פרק 10- רבע הגמר!

1 6

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif

karyn

New member
זה מוזר כי בסבב כולם הצביעו נגדה

בפעם הרביעית!!!!111111 אז איך היא משתפתפת???? היא הייתה צריכה לעוף!!! מישהו מוכן להסביר לי?

hottyboi

New member
כי השופטים לא מפגרים

הם מבינים למה סבב רביעי מצביעים נגדה. זה אומר משו עליהן יותר מעליה.

אולי כי עדיף להיות סתמית

(למרות שאליסיה בכלל לא סתמית לדעתי, וגם לדעת הרבה אנשים שהיו בתוכנית), מאשר בעלת פרצוף עקום? מישל חביבה, משעשעת, אבל היא לא יפה מכדי להיות דוגמנית. זה שהיא הגיעה לגמר הוא בגדר תעלומה!

וואיי איזה פרסומת מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ניראל נראית טוב ואהבתי את השיער של אליסיה אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני מקווה שמימי לא תזכה
ואחרי היום.. גם לא אליסיה
נשבר מההתנשאות שלה

האמת שאהבתי יותר את שרון נטלי ומישל

אבל מתוך הבנות זאת ניראל וגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג אליסיה וגם אז אני לא אהיה מרוצה
ומה זה ח"ו?

ליןןןןן

New member
חס וחלילה/ושלום../images/Emo4.gif

אם ניראל תנצח זה יהיה אכזבה... שרון הכי יפה!!!! התגעגעתי אליה... וגם אני אהבתי את מישל, אבל לא לניצחון, עד כאן.

דווקא מישל הייתה מוכיחה שלא צריך->

להיות ביצ'ית ומתנשאת אפשר להיות גופי כזאת מטורללת מצחיקה ומדליקה ועדיין דוגמנית ניראל הכי נורמאלית מכולן
מימי מזוייפת ואליזיה היא רעה בתחפושת של טובה ועדינה

ליןןןןן

New member
ברורררר../images/Emo127.gif

התכוונתי מבחינת אופי- מישל מקום ראשון אצלי
ולא רק ליד המצלמות גם במציאות
ראיתי אתמול, אני דיברתי שאין סיכוי שהיא תיקח כי היא לא כזאת מושלמת {הפרצוף}... דווקא מימי לא מזויפת לדעתי, היא אומרת הכל בפ-נים,
ואליסיה לדעתי, ממש לא רעה היא חמודה בטירוף היא פשוט לא רוצה להעליב ת'בנות ובגלל זה התירוצים שלה כשצריך להעיף יוצאים מאולצים וצבועים

moomita

New member
כדי להצביע לה ..

או באתר http://models.nana.co.il ~*ׂׂׂשרוןׂׂׂ*~ המתוקה , היא מספר 7 .. ניתן גם להצביע בsms כמובן (ריאלטי.. למה ציפיתם?) אותו מספר בדיוק ל-6622 אני יצביע מידי יום אם זה תלוי בי! [טוב.. אולי לא.. עדיין-יקר!]

למעלה