פרק 10- רבע הגמר!

ס ו ל ר ו

New member
את כל כך צודקת!

דוגמנית לא צריכה שיהיה בעבר שלה משהו קשה. ואם הן רק רוצות להרוויח כסף בשביל המשפחה שלהן שילכו לעבוד.. מישל רוצה להיות דוגמנית כי זה מה שהיא אוהבת לא כדי להרוויח כסף. אח ניראל, אני מאוהבת בה! כמה אומץ. כל אחת שחושבת שהיא מגעילה שתשים את עצמה במקום ניראל מההתחלה כ ו ל ן שנאו אותה.. מה אתן הייתן עושות? מתגוננות ובצדק. ניראל מדהימה וכולן בחרו בה רק בגלל שהן לא חברות שלה. שום סיבה אחרת.

אליסיה פשוט יותר מדי מתאמצת

כדי לא להעליב. כל ההסבר התמוה הזה על כסף או לא כסף נועד להימנע מאמירה אחת פשוטה: מישל אינה מספיק יפה כדי להיות דוגמנית. כולם יודעים את זה, זאת הסיבה שלא בחרו בה. אליסיה נאחזה בהסבר יעני - מחמיא, אבל בשורה התחתונה, הרמז הדק הוא: עם כל הכסף שלך, יכולת כבר לעשות ניתוח פלסטי.

ליןןןןן

New member
נכון../images/Emo45.gif

היא כאילו יוצאת דפוקה עם הסיבות שלה, אבל זה מתוך נחמדות כמו עם כריסטין שלא יצאה טוב באיגרוף היא לא תגיד שהיא לא יצאה יפה היא אמרה "כדי שהשופטים יכירו אותה" בקיצור היא יותר מידי נחמדה

אחוקי

New member
אני מת על ניראל!!!!

היא הכי תותחית שמה אין עליה!! אבל אני כבר יודע שאליסיה זוכה בדוק!!! ומקום שני זה ניראל:( מימי היא אחת המכוערות והנמוכות רק בגלל העיינים עשו ממנה... משו

MeetLofe

New member
תעשו לי טובה

למימי לא מגיע להיות שם אפילו בחלומות אם כבר מישהו מגעיל בתוכנית הזאת זאת מימי ולא מישל היא כל הזמן מנסה להוציא אותה רע היא חושבת רק על עצמה סליחה אבל לי היא שידרה שהיא כ"כ טיפשה לא חיבבתי את ניראל בהתחלה בכלל אבל היא פשוט ככה בגלל הבנות היא בחורה מדהימה לפי מה שאני רואה עכישו כ"כ שמחתי שהיא הצליחה במילאנווו איין איןןן ושלקחו בסוף יותר תתמונה שלה ולא של מימי כ"כ שמחתי את אליסיה חיבבתי כל הזמן רק הפרק היא עצבנה אותי זהו[:

MeetLofe

New member
אה ואני חייב לציין

לכריסטין יש הרבה דברים בראש שכל ו...אמממ.....מה עוד יש בראש של בן אדם?
וכריסטין הוכיחה שבלונדיניות הן לא מטומטמות הבנתם?!

cHoCoLaTe BoY

New member
תגידו..

יש שידור חוזר אולי של הפרק האחרון? יש שידורים חוזרים בכלל שהדוגמניות?

ברודי

New member
עד כמה שידוע לי, כרגע לא...

אבל באתר האינטרנט של הדוגמניות יש המון קטעים מהפרק...

ברררר

New member
הסיכום שלי על חצי הגמר!

למרות שנכנסו לפורום בשבועות האחרונים מיליון אנשים שאמרו שיש להם "מקורות מוסכמכים" שבגמר יהיו מימי אליסיה וכריסטין, ניראל עלתה במקום כריסטין. מגיע לניראל, היא הכי מדהימה שם וביצעה את המשימה האחרונה הכי טוב מכולן. אליסיה, שאומנם אהבתי אותה עד אתמול, פתחה את הפה ועצבנה אותי. התחילה לדבר שטויות והתאגדה עם כולן נגד ניראל. כריסטין, כמה שטויות יוצאות לה מהפה... יפה יפה אבל יאללה עופי נבשבר לשמוע אותך. מסתכלים עליה וזה כמו חלל ריק כזה..... מפחיד. מימי, לדעתי מכוערת שהיתה צריכה לעוף מזמן. אבל שוב, עניין של טעם. מעניין את מי יחזירו לגמר. בטח את נטלי. נקווה שלא. סתם מנופחת מעצמה.

למה העיפו את מישל? ../images/Emo53.gif

לא ראיתי את ההתחלה של הפרק. מי הצביעה בעדה שתלך ולמה? ואיך זה שניראל לא עפה, אם כל הבנות לא סובלו אותה?

•HadaS•

New member
כל אלה שנגד ניראל כנסווו....../images/Emo3.gif

שמעוו אני צכה להבהיר פה כמה דברייםם =\ ונכון כל אחד יש לו דעה משלוו אבלל אתן ממש מגזימות אבל ממשש!! טווב רשמתי כבר את זה בהודעה אחרת אבל אני ירשום שובב..!! תראוו.. אתן אומרות שניראל אגרסיבית ותוקפנייתת אבל מה הקטעע?! היא כזאאתת כי מתנפלים אלייה והבנות שמה כן גזעניות ואל תגידו שללאא!! הן הכי גזעניות שישש.. עובדה זו הפעם המאההה שהן בוחרוות דווקא בהה ולא באף אחת אחרתת.. ומישהי פה כבר אמרה שהשופטים לא מטומטמים והם שמים לב שהן עושות את זה בכוונהל ניראל! כי כולן שמה קנאיות מסריחוות כי ניראל פי אלף עלייהןןןן... מימי הזאת אם כבר מה יפה בהה?? ככה היא נראית כוסית ברמות אני מודהה.. אבל מבפנים היא מכועררררתתת!!! תראו כמה היא צבועההה... כל הזמן היא בוחרת בניראלל וגם בפרק של אתמולל היא בחרה בניראל כי היא חוצפנית ומשוויצה.. וואווו.. ואם באמת שמתן לב טוב טוב תסתכלו שלאורך כל העונהה מימי הזאת צבועה שמחפשת צומיי?? אני לא מבינה תבנות שבוחרות בה.. הבחירה בבנות זה לא רק בגלל היופיי.. זה גם בגלל מה שיש להן בפניםם ובפניםם היאא פשוט מגעיילהההה.. וחוצמזה שהעיינים שלה זה עדשות והדבר שהכי יפה אצלה זה העיניים אז היופי שלה כבר לא שווה =\.. ואליסיה הזאת גם כן סתם סנובייתת אבל אני עוד אבין את מי שתצביע לה כי היא יפהה ותחשבבוו על ניראלל.. מה אתן לא הייתן מתעצבנות ותוקפות אחרים אם ככה היו מתנהגים אלייכןן?? תפסיקו לשחק אותה שלאא כי בטוח הייתן ככה! תדמיינו אותכם סובלות כמו שהיא סובלתת.. בגזענות כזאת אצל הבנות שבוחרות בה סתם ככה מאשימים אותכם שבגללכם איזה אחת עפה מהתוכנית ורבה איתכם איזה מישהי כל הזמן שמחפשת צומי... לא הייתן מתנפלותת?? ודרך אגב זכותה להשוויץץ כל הבנוות אחרי המשימה אומרות איך היה להןן ומתייחסים אליהןן ורק היאא כשהיא אומרת אפחד לא מתייחס.. היא רוצה יחחסס?! ומזה עוד פעםם מישהי פה אמרה שתלך לתוכנית של ערבייםם?? הנה גזענוותת.. מה שאמרת זה היה גזענוותת ותעזבו אותה בשקט ערבייה לא ערבייה היא מסכנהה מתעללות בה שמהה וזה פוגע בהה מסכנה ובגלל זה היא כזאתת.. היא הייתה יכולה לפרוש מזמן עוד מההתנהגות המכוערת שלהןן.. אבל היא גיבורה והיא הצליחהה כי היא באמת רוצה את זה יותר מכולןן שממהה..! ואל תגידו שהיא מכוערת או משו תראו איך היא מצליחה בחו"ל.. כי בחו"ל לא שמים על זה שהיא ערבייההה בחו"ל לא ידעו שהיא ערבייה עובדההה.. ומימי הזאת גמכןן גזעננייית ברמוותת ואל תגידו שלאאא אמרתי את שליי :)

•HadaS•

New member
מיי זהה??

רעוותת?! זאת את ישמנננההה??? כן כן זאת אתתת מזה הכינוי הזהה
?! מזה לא ידעת שאני פהה .. חחחחח קיצוורר יוצאים היוום נהנהנהההה ווו.. אם הכינוי שלך אמוורר להיוות כמו זה של הסרט הזה אז זה בני בו בו לא בייבי בו בוו קצוור סתמיי
ודרך אגגגבבב.. היום ראיתי תאילנדי על שורר... גם את ראית אותוו לאא??חחחח האאאאא וראיתי גם תאנטנהה שלוו על הראאששש... טחחחחחחחח
קיצוור התאילנדי סקססיי :) חח אנחנו מבינות את עצמינו או שאולי רק אני מבינה את עצמיי =\ יאללה רעעוותת טווסי לךךך להתראוותת ושתטחני אצל מיכלל הרבהה.. ותשמרי לי צ'יפס
וד"א אני יודעת שאני צודקת כי ניראל יפה ואת קופה כאילו דההה חח דפקתי חפירהה פההה וזה לא שיןןן זה כולה פורווםם ודפקתי חפירההה וזה לא שיןן חח קיצווווורר חפרתי מספיק א אנ אני אני ע אני עפ אני עפת אני עפתי אני עפתי!!! אני עפתי!! אני עפתי! אני עפתי אני עפת אני עפ אני ע אני אנ א חח בבבעי

למעלה