגרה! היא מחפשת לריב!! ואני לא סובלת אותה.. תסלחו לי היא לא יפה!! היא נחמדה ולא יותר מזה!!!

MeRmAiDe

New member
יאפ

ועוד שסופית אני לא סובלת את אליסיה המתלהבת מעצמה....

michal2004

New member
אכן, ניראל סובלת מרגשי נחיתות

ודרך אגב גם מימי מעצבנת, ערסית מכוערת שדומה לתחת של בבון.

הכל מקנאה../images/Emo70.gif הן מקנאות בה../images/Emo70.gif

אליסיה כבר ממש עולה לי על העצבים ומי כבר ממזמן יאללההה שילכו ויעזבו אותה בשקט
אבל לא יצביעו לניראל כי היא ממוצא ערבי וזאת הדוגמנית הבאה של ישראל וכאילו מימי עם עדשות
זה הדבר הכי יפה בה שתוריד את העדשות ונראה אם היא עדין ככה מיוחדת

TuTyBoP15

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo210.gif../images/Emo94.gif

אמא שלי אמרה "בטח" חחחחח

rebecca121

New member
כמה גזענות!! איך אפשר?

מה קשור תוכנית של יהודים או לא! כולם בני אדם!! לא צריך להתייחס בשונות לאף אחד...

למעלה