פרק 15 - פרק הדחה

פרארי1

New member
זה הולך ומשתפר

וובה ואלה כבר עם שלושה סטים של בגדים בטסטות, עד מאה ועשרים.
&nbsp
ומי התלונן הכי הרבה על הקושי שבחתירה?
האחיות?
הדתל"שיות?
ליאל או שני הקטנטנות?
אלכסה? אלה?
מה פתאום, שי ועדי מנופחי השרירים.
אין מח, אין כח...

ny22

New member
מנהל
בטח עוד זוגות התלוננו....

ny22

New member
מנהל
מדובר במשימה באמת קשה...

בתור אחד שעשה את זה עם עוד 2, ועישנו הרבה פחות מ-3 ק"מ -
מדובר במשימה מאוד לא פשוטה וקשה פיזית...

הדסהש1

New member
התכנית נמשכת ללא הפסקה, התאומים

החוסר מזל נפלו על נהג שלא יודע היכן המקום
ההדחה תהייה בודאי הפרק הבא, כך התכנית נמשכת
חודשים,

כמהאפשר

New member
חח והאיפור של אלה? רגע אחד היא עם אודם אדום מסנוור

ורגע אחר היא עם אודם לבן...

25330

New member
אין רע בלי טוב, לפחות "הרימו לך" לכתוב מצחיק
ומשעשע

אגב לשאלתך, יכול להיות שפשוט ריבוק בקשו שיתנו את כל הליין ולא יסתפקו רק בבגד אחד
?

ואם מותר לי לתרום את my tuppence, רק אני שמתי לב שבין ה"משימות" להשתפכויות ה-testimonies שי, השרירים והבלורית - כן, זו שהלכה אתו לאורך כל הדרך, הספיקו לעבור אצל הספר?

25330

New member
אני רק שאלה

אכן אפשר לסמן
על עקיפה תוך כדי ריצה וזינוק בעליה.

אך האם ה-highlight האמיתי אינו המצלמה המתקרבת לפני יהלום הפלסטיק הנושא את אלכסיס הפלסטיק על גבו בהקרבה ודבקות מדביקה ששווה לפחות שיר של יהורם גאון (בלדה לחובש, גבעת התחמושת....)?

וברצינות אני די מחבבת את זוג היהלומים היפים ואמיצים. החבר'ה באו לתת עבודה. בין אספקת הדביקות והזוגיות שהחוזה עם ההפקה כנראה מחייב אותם לתת, לבין דמעות הדרמה ו"חיים שלי בובו" זוג היהלומים בכלל לא מפונק ולמרות הבלונד, כנראה, לא כל-כך טפש ומבין היטב איך משחקים נכון את המשחק. ועוד קרדיט קטן לבובת הפלסטיק על שהיא לא הורסת להפקה ופורשת בגלל סיבוב קרסול קטן (שעל המסך מצולם ומועצם כאילו לכל-הפחות קטעו לה חצי רגל (גם מפלסטיק?)).

פרארי1

New member
סביר שבאמת הקטע השיווקי הוא הגורם

אבל זה נראה מגוחך ומצביע די חד משמעית על השלמת טסטות שלא על חשבון שעות המנוחה, כמו שאמר כאן קובי באחד השרשורים.
&nbsp
אני לא מפקפק בדברי קובי, סביר שמצלמים טסטות גם בסוף הלג, אבל כנראה שלא את הכל, לא גוזלים מהזוגות יותר מדי זמן מנוחה ועושים אח"כ השלמות, אולי אפילו בארץ, תוך שינוי בגדים / איפור / שיער ופרופס.

כמהאפשר

New member
לא יצא לי להיות כאן כמעט השבוע

הנה השני פני שלי בינתיים.
&nbsp
סליחה מראש מכל מי שלא מסכים איתי, אגב. אני לא כותבת כאן דעות חדות, רק את ההרהורים שלי לאורך הצפייה בפרקים.
&nbsp
דניאל- התחיל לעצבן אותי. לא להציק/להכעיס אלא פשוט לעצבן.
אם בהתחלה הוא עבר בסדר גמור,אפילו מתוק, עכשיו הוא עובר בדיוק כמו לא מעט אנשי עסקים/עורכי דין, חבר'ה הרצליה פיתוח או תל אביב כאלו שבשורה תחתונה אפשר לקרוא להם פוצים.
הוא נראה שחקן, יהיר, לא אמיתי ודי שמוק.
&nbsp
אלכסה ורז- חשבתי למה אני מגנה כל כך על ה"זוגיות" של טום ואוריאל ושני אלו מאוסים עליי.
אולי מפני שטום ואוריאל הם מי שהם, בחיים האמיתיים ועל המסך. הם לא מפגינים כלום, לא מחצינים כלום וגם לא מסתירים כלום.
לומר שהם מחצינים וזה מה שמציק למישהו, זה בדיוק כמו לומר לאיש דתי לשים את הכיפה שלו רק בבית או לומר לישראלי שלאיש לא מפריע שהוא יהודי, אבל למה הוא חייב ללבוש את מגן הדוד שלו ברחוב או לדבר עברית בחוץ?
בדיוק אותו הדבר. איפה עובר הקו בין "יותר מדיי סממנים"? אלו מי שהם, זו הזהות שלהם. קלאסי או לא קלאסי.
ולי יש אף גדול, זו הזהות היהודית הקלאסית שלי. ואני כותבת "ב"ה כל הזמן- זה מעצבן לא מעט חילוניים. הם שואלים מדוע אני צריכה להחצין את הדתיות שלי. הם לא מבינים שאני לא מחצינה דבר- זו מי שאני. אני מברכת את ה' בכל נשימה שלי, לכתוב "ב"ה זה חלק ממני ובכל פעם שאני מוותרת על זה, אני מרגישה שאני חותכת בשר מהנשמה שלי. זה כמו לנשום בשבילי ולמדתי לא לוותר על זה בשביל אף אחד.
רז ואלכסה מלאים ב"באבו, חיים שלי" וכו' ממקום שלא נראה אמיתי עד כדי כך. ככה זה נראה לי, לפחות.
נניח שני, נראית מאוד אמיתית עם כל הפגנות האהבה שלה. לפחות בעיניי, היא אמינה.
&nbsp
מה עוד?
ליאל מבחורה מקסימה הפכה להיות קצת שפוטה של בעלה.
הצחוק שלה נשמע מבחוץ, כאילו רק בשביל לרצות את גל. כל הפרגונים שלה נשמעים גם רק בשביל להעלות לו את האגו.
הזוגיות שלהם לא נראית הכי בריאה. שוב, אולי אני טועה.
&nbsp
ואחרון-
יוכי ולינור, אני מאוד מקווה שמישהו מהצוות שם הרגיע את הבחורה או לפחות נתן לה משהו להרגע. כמה שאני לא מחבבת אותן, זה לא אנושי לראות מישהי נכנסת לכזה מצב ולא לעצור ולנסות לעזור. גם במחיר מקום ראשון.

פרארי1

New member
מסכים לגמרי לגבי טום+אוריאל ורז+אלכסה

לפעמים זה נראה שרז יורה את ה"חיים שלי" על אוטומט, רק כי הוא מפחד שיחטוף כאפה אם לא יגיד את זה בכל פעם שהיא אומרת.

כמהאפשר

New member
אני חושבת שאלכסה יותר צורמת לי מאשר רז

ההתנהגות שלה לא "מתוקה" או זוגית או מאוהבת- היא פשוט בדיוק ההגדרה של all over the top מוחצנת ונשפכת מכל החורים.
עם זאת, זה לא שהיא מעצבנת אותי ממש או מכעיסה אותי. זה לא משהו אישי שלי או משה ובה שמעורר בי את זה,
פשוט משהו שעובר לי ככה.
&nbsp
יכול מאוד להיות שזה האופי שלה וזה האופי שלו, באמת, בחיים בחוץ.
וזה האופי של היחסים שלהם.
יכול להיות, אני לא פוסלת.
&nbsp
ויכול להיות שככה הם מתנהגים.
גם יכול להיות.
להבדיל ממה שכתבתי על יפה- כאן אני הרבה פחות בטוחה, כאן אלו באמת רק תחושות.

אני לא רואה זיוף בהתנהגות של אלכסה ורז...

הם נראים לי כמו זוג בלתי נסבל בדביקותו אבל הם באמת דביקים כי ככה הם אוהבים את זה. יש אנשים שאוהבים להפגין אהבה מוחצנת בכל מקום.

כמהאפשר

New member
ה"מתנות", אגב, היו מזעזעות. להפקה כזו

מתנות כאלו הן בושה,
במיוחד לאנשים שבאים ועוזרים לכן מרצון.
להשאיר קצת טעם טוב מישראל, קשה להשקיע? אני מאמינה שעם עוד טיפה כסף ואפילו לא כסף- השקעה אמיתית(אפילו משימה שבה הם היו צריכים אולי להכין את המתנות.. )
אפשר היה לצאת הרבה יותר בסדר.

למעלה