פרק 11 - נפרדים משבדיה בהדחה

הדס178

New member
רון שחר בקושי עושה משהו

קר, יודע לעשות הבעה אחת, ומשלמים לו מיליוני שקלים..

הדס178

New member
עוד מישהו מתפעל מדניאל?

האופטימיות, השמחת חיים, הגישה לדברים ולחיים באופן כללי
לא נראה שאבא שלו התאבד וזה נפלא

אני גם אוהבת אותו

תאמת בזמנו אהבתי גם את אביו

אגב הראו אותו (דניאל) בגיא פינס היום ראית?
הוא אירח אתמול כמה מתמודדים ממירוץ (אני קלטתי רק ליאל וגל וטילטיל ומזרחי )
לצפייה בפרק ששודר אתמול

הדס178

New member
כן ראיתי

בזכות התוכנית כתבתי את זה, נזכרתי שרציתי לכתוב עליו משהו
הוא כזה חמוד!ונראה ממש צעיר לגילו

JAMES DEAN

New member
רז היה יקר והחליפו אותו ברון

Jason2

New member
אז הפרומו הבטיח הדחה מפתיעה וקיים

מעוצמת ההפתעה חטפתי כאבים בחזה ומייד קפצתי לאגם קפוא.
&nbsp

נליאו

New member
איזה פרק מיותר

כל הפרק לא מראים את יפה ובועז, ורק בסוף מראים שהם בבית חולים, מי חשב שהם ישארו במירוץ? כל הקטע הזה במירוץ הזה והפרק היה מיותר לגמרי, יפה ובועז הודחו בטרם עת וחבל שלא נתענג מהבדיחות דעת והקלילות של יפה, האישה הזאת היא קסם ומופת.

שוש אור

New member
Tack acshv שבדיה ו Terve פינלנד

היום, בפעם הראשונה מאז החל המירוץ, שמחתי בשביל זוג אחד יותר מהאחרים ואפילו פירגנתי להם.
מדובר על התאומים - עדי ושי שהגיעו למקום השני.
לא סוד הוא שהם לא כוס התה שלי ושאין לי יותר מידי מילים חמות להגיד עליהם [או בכלל] אבל בשבדיה זכיתי להכיר אותם קצת אחרת וכאמור, לשמוח על המיקום שלהם [ועוד יותר בעיקר לשמוח שהם עקפו את הסוכרתיים].

הדואניות - מורידה בפני שתיהן את הכובע,
על כוח הרצון, הנחישות ובעיקר, על הלויאליות שיש להן אחת לשניה.
לא מובן מאליו ולא נהיר בעליל.
ולמרות וחרף, הן הצליחו להגיע במקום השמיני.
כאמור - שאפו

גל וליאל שלא זוכים להרבה מידי זמן מסך, אבל בזמן המועט שהוקדש להם, זכיתי לראות זוג פשוט יפה.
מחייך, בוכה, כועס, צוחק, אוהב.
לא מידי משום דבר, הכל במידה.

ויש כמובן את אלה ווובה - שבכל פרק הם מצליחים להיכנס יותר עמוק ללב ולכבוש עוד מקום בחדרי הלב.
וובה מחזיק ומחזק את הזוג הזה ואם יש להם סיכוי כלשהו, הרי שזה בזכותו.
גם אלה, כשהיא רגועה, יש לה חינניות מסויימת, אבל אצלו זה פשוט טבע שני.
בלתי אפשרי לא לאהוב אותו.

ומודחי הפרק - יפה ובועז
אז בועז בריא אבל עייף ומותש.
מי לא היה מותש עם אמא כמו יפה?
מאד אהבתי אותה בהתחלה, עדין חושבת שיש בה המון איכויות אבל בתחרות כמו המירוץ אין לאיכויות אלו מקום ובטח ובטח שאין מקום לשתלטנות שלה, זו שבמידה לא מבוטלת סירסה את הנוכחות של בועז ולדעתי הבלתי רפואית בעליל, גרמה להידרדרות מצבו הנפשי עד לכדי רצון לפרוש מהמירוץ.

פרק חביב, עריכה טובה, לשם שינוי אפילו הפרסומות היו נסבלות ועכשיו נמתין להפלגה.

ddvic

New member
וואו בדיוק אותם שלושת הזוגות וחצי שעוברים אצלי מסך טוב

הדואניות,גל וליאל ווובה ואלה.
אלה בדיוק שלושת הזוגות שעושים לי את הנעימות של הצפייה בתוכנית ואותם ורק אותם אני רוצה בגמר(רק אני מבין שאין מצב..)
כשהאחים מאילת כיכבו יחסית בשבדיה.

ובאמת אפילו לגבי האמא והבן בהתחלה עברו לי מסך עכשיו פחות.

ודבר אחד לא מסכים איתך זה לגבי העריכה. אני לא סובל את העריכה שכל כך פוגעת בגל וליאל ובמידה מסוימת בדואניות וגם וובה ואלה הייתי רוצה יותר לראות אותם על המסך.
את שלושת הזוגות האלה הייתי רוצה שתינתן להם ההרחבה בזמן מסך שנותנים לאחרים, ולאחרים שיינתן להם זמן המסך של גל וליאל.

שוש אור

New member
ביקיני או שלם?

אתה יודע, אם הייתי מתבקשת להשוות את רז ואלכסה למשהו, הייתי אומרת - ביקיני על גבול הבליקיני
לעומתם, גל וליאל, למשל - בגד ים שלם וסולידי.

אתה שואל למה?
כי בבקיני אתה רואה הכל, כלום לא נשאר חסוי ומסקרן,
הכל שם, בחוץ, גלוי וידוע מראש ועם הזמן הופך להיות מאוס ומשעמם.

לעומתו, בגד ים שלם, חושף טפח ומסתיר טפחיים.
ואם עד אתמול כמעט ולא נחשפנו אל גל וליאל, אתמול קיבלנו מנה קטנה,
טעימה שגדגדה לי את האף,
ובעיקר השאירה טעם ל עוד.

אז, ביקיני או שלם?

Gרר

New member
אחד הפרקים הכי אומללים בתולדות המירוץ.

מעל הכל - פרק הדחה שבו אף מניפולצית עריכה לא יכלה להסגיר מראש את הזוג המודח, וזאת מכיוון שבשניה שרוני ויעל שוחררו מהדו קרב בלי לחכות לזוג הנוסף (יפה ובועז) זה סגר את העניין בלי להשאיר שום מקום לספקולציות. בדו קרב רגיל הזוג האחרון אמור לחכות לכל הזוגות האחרים. אם משחררים את רוני ויעל למרות שיש עוד זוג שלא הגיע, זה אומר בוודאות שאין אחריהם זוגות אחרים שמתמודדים. נגמר הסיפור.

אוי לפרק הדחה שאתה יודע כבר במחצית שלו מי הודח.

סיבה שתים: רוני ויעל ש"הרגו" משימה שנראתה ממש טובה. כבר כתבתי בהודעה נפרדת שלדעתי הפאדיחה הזאת דורשת מחשבה מחדש על החוקים של הדו קרב. במתכונת הנוכחית זה היה מאד מאכזב לוותר על משימה שווה.

סיבה שלוש: משימת הארנבים. לא יודע מי חשב שם שזו הולכת להיות משימה ראויה. בפועל, במיוחד לאור העובדה שהיה אפשר להחליף ארנב לארנב אחר, יצא משימה אווילית שלא הצליחה לעשות שום אימפקט על המירוץ.

אז נכון שהיה משעשע למדי (כרגיל) אבל כפרק של המירוץ למיליון שאמור לתת עניין ומתח - שתי משימות (ארנבים + דו קרב) שיש להן השפעה זניחה לחלוטין על התוצאה הסופית + הדחה ידועה מראש = פרק אומלל מאד.

נקווה לטוב בפינלנד.

ddvic

New member
היה צריך לפחות לעשות שמי שמחליף ארנב ממתין שעה לפחות

או שאם כל הארנבים מתפקדים ומאולפים לקפיצות שלא יהיה אפשר להחליף.
שייקח כמה שייקח.
(וזה דווקא היה יכול להיות מאוד משעשע איך הזוגות היו מצליחים להפעיל את הדמיון ואת המעוף על מנת לגרות ו"לשכנע" את הארנב לקפוץ).

Gרר

New member
נכון צודק

בהתחלה הייתי בטוח שעם הארנב שבחרת אתה תקוע בלי אפשרות החלפה. פתאום הסתבר שאפשר להחליף בלי שום "עונש" אז מה העניין? מחליפים שנים שלושה ארנבים עד שמוצאים אחד שרץ את זה ונגמר הסיפור.

פרארי1

New member
לא צריך להחליף שניים שלושה

מספיק שזוג אחד עקף את רז ואלכסה ואז לוקחים את הארנב שלהם, שכבר הוכיח את עצמו.
עוד "חור" בעלילה, שגורם לתהיה האם אפשרות ההחלפה הייתה ניתנת לכל זוג, או שרז ואלכסה זוכים ליחס מפנק במיוחד.

just Orli

New member
עוד כמה זוגות החליפו ארנבים

נדמה לי שאני זוכרת את אוריאל וטום.
מסכימה שזו היתה משימה קצת טיפשית, בכלל המשימות בשוודיה היו קצת מבאסות - או שהן בלתי עבירות לגמרי (כמו הגלגיליות), או שהן יחסית קלות, ורוב הזוגות לא החליפו מקומות כמעט. המשימה עם הסירות בכלל היתה גרועה - רוב הזוגות פשוט המשיכו הלאה באותו סדר... גם משעמם וגם לא מגיע לחלקם להתקדם כל כך בקלות. היה נדמה שההפקה מתה כבר לסיים עם שוודיה, ולכן דחפו את הכל ליום אחד כך שלא יהיה לא צחוקים ולא אקשן, ואפילו לא כוח למתמודדים להנות, ובתמורה נתנו להם משימות די קלות (גרביים, סירות שלא היו, ארנב שאפשר להחליף, לשנן שלוש שורות לטקס הנובל, לחבר חמש פיסות נייר גרוסות זו לזו ויאללה למיטה. חצי מהדברים במרחק הליכה זה מזה, בלי ניווטים).

למעלה