פרק 18 - פרק הדחה

Jason2

New member
משפט אחד ועם זה אסיים

את הויכוחים איתך.
אם אתה לא מבין מה רע במוזיקה של ליאור נרקיס ודומיו, אז באמת אין לי מה להגיד לך יותר.

ובזאת ניפרד.

ny22

New member
מנהל
חחחח... התכוונתי שלא תאהב במובן

לא שההפקה עוזרת אלא זה שאני מציין את זה (שההפקה עוזרת)

rasmus girl1

New member
אותו דבר אמרו גם שבר ואינה זכו בקטע ללא הדחה,

שחכו שעוד 2 זוגות קיבלו אותו, אבל כשבר ואינה קיבלו אותו טענו שזה מכור ושזה בכוונה.
יכול להיות שמה שאתה אומר נכון, אבל מצד שני נמאס כבר שעל כל דבר שלא מוצא חן בעיני הקהל או הולך לפי איך שהקהל רצה ישר אומרים 'ספקולציה' ו'התערבות של ההפקה'..

Mידאס

New member
אבל במקרה הזה הייתה התערבות בוטה של ההפקה

וכל החיצים שמופנים כלפיה, מופנים כלפיה בצדק.

עצם העובדה שהאחיות זכו ליחס מועדף וסופק להן רכב שלישי (!!!) במספר, כי עם השניים הקודמים הן לא הסתדרו, בעוד ששאר הזוגות נאלצו להתמודד עם הרכבים המקרטעים שלהם AS IS, זה כבר מראה שההפקה חפצה ביקרן של הבנות ואין על כך שום עוררין. מה גם, שחלק מהכותבים פה בפורום מציינים שהאחיות, אם לא די בזה שהחליפו להן את הרכב פעמיים, קיבלו בסוף גם רכב עם גיר *אוטומט*, בזמן שיתר הזוגות הבמירוץ נאלץ להתמודד עם גיר ידני, ועוד מהסוג הלא ידידותי למשתמש.

אם זו לא התערבות של ההפקה לטובתן, אז אני לא יודע מה כן.

אורישקי

New member
רכב שני בלבד

הן עלו על רכב מתוך 7 הרכבים שהיו שם ואז בחרו להחליף אותו ברכב אחר - זה הרכב שנהרס. סופק להן רכב אחד נוסף חוץ מזה וככה החוקים של המשחק אמורים להיות.

ומאיפה הבאתם את ההמצאה המטופשת הזאת על רכב אוטומט? זה היה רכב כמו שנתנו לכל הזוגות.

Jason2

New member
אין גיר אוטומטי בקובה

הרכבים נתקעו שם בשנות החמישים.
היא קבלה רכב עם הילוכים בהגה.

Mידאס

New member
נו, אתה על אמת?

כל רכב, גם משנות ה-20, אפשר להתקין לו גיר אוטומט ומזגן וחישוקי מגנזיום ומנוע של טיל. הכל שאלה של תקציב.

Jason2

New member
כן, אני על אמת

המכוניות שם ישנות מסיבה מסויימת ולא כספית. הרודן שם החליט על ניתוק מכל השפעה של העולם בשנות ה-50 ולכן המכוניות נשארו כך ולא הרכיבו עליהם גיר אוטומט כי אין שם וזה הכל.

ddvic

New member
כל עוד היתה להפקה חזקת חפות אז הכל היה בגדר

ספקולציות והרהורים והיה גם יכול להישאר בתחום הספקולציות והרינונים.

אך ברגע שהיא נתפסה על חם עם כל מה שהיא הגיבה ו/או נתנה להגיב וגילתה לנו שהיא לא בוחלת בכלום והמטרה מקדשת אז גם במצבים פחות מוודאיים יש להניח שהם לא נהגו ולא נוהגים בהגינות.
מחזקת חפות היא הופכת להיות הרבה יותר קרובה לחזקת אשמה בפרט בדברים לא הגיוניים ולא סבירים.

אורישקי

New member
אולי אל תראה פשוט אם אתה כל כך מקטר?

ככה זה בכל העונות של התוכנית האמריקאית וגם של התוכנית הישראלית ושל כל גרסא אחרת לפורמט. בחיים לא תוכל לדעת אם הסיבובים האלה נקבעו מראש או לא נקבעו מראש.
מה הקשר לליצור טראש? טראש אם כבר זו באמת דבי, או מעיין ובת אל (למרות שטאני אוהב את שני הזוגות האלה) או איציק ואלירן.

ddvic

New member
ל"קיטורים",כהגדרתך, יש חשיבות של הרתעה ומניעה

אם ההפקה תדע שקשה לה להאכיל אותנו לוקשים היא תירתע(לפחות באופן חלקי)להשתמש בקומבינות מגעילות.
וכך אני ואחרים יזכו לראות ריאליטי יותר קרוב להגדרות הטהורות שלו

האחיות מייצרות הרבה טראש ריקושטים ובליסטראות אפילו על יבש ובלי צורך

באמריקאי אני מאמין שהם כמעט ולא נוגעים בכלום והם לא יודעים את תורת הישראבלוף הישראלית.

אתה יודע דרך אגב שבחו"ל בהרבה מדינות שמים בכלא עבריינים ישראלים בנפרד מעבריינים מקומיים.למה?שהישראלים לא יקלקלו את המקומיים...

ddvic

New member
לא יודע,אני ועוד אחד ועוד חיון ועוד נוספים

בסוף הדברים יחלחלו ואולי נזכה לריאליטי יותר ריאליטי ואולי אפילו נזכה לראות הדחות שלא לרוח ההפקה.

מי יודע אולי יום אחד הרגולטור (הרשות השניה) יום אחד יתערב בתנאי החוזה שההפקה מחתימה את המתמודדים שתאפשר להם לפתוח את הפה במקרה של רמאות ותמנע מההפקה להחתים את המתמודדים על חוזים דרקוניים.

Jason2

New member
חיון לא משחק שום תפקיד (בניגוד למה שהוא חושב)

אף אחד לא מתייחס אליו ברצינות ואת הרגולטור הדברים האלה לא מעניינים וככה צריך להיות.

ddvic

New member
שיתווסף עוד רעש והמחאה תתרחב בסוף הרגולטור

כן יתערב

Jason2

New member
המחאה לא תתרחב ולרגולטור זה לא יזיז

היתה מחאה הרבה יותר רצינית וזה לא ממש עזר, אז זה?
אני לא רואה אנשים יוצאים לרחובות בגלל תוכנית בידור.
והפורום הזה לא ממש מזיז להפקה.

Jason2

New member
אתה ממש תמים

באמריקאי נוגעים ועוד איך רק ששם הפרקים קצרים יותר והעריכה מוקפדת יותר.

ny22

New member
מנהל
תראה, ברור שנוגעים כי חייבים לגעת.

אחרת המירוץ יכול לחצות כל מיני גבולות ודברים שממש לא רוצים שיקרו.
אבל מצד שני, אני מצפה שזה באמת יהיה גם משחק ומה לעשות - לפעמים הזוג הכי אהוב הוא אחרון.

למעלה