פרק 142-יום קשה

Rainbow Cookie

New member
אופס!../images/Emo210.gif

משום מה ראיתי את השרשור הזה כשרשור חדש. טעות שלי!!או של תפוז

כן גם אני מקוו'ה שאדם ואי'ה יחזרו..

בס"ד רק הקטע הוא ..שכל פעם מפריעים להם , כמו הפרק שניצן מחקה לאי'ה את המייל של אדם שהוא כותב לה שהוא אוהב אותה.. ושניהם לא יודעים מזה.(היא חשבה שהוא מתכוון למכתב/מסמך שמדבר על סקורפיו מה שוני מצאה..והא חושב שהיא חושבת שהיא קראה את המייל שלו והיא לא רוצה ..)וזה לא אהבתי בכלל.. ועכשיו עם ניני אבל ניני כמו כל אח שדואג לאחותו הי' המגיב כך.. אבל יש לזה חלק חיובי לדעתי: גם "לתת לאדם להתאמץ קצת.." הרי הוא אוהב את אי'ה.. וכמו" "בטלנובלות שאנו "קצת" מנוסים בהם אומרים שבסוף האהבה מנצחת..!! אני די מקוו'ה כי גם אני מאד רוצה לראות את אדם ואת אי'ה שוב ביחד...

זה כלכך הגיע לניצן הזאת../images/Emo46.gif!

-רציתי שזה מה שיקרה לה
! התחלתי כלכך לשנוא אותה העונה הזאת, שפשוט נהנתי X: -ואיזה נשיקה דפי נתנה לאבי!
זה לא היה צפוי בכלל!

דעתי על הפרק הזה!../images/Emo66.gif

לדעתי מגיע לניצן המגעילה הזאת!!! גם היא מנסה לעצבן את אדם (לא שאני אוהבת אותו או משהו
) וגם היא גונבת לנטשה את עומרי חוצפנית!!!!!!!!!!!!!! והיואל הזה אני כל כך שונאת אותו שבא לי לירות בו כדור
!!!!! דפי ואבי ממש לא מתאימים אלב אבי ומיקה זוג מושלם
ורוני מושלמת כמו תמיד

Shaaachar

New member
../images/Emo2.gifפרק מעולה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo96.gif

ממש ממש אהבתי
בהתחלה ממש שנאתי את דאאאאפי (הייתי חייב להוסיף א'
), אבל עכשיו...היא שונאת את יואל
אז אני אוהב אותה
וגם הנשיקה שהיא נתנה לאבי
זה היה כל כך טוב
ציון לפרק
(4 כוכבים מתוך 5)

S H I R O N I

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo187.gif1.מותר לשרשר. :S

2.שם השיר ושם מי שמבצע אותו-Califirnia Dreaming" - The Mamas and the Papas"

Shaaachar

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo96.gif

אני שונא שמתעלמים מהמתחים של הפרקים הקודמים
הם כאילו התכחשו לסוף של הפרק הקודם, ובתקציר הפרקים הקודמים, הראו כאילו המתח היה משהו אחר שקרה בפרק
ואני חיכיתי לדניאל
וללינה
וליוליוס

Shaaachar

New member
ו...איזה כיף../images/Emo3.gif../images/Emo96.gif

בפרק הבא (מקווה) - חו"ל!!!!!
מקווה שיהיה המון מתח

HiLi LoVe HiLa

New member
לא הראו את דניאללללל../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

באסההה=\ פרק מדהים ואני לא יודעת ניצן לא עשתה את זה בכוונה.. אני גם הייתי עושה את זה אבל לא עם עומרי!! הייתי לוקחת את יואלללל פחחח מגיע לו יחס לא?! ודווקא ניני צודק לדעתי!!, למרות שאני ממש אוהבת את איה ואדם ביחד
אבל הוא צודק!

Double U

New member
מסכנה ניצןןןןן

הכל באשמת אדם
איך הוא עוד לא מתבייש לשאול את ניני לגבי איה שנייה אחרי שהוא נפרד מניצן:| טיפש. אני מתחיל לשנוא את יואל יותר ויותר מיום ליום...שמישהו יירה בו וזהו? תודה מראש, שי!

אולי די לרחם על ניצן?

היא ממש אבל ממש לא מסכנה כמה אפשר לחנוק את החבר שלך? וכל הזמן לעשות לו סצינות קנאה, לא עונה לי לטלפון אני הולכת אליו הביתה... היא הביאה את זה על עצמה, וראחרי כל הסצינות קנאה היא הכוונה הולכת ורוקדת עם עומרי בלי קשר לכל העניין עם נטשה נעזוב את זה ונאמין שהיא לא ידעה, ואז היא רוצה שהוא ירוץ אליה? ואדם אולי עזב את ניצן כרגע באופן ממשי אבל באופן נפשי הוא כל הזמן היה עם איה,

היי בקשר לתגובה שלך

אני די מסכימה.. ויש קטע באחד הפרקים שאני ממש לא אהבתי שהיא מחקה לאי'ה את המייל מאדם שבו האו כותב לה שהוא אוהב אותה ורומז לה שהוא רוצה שהם יחזור.. כי שהיא חזרה שניהם היו מאד מבולבלים אבל נכון תמיד הוא אהב את אי'ה אני מקוו'ה דם שזה מה שיוצרי הסידרה מתכוונים לעשות בסוף. ועד משהוא אני זוכרת את הפרק שפתח את העונה החדשה פרק ארוך 116-117 שנמצא ב vod , שמראה חודשיים ממה שרואים היום שדגנית בחדר לידה ואבי פונה לאדם ושואל אותו "מה יש לו"? אז נראה לי שזה קשור..

למעלה