פרק 142-יום קשה

התכוונתי..

לגבי אדם ואהי: בפקר 116-117 מראים בתחילת העונה השלילית שכתוב "חודשיים מהיום" , שדגנית ניכנסה לחדר יולדות ואי'ה וניני איתה. אחר כך הראנו חלק מהשמיני'ה את נטשה את מיקה ואת אביואת אדם ומיקה אומרת להם "תארו לכם איז חיים משעממים היו לנו אם לא היינו פוגשים את משפחת דביר"..ואז אחר כל הראו את אדם "עצוב" כאילו מכונס בעצמו ואבי שואל אותו: "אדם מה יש לך"? ואז העבירו תמונה להמשך הלידה של דגנית ואחר כך שקלו את התינוקות והם נעלמו ..ואז הראו דדי הלך לבדוק ואז שראה שהתינוקות אינם.. מסתכל מרחוק על דגנית, ואז כתבו: "היום" והראו את השוד של הבנק "ושתפסו את השמיני'ה".. ואז התחיל ממש הפרק. לגבי ניצן כל המתח שלה מגיע מזה שהיא "במתח" כי היא קראה את המייל שאדםכתב לאי'ה , גם באותו יום שהם רבו שניצן "לקחה לאדם את הספר" וגילתה את ההקדשה של אי'ה .. והם רבו ואחר כך אדם ישב מול המחשב וכתב לאי'ה דביר מכתב בהתחלה הראו אותו כותב מכתב אבל הלא הראו למי שהוא התלבט המון..וברגע ששלח לאי'ה את המייל בדיוק "ניצן" ניכנסה אל תוך החדר של אי'ה וראתה "שאי'ה ק'יבלה מייל", ומרוב "סקרנות" פתחה את המייל של אי'ה וקראה את כל מה שאדם כתב לה ומה אדם מרגיש כלפי'ה ומחקה לה את המייל... לזה התכוונתי ראית אתה הפרק הזה? ומאז יש אי הבנה בינהם(אדם ואי'ה) כיאדם שאל את אי'ה "אם קראת"? ואי'ה חשבה שאדם מתכוון למכתב מסקורפיו הכוונה למסמך שרוני "מצאה" וזה מה שהרגיז אותה , ולא רצתה לדבר על זה בכלל. ואדם חשב שהיא מתכוונת למייל ששלח לה שהיא אפילו לא יודעת על קיומו..

רק להזכיר..

שאחרי שהם החזירו את אי'ה, שניהם היו מבולבלים.. ואפשר גם להבין אותו וזה חלק מההתבגרות שלו .. בסוף לומדים אתה יודע.. לא צרים לשנוא אף אחד עם החיים מתמודדים כל אחד בדרך שלו.. ומה שצריך לקרות יקרה בסוף בעזרת ה' לטובת כולם ..
דווקא אני מאד רוצה לראות את אדם ואי'ה יחד בסוף
אני אוהבת מאד את הזוג הזה..

MoRaN SaShA

New member
היום יותר מתמיד יואל עצבן אותי.

הוא פשוט מעצבן!!! בהתנהגות שלו. וגם קובי מעצבן חחח

אחלה פרק

איך רוני וניני נכנסו בסטלה שלהם ולא ניקו ולא כלום חחח טוב אין לי כוח לכתוב הרבה ציון 10

היי חן..

מה דעתך על מה שקרה עם אדם הפרק? ושהוא דיבר עם ניני אבל לדעתיניני עשה את זה בכוונה "כדי שאדם יתאמץ קצת".. , ולראות אם הוא באמת אוהב את אי'ה "סתם השערה"..

איזה חמוד אתה ..

זה מאד מעודד אני גם מקוו'ה.. דרך אגב מצאתי אתמול את הכתובת החדשה שלהם שבה אפשר לכתוב לשחקנים וראיתי שמיכאל (אדם הלוי)כתב שם הוא ענה למשהוא.וגם כתב על האלופה שהם מצלמים עכשיו את האלופה. ניסיתי לכתוב לו ושלחתי רגיל אני מקוו'ה שהוא קיבל את המייל כי כתבתי באמצעות מייל שיכל להגיע אליהם(לשחקנים). רק אחר ראיתי אפשרות שזה הופך לג'יבריש כמו זפת מחשב כזה. אם אתה מכיר עוד אתר שאפשר לכתוב דרכו לשחקנים. כימ שעונה כרגע כך לפחות ראיתי הוא מיכאל (אדם הלוי). הוא גם כתב שהוא בן 21. אשמח למענה..
ודרך אגב: חודש טוב היום ומחר (שלישי ורביעי הוא ראש חודש כסלו).. אתה יודע חנוכה.. חנוכה חג יפה כל כך.. סביבון..

חחח חנוכה

אני כל כך מחכה לחופש חנוכה...חופש של שבוע מהבית ספר...אני תמיד אוהב חופש
אין לי מושג איך אפשר ליצור קשר עם השחקנים אולי למיכאל יש אתר רשמי תחפשי בגוגל ותוכלי לשלוח לו מייל או מכתב והוא עונה למעריצים או משהו... לא הבנתי מירב,מצלמים כרגע את האלופה כאילו עונה 2?

כן כך אני הבנתי מהאתר

בס"ד יכול להיות שזה מהקומונה אני לא כל כך זוכרת את הגעתי לשם , אל כמעט בתוכה מהקומונה זה מופיעה כמו טבלה כזאת ושם יש כל מני מעריצים שכותבים לשחקנים במקרה הזה הוא מיכאל אז משהיא שאלה אוו מה הוא עושה בימים אלו? כך נראה לי והוא כתב שהוא באלופה שה מצלמים כנראה פרקים של האלופה 2

Rainbow Cookie

New member
רציתי לשאול אותך משהו,../images/Emo210.gif

למה את כותבת מקוו'ה עם גרש?ואי'ה עם גרש?

שאלה זו כבר נשאלה אבל..אענה

בס"ד אי בחורה דתי'ה (הינה שוב "גרש") וכל סיומת של תיבה של אותיות המסתיימת ב: י-ה או ו-ה (הם שם ה' של הקב"ה). ואני באופן אישי מקפידה להזים שם גרש יש שגם שמים גרש בין י-י (שהו ממש שם ה'!), אבל לא כולם מקיפידם על זה. אני בחורה דתי'ה ועל כן אני יותר משתדלת להקפיד גם בכתיב. יש כאלה שרושמים למשל המילה שיחי'ה (כמו שכתבתי שוב עם סיומת של י-ה , כותבים רק עם י'(וגרש ובלי האות ה' בגלל הגדושה של השם) שמחתי ששלאת
ושיהי'ה שבוע טוב!

עידופש

New member
שני חשודים ...

מוזר לי.. חשדתי במשהו מוזר ביואל כבר מהעונה הראשונה ואין לי משוג למה... וגם דפי ניראת לי חשודה במשהו..

galdreval

New member
אכן יום קשה

היי הפרק הראשון שראיתי על הLCD 47 החדש :) חח , פרק נחמד אבל מעייף ביותר...

אוי../images/Emo122.gif ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

ניצן מעצבנת אותי
ומה היה הקטע עם דפי? איזה לא צפויה

למעלה