פרק 15 - פרק הדחה

Gרר

New member
יוכי ולינור - הביתה ומהר

גם אם היו שטענו שמדובר על משימה שדורשת כח פיזי קשה, עדין זו אחת המשימות הכי straight forward שהיו במירוץ. כולה לשבת על סירה ולחתור. אחת המשימות היחידות שאפילו בטטה כמוני מסוגל לפחות לנסות לעשות.

לעשות מזה דרמה קורעת לב ולשרוף על זה זמן מירוץ זה כבר הטרדה של הצופים. אם אפילו את זה אתן לא עושות (בפעם הקודמת זה היה התפרקות טוטאלית בגלל שלא מצאנו את המעלית לקומה השישית!?!?!?!?!!?!?) אז מה אתן בכלל עושות שם? יאללא את הזמן מסך שלכן קיבלתן ומבחינתי הזוג הבא שאני מקווה שיילך.

שתי הערות נוספות
א. אלכסה ורז: מאמין שהם דביקים גם במציאות ותכלס זה לא מפריע לי. מצטרף לתוהים איך יכול להיות שהם לא היו על המעבורת הראשונה ובכל זאת עקפו כמו משוגעים זוגות שיצאו לפחות מעבורת אחת לפניהם (20 דקות הפרש בין כל מעבורת). מאד חשוד בעיניי, אבל בכל מקרה אחרונים כנראה שהם לא היו יוצאים ובהתחשב בכך שפרק קודם לכן המצב שלה היה נראה מפורק לחלוטין גם זה הישג.

ב. התאומים. אם היה מישהו שקיווה שהם יהיו הסוורים של העונה אז בינתיים הם אכזבת השנה וכשמצטרף לזה גם חוסר מזל... אז בכלל. ומה הקטע ששני אחים קוראים אחד לשני "אחי"?

סוורים לפחות היו חתיכים

ובקשר לאלכסה ורז היו שלושה זוגות לפניהם
יוכי ולינור שלא עשו את המשימה בזמן
אוריאל וטומי שבשלבו כלשהו שטו אחורה
ושי ושני שרבו כי הוא השפריץ עליה מים

לעומת זאת במעורבת השנייה היה ביחד עם רז ואלכסה גם את דניאל ומאירי והם גם תקתקו את המשימה בדומה לאלכסה ורז לכן הם הגיעו למקום ראשון ושני בהתאמה

25330

New member
תקוות (גם שלי) לחוד ואצבע
אלוהי ההפקה
לחוד

אכן הלשעבר (ופרחות תמיד, כנראה) מיצו. אגב, יחס המחפצן לתושבים מקומיים, כמו-גם, לעמיתהם למרוץ (התאומים שנהגו בהן אבירות ואח"כ הן בטיפשותן, "בתמורה," בזו להם על אהדתם את קבוצת הכדורסל של עירם: הפועל אילת) מאוד מרגיז אותי. היחס לבני-אדם כאילו היו אוביקטים, הדיבור הסקסיסטי-מחפצן והעילגות-בורות-נבערות הפסיקו מזמן להצחיק אלא רק להרגיז ולהעיד על תהום האשפתות שממנה, ככל הנראה, אספה ההפקה את כוכבותיה במשבצת ה"לשעבר".

מעשית, נראה לי שחביבות ההפקה לא במהרה תתאיידנה. בניגוד ל"עמך": הזוג ברזני, טילטיל ומזרחי ואירית וסיני (החמודות בעיני) שעשו את שלהם ויכלו ללכת נראה כי הבניית הדמויות, הדרמה והייפ סביב מי שברכת רבי בנימין שורה עליהן מעידה שהן כאן כדי להשאר -לפחות, לעת עתה.

אכן העצמת הפגיעה החמורה ברגל (גם מפלסטיק?) של אלכסיס, הנשיאה על גב היהלום ועוד נותנים שיותר משנפצעה היפה והאמיצה חפצה ההפקה בהעצמת דרמה, מתח, מלודרה ו-E.R במקום "מרוץ - מהיר, בועט ועצבני - למיליון". מצד שני, למרות הכל, הזוג נותן עבודה ולא מתפנק כפי שהסטריאוטיפ היה מחייב. את הדביקות איני יודעת אם יש ליחס רק להם או למי שליהק אותם למשבצת הזוג: "היפה והאוהב". כשהזוג (בזוגיות "קונבנצינאלית") המתחרה, היחיד הוא ליאל וגל ברור מדוע נדרשים רז ואלכסה לספק את סחורת הזוגיות כ"בסטה" יחידה וללא מתחרים. אולי מכאן עודף הדביקות? אולי מכאן (בתוספת היופי, ידוענות ושאר מרכיבי מציאות מדומה) ליהוק היתר על משבצת הנאהבים והנעימים-דבקים-חיים שלי-בובו?

לתאומים אין את הפלפל שהיה לסווארים, ולא את הזוגיות והנחישות. עם-זאת יחסם לחבריהם וההגינות הטבעית שלהם מעמידם לצד הסווארים בעיני כ"דוכסים" (הקרדיט כמובן למעין ובת אל הסטנדאפיסטיות מלידה). כששורות ה"עמך" מתדלדלות נדמה שעיגול המטרה-הדחה די קרוב אליהם.

Gרר

New member
ווי ווי מעיין ובת אל. לזה קוראים ליהוק!!!

מסכים איתך בנוגע לתאומים שהאנושיות שהתאומים מגלים לכל אורך הדרך מוסיפה על האכזבה מהביצועים החלשים שלהם ורק בגלל זה כל הזמן החזקתי איזו תקווה קטנה שמשהו יתהפך אצלם והם ישתפרו אבל זה כנראה לא יקרה.

מעיין ובת אל היה אחד מפסגות הליהוק של כל העונות. אפילו רון שחר לא חלם שהוא יחכה להן בכל פיט ספוט שיגיעו.

ויסלחו לי קובי וטליה אבל הן היו הפייבוריטיות שלי מ- day one ועד היום אני לא מאמין שבגלל טעות ניווט קטנטונת (ימינה!! ימינה!!) הן פיספסו את המיליון.

Gרר

New member
כאן נכנס הוידוי שלי לתמונה

המירוץ למיליון זה הריאליטי היחיד שאני רואה מהסוג הזה
לא הישרדות.
לא האח הגדול (אף לא פרק אחד, מעולם. אנטגוניזם מהרגע הראשון).

אני יודע שהן משתתפות שם והצצתי בזה איזה שתי שניות כששמעתי פתאום את הקול המוכר אבל לא ממש צופה בזה.

גםצופה

Member
מנהל
תראה...

פוביה ממים זה דבר מוכר... וגם המעבר בין הקרקע לסירה דורש שיווי משקל וזה מה שהפריע ליוכי.
מה שלי היה מוזר - איך מי שעושה משימות באוויר, שגם דורשות שיווי משקל - לא יכולה להתמודד עם השייט...
&nbsp
עוד דבר שחשבתי עליו בפרק היה שבדו הקרב על המים - חבל מאד שהזוגות לא התמודדו בינם לבין עצמם (במקום ל'התמודד' מול יעל ורוני שוויתרו על המשימה...) - כי זה היה משנה את מיקום הזוגות במירוץ...

"הייתי כלבה/ סוס של אלכסה הרעה והיפה"- רז זלצרמן היהלומן

אלכסה בבגדי עור ,ושוט מצליפה ברז

הוא סוחב אותה והיא מצליפה בו בשוט בבו בבו

שפוט

למעלה