פרק 12 עונה 4

Yaki J

New member
../images/Emo58.gif

אין שום סיכוי שרוז והדוקטור ימשיכו להופיע יחד מעבר לפרק הזה. אחרי כל סיפור האהבה (וכן, בעיניי זה סיפור אהבה, וזה ברור מסיום עונה 2) האייקוני שלהם, אי אפשר ליצור מצב שבו רוז נשארת או דונה נשארת ופשוט מוותרות על הדוקטור. מכיוון שאנחנו יודעים שקת'רין טייט לא חוזרת מעבר לעונה הזאת, אז ברור שדונה או מתה או מאבדת את הזכרון, ובמקרה של רוז יהיה חייב להיות סוף דפניטיבי. אי אפשר להמשיך עם יקומים מקבילים וכל מיני שטויות כאלו, כי אז נפתח פתח לכך שהדוקטור שוב יפגוש אותה בעתיד וזה סתם לשחק עם הצופים. רוז חייבת למות בסוף העונה או להיות באיזשהו פרדוקס זמן שמוחק אותה מהקיום של הדוקטור.

גם אני../images/Emo58.gifמש"ש

חשבתי על זה ככה בהתחלה... אבל אז נאמר לי על החוזה וסיפרו לי על הראיון הזה של קתרין טייט. אני מקווה שלא עובדים עליי >< o_O טוב, מבחינת עלילה אני לא כל כך במתח, אני השלמתי עם העובדה שרוז לא שם, העיקר שהיא בחיים, אם היא תמות, אני מאוד אכעס. ואני יודעת שהיא לא...חחח שוב, אני חוזרת על עצמי יותר מידי כאן בגלל השקסי שלי, כל עוד דייוויד שם, אני שם חחחחחחחחחחחחחחח (כמה שטחי ורדוד זה נשמע.... ><)

Yaki J

New member
../images/Emo58.gifהראיון היחיד של טייט שאני מכיר

אומר במפורשות שהיא לא ממשיכה מעבר לעונה זאת, וה-BBC כעסו עליה שהיא אמרה שגם דיוויד לא ממשיך והוציאו הכחשה שהוא משתתף גם בספיישלים. היא גם בתהליך של החייאת הסדרה הקודמת שלה "המופע של קת'רין טייט" ככה שלא נראה לי שתהיה פנוייה.

orw93

New member
נשמע קצת הזוי../images/Emo58.gif../images/Emo205.gif

בעיקר הקטע שהוא יהפוך לאישה. חוצמזה, איך אפשר לדעת דברים על עונות 5-6? הרי אמרו שמעכשיו יהיו בעיקר ספיישלים אחת ל..

stavoonia

New member
ועוד ../images/Emo34.gif

למטה ספוילר בפוטנציה לסיום העונה הנוחכית ולעונות שאחריה
כבר לא נשמע כל כך הזוי - דוקטור אישה, נכון?

זה מהמחזה הזה...

חחח יש לי תתמונות...איזה קורע זה. אם יש משהו שעוד לא ראיתי את דייוויד משתתף בו ואני מתה לראות, זה ההצגות האלה...יו איך אני מתה לראות אותו משחק על הבמה...

stavoonia

New member
אז את בטח תהרגי אותי כשאני אגיד

שאני עוד חודשיים בלונדון והולכת לראות אותו בהמלטטטטטטטטט

שונאאאאאתתת אותך!!!!!

אני יודעת שהוא משחק בהמלט, וזה החלום שלי, אשכרה החלום שלי להגיע לבריטניה יום אחד, ולהכנס לביג הול או לתיאטרון אחר ולראות מחזה של שייקספיר, אני פאנטאית של המחזות שלו, ועוד כשדייוויד שם...ואייי... אני לא באמת שונאת אותך. פשוט אכולת קנאה. שיו....דיי....אוף איתך.... חחחחח
סתם סתם

יייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאייי

איך אני אוהבת את דאווווווייייינננננהההההה!!!!! אני חולה על זה! כשראיתי את 201, ישר נזכרתי בדאווינה! ישר! כל המשפטים האלה שאמר אז לרוז כשקאסנדרה היתה בתוכו: "A little bit foxy" עם הגבותיים וה "You like it" אני נקרעת כל פעם מחדש. הוא מצליח לתפוס את תנועות האישה והמימיקה בצורה גאונית. אחח....שחקן מעולה.... אוי והנשיקה...כן כן אני ידועת שזו לא היתה רוז...אבל בכל זאת.. אוח הנשיקה...ואיך היא התנשפה אחר כך...אוחח...אנה תפסיקי. את משגעת את האנשים האלה.... ייאיי...אני לא מרגישה המחורפנת הישראלית היחדיה בעולם שחולה על דייוויד.....

stavoonia

New member
את ה-מחורפנת הישראלית ../images/Emo6.gif

סתם לא, אני מההההה זההה מבינה עם מה את מדברת
"יה. סטיל גוט איט" המיס אותי

אוי....הפחתי לשלולית עכשיו../images/Emo99.gif

אני ממש לא בעד שהדוקטור וסקס יתחבר יחד, זה נוגד תקאנון, אבל כשזה דיוויד, אני מאבדת תשכל לעד.

stavoonia

New member
אזהרה - באמת אזהרה!! לא לבעלי לב חלש ../images/Emo18.gif

אל תשפטו אותי

למעלה