פרק 11 - נפרדים משבדיה בהדחה

פרארי1

New member
תחליט, אתה 3 או 4?

קשה לנו עם יותר מדי אלטרנטיבות

ny22

New member
מנהל
סתם מתוך סקרנות, את תזונאית קלינית או משהו בסגנון?

כמהאפשר

New member
אם יש משהו שלמדתי

זה לשמור על פרטיות בפורומים.
אבל כתבתי ואני אכתוב שוב-
אם מישהו שמתיימר להיות איש מקצוע נותן לכם עיצות ווירטואליות, ברשת או בטלפון בלי לראות אתכם(או כדי, בעצם, לראות אתכם)
אם מישהו מבטיח לכם תוצאות או מבטיח הצלחה, מבטיח מסגרת של זמן טיפול להצלחה"(ו"הצלחה" במושגים שלו זו ירידה),
אם מישהו עונה לכם לשאלות בלי להתענין ברקע, בהיסטוריה, בלי לבקש בדיקות ושוב- המשך מעקב, המשך דיווח..
&nbsp
להתרחק מהאדם הזה כמו מאש.
זה לא איש מקצוע,
זה לא מטפל, בכל מקצוע טיפולי שהוא.
&nbsp
תזכרו שזאת הבריאות שלכם, אלה החיים שלכם, זה הגוף שלכם, זאת הנפש שלכם.
בשביל ניתוח לב פתוחלא הייתם הולכים לחאפר, הייתם בודקים אלפי פעמים ומתעקשים על כל פרט שולי.
מטפל ברפואה משלימה יכול להיות מטפל בחסד, איש מקצוע לענין, מבריק, אחראי ובן אדם זהב.
לחלפין רופא עם תארים יכול להיות לא אחראי, עצלן, טיפש, לא מקצועי ועם 0 ביחסי אנוש.
&nbsp
צריך לשקלל את כל הנתונים וללכת ר-ק למי שאתם בטחים במאה אחוז שאתם יכולים לשים את הגוף שלכם בידיים שלו ולא רק טב בעבודת לשון או יחסי ציבור.

25330

New member
בוגרת לימודי תזונה שהתמחתה במגמה קלינית נקראית "קלינית"

כמהאפשר

New member
די, נו. יפה ובועז מחרטטים...

רואים שהם משקרים ואני חושבת שגם התגובה של רון די מראה את מה שהוא חושב על "יש לי ילדים מדהימים בלה בלה בלה... מה לעשות שהריאה שלו כל כך כואבת מסכן שלי..."
&nbsp
(אתה ילד מקסים, תגדל קצת ביצים... )

ddvic

New member
ריאות לא כואבות

אין חיבור עיצבי מהריאות למוח. אולי זה הצלעות שעוטפות את הריאות(שלהן כן יש חיבור עיצבי).

כמהאפשר

New member
זה לא ענין של פרטים כל כך, כמו

השקר שלהם לא עובר מסך.
יש להתרגש או להיות קצת במין פחד קהל ולכן לדבר לא כל כך זורם.. ויש פשוט לשקר לא משהו.
&nbsp
היא משקרת לא משהו, בעיקר ממה שנראה בגלל שהיא כל כך בטוחה שכולם יאמינו לסיפור הגבורה שלהם.
&nbsp
&nbsp
לגבי ריאות כואבות- נכון.
אין רצפטורים של כאב. אבל לא לשכוח שיש את ההקרנה של כל מה שקרוב, כל מה שקשור, כל מה שבאיזור.
כאשר זה כאב מפושט, כאב חד או כהה, הגלים או פלסים או קבוע, כאשר כואב הרבה זמן וכאשר אנחנו עושים מאמץ ויש זרימת דם מוגברת,
כאשר קר ויש אנשים שכאשר קר, כאשר אנחנו בחרדה- יש לא מעט מצבים שיכולים להגביר ולדמות תחושה של "כאב בריאה".
מה גם, שאיש לא ממש דורש ממנה להיות רופאה ולא כולם מדייקים במושגים רפואיים.

תסלחו לי על הבוטות אבל...

מזה הנחנחיות הזאת?!?!?!? גם רוני דואני נלחצת מלהכנס מתחת לקאנו (שיש בו כיס אויר!) וגם בועז "נלחץ" (הוא לא נראה כמו מישהו שיכול באמת להלחץ) מקצת כאבים בחזה ונשאר כל היום בבית חולים. בשביל זה הגעתם למירוץ למיליון?!?!?! זו חויה אבל זו גם תחרות. עזבו את המיליון, תעשו את זה בשביל עצמכם!
כמובן שמנקודת המבט שלי קל לשפוט ולדבר. אבל זה מה שצופים עושים כל הזמן, אז פתאום עכשיו אתם רוצים שאשתוק?
&nbsp
ולמה בהפקה מתעקשים לעשות מתח? ברגע שהאחיות דואני מחכות רבע שעה בלי לשמוע מבועז ואמא שלו, זה ברור מי עף הביתה. לא תמיד אפשר ליצר דרמה, למה בכוח?
ושאלה עניינית - בועז ואמא שלו בטח הגיעו הרבה לפני שעות הלילה המאוחרות אל רון שחר. אז הם חיכו שכולם יגיעו אליו או שצילמו אותם לפני זה?

Gרר

New member
למה "חיכו"

אחרי שהם סיימו עם בית החולים אמרו להם שיגיעו בערב לתחנה הזאת והזאת וכשהם הגיעו צילמו את זה.

ישתבח שמו בורא עולם עפה האמא החופרה המציקה והבן החנון שלה

לא יאמן איזה כיף

חשבתי שאני הולך לסבול אותה כל המירוץ

25330

New member
מלכתחילה הן לוהקו על משבצת הפרחולות

ואכן הדתיות לשעבר - אך פרחולות וחסידות רבי בנימין תמיד - נותנות סחורת: "בא לי לצעוק אני פרחה" לאורך כל הפרקים כולם עוד מגרוזיה והמשחק לדוכסים מאילת וזוגות אחרים, "להתחשב בהן" במשימת האיגרוף שם.

DDN

New member
היאבקות. לא איגרוף

לא היו מציגים ספורט כמו איגרוף בתוכנית כמו המירוץ למליון.

למעלה