פרק 142-יום קשה

nini18

New member
משהו אחד ששכחתי...

מיקה הפרק הזה היתה
מלכה
(היא תמיד מלכה אבל הפעם זה היה מודגש יותר
חח)

אני מתחיל לחשוד ביואל..ניראה לי ש..

הוא כורת ברית עם הרעים...תשמעוו לייי יואל יעשה משוו רעעעעעעעעעעע

nini18

New member
האמת שגם אלכס בהתחלה חשדתי

שהיא מהרעים והפרק הזה עוד יותר אחרי מה שלילי אמרה שהוא קונה גם סוכנים.

Rainbow Cookie

New member
כולנו חשבנו שאלכס רעה,../images/Emo210.gif

בגלל התיק הזה שהיא הסתכלה בו,שכתוב עליו K.כי גם אצל יוליוס(קלדרון) אז חשבנו שהיא בין הרעים..

nini18

New member
אז זהו שחשדתי שהיא רעה ואח"כ

לא אבל עכשיו נראה לי שכן, בגלל מה שלילי אמרה.

לפי דעתי וזה לא ספויילר כי זו השערה

לילי דיברה על יואל, תזכרו שהיא אמרה לניני שעכשיו שהוא במועצה שיזהר מיואל....

nini18

New member
לדעתי בכלל יואל זה דניאל כמו שרשמתי

למעלה (שוב לא ספויילר רק השערה) אבל אם לילי היתה מדברת על יואל היא היתה אומרת יואל גם לדפי ועומרי אבל היא לא אמרה .. חוץ מזה שבסדרה הזאת כל מה שברור מאליו מתברר כלא נכון לכן אני חושבת שאלכס היא הרעה ויואל הוא דניאל.

מיכל 87

New member
איך יואל יכול להיות דניאל?

הוא לא שחקן חדש? הוא היה גם בעונה השניה.. הוא עזר לתפוס את דניאל..
זה לא נשמע לי הגיוני.. או שלא הבנתי אותך נכון..

nini18

New member
תקראי מה שרשמתי בהודעה הראשונה

ותביני למה התכוונתי..

מיכל 87

New member
וואלה.. סורי..

אבל לדעתי זה מדע בדיוני מידי... כי עדיין ראינו את דניאל עם התחבושות.. הסבר מגניב אבל זה עדיין בלתי אפשר.. : )

nini18

New member
כן אבל כשדניאל היה עם התחבושות

וראו את הגוף שלו היו לו שרירים והפעם האחרונה שראיתי את תום אבני ממש אבל ממש לא היו לו שרירים. ועוד משהו הסדרה הזאת די מדע בידיוני תחשבי על הדמויות המרכזיות ילדים בני 10 שהפכו ל 16 די בדיוני בעיני חח

לדעתי הקטע של הניצוח פנים..

בס"ד הניתוח שעשה דר' קלדרון לדניאל לקחו מהסרט""עימות חזיתי "עם ג'ון טרבולטה מי שראה זה סרט אקשן עם הרבה מתח שבו מסובר על שוטר אחד במשטרה באובססי'ה לתפוס איזה פושע סדרתי שהרג את הבן שלו , והדרך היחידה לתפוס אותו הייתה דרך אח שלו שיושב בכלא שמור וסגור "לאסירים ביטחוניים בלבד" שאי אפשר כמעט לצאת משם רק עם אישור של מנהל הכלא בלבד!! אז בסרט הי'ה מעין מרדף בין ג'ון טרבולטה לבין הפושע (שהוא גם אגב שחקן מוכר שאני לא זוכרת את שמו). ובמרדף "הצליחו ללכוד אותו את אותו הפושע: ואז לעשות מעין "ניתוח פלסטי" שכאילו השוטר ידמה לפושע (והפושע הי'ה אמור באופו זמני להישאר בלי פנים....)וכל זה הי'ה כדי שג'ון טרבולטה "יכנס" לכלא "כאילו הוא הפושע" שאמור ליצור קשר עם אח שלי הפושע באיזה עניין משטרתי שאותו אח של הפושע הי'ה רק מדבר עם אחין(אותו אחד שג'ון טרבולטה "קיבל באופן זמנמי את הפנים שלו" )כדי לחשוף את הפושע וכ'.. תמיד דברים "משתבשים בסרטים כאלו"...וז מן הסתם "גם עלו על ג'ון טרבולטה.. ואותו הפשוע שבינתתים הוא בלי פנים.."התעורר" פתאום מהתרדמת..ומשם "האקשן התחיל" זאת אומרת כמו שמאפיין סרטי אקשן ומתח ע"י אמצעים לא קונבנציונליים גרם למנתח המשטרתי "להעביר לו את הפנים של: "ג'ון טרבולטה.." כתבתי את כל זה רק הראות מאיפה נראה לי שהם לקחו את הרעיון הזה של ניתוח הפנים. כי בדיוק כמו שראיתי בסרט: "עימות חזיתי" אשמח לתגובה...

nini18

New member
../images/Emo45.gif ראיתי את הסרט , סרט גדול ../images/Emo47.gif

ויכול להיות שהרעיון באמת משם

מיכל 87

New member
ליואל אין מבנה גוף כזה

אני עדיין בטוחה שדניאל זה מקס אלוארצ'יק

זאת חולה על שירה וילנסקי..

ותאמת... אני חושבת שהיא עדיין רעה המטרה היא לא ליצר את הגין הזה והיא רוצה ליצייר אותו...

R o n 2 5 6

New member
לא משהו

סה"כ,הרעיון של הפרק היה מאוד צפוי. יואל מרגיז,ניצן גם מתחילה להרגיז(והנה בא החרם שיחזיר את אדם ואיה להיות ביחד) ובאמת עדיף שאיה תתפוס שוב את מקומה. הדמות שעשתה לי את הפרק היום היא דפי,שעשתה את הדבר המפתיע היחידי בפרק הזה

Rainbow Cookie

New member
חבל שלא שרשרת לשרשור היומי../images/Emo210.gif

אבל חפיף
ואת צודקת.אני הכי אהבתי בפרק את מיקה'לה

למעלה