פרק 19 - התנינים

תמידכאן

New member
מור התנהגה לא יפה..

הם הפסידו, פעם שניה, בצורה די מבאסת ומותחת.. אפשר להבין למה איציק התעצבן. אז למה לרדת לחייו?

תמידכאן

New member
ולמה לא? אסור להיות מתוסכלים כשמפסידים

והפסד כל כך צמוד?

זה מתסכל. הוא הלך לצד להירגע. מור רדפה אחריו, והוא ממש ברח ממנה כדי לא להיכנס לעימות.

הוא נראה לי קר רוח כזה , לא יודע, לא עצבני ,

או קי אני מבין שבעצם הוא התעצבן על עצן ההפסד - לא לגביה אלא כללית

והיא חשבה אחרת

ny22

New member
מנהל
או כמה פירות טרופים....

LiRs Lullaby

New member

לא הספיק להם הפרק הקודם, שהמתמודדים צריכים להחזיר להם מכתבי "תודה ששלחתם לנו מכתב"...

מסכנים, הגיעו עד לחוף היפה הזה ועכשיו להשקיע בכתיבת מכתבים מיילים ובקבוקים ללא יעד, "הביתה", במקום ליהנות מהפרסומת הסמויה שליוותה אותם. לא חבל על דקות הפירסום?

תמידכאן

New member
זה שרומי וקורל פרססו את האילתים נוגד כל היגיו

הרי הן במקום הלפני אחרון, דנה ודבי במרחק של 15 דקות. ידוע שהרבה מצביעים להן והן עשו פרסות כבר פעמיים.. אין שום היגיון להצביע לזוג שנמצא כל כך מקדימה (והן יודעות שהאילתים מקדימה, הן אומרות שהם חזקים ותמיד מצליחים).
או שרומי וקורל סתומות ממש, או שההפקה מתערבת ממש.
נראה לי שאופציה ב יותר הגיונית

תמידכאן

New member
הן אמרו שהן הצביעו להם בגלל אסטרטגיה..

ושהם מאיימים עליהן כי הם זוג חזק.

Jason2

New member
זה שהן אמרו

לא עושה את זה נכון.
אסטרטגית הזוגות היו אמורים לפרסס את קורל ורומי כי הן זוג חזק ובמקרה הן בסוף. אבל אף אחד לא עשה את זה כי אף אחד לא מצביע אסטרטגית.

תמידכאן

New member
זה שונה. כי לעשות את מה שאתה אמרת זה לחשוב

שני צעדים קדימה ומדובר ב-כ-ל הזוגות, שלרובם יש דםוסי הצבעה קבועים.
אבל לא להצביע למי שצמוד אליך, כשאתה פסיעה מהמקום האחרון.. זה כבר לא חוסר אסטרטגיה זה ממש טמטום.

LiRs Lullaby

New member
אולי הן רצו להיות בטוחות שהן לא

סתם הולכות להיות במירוץ בתור הלפני-אחרונות עם אופציה להפסיד, אלא ממש להתקדם במשחק ולשמור על המקום שלהן. וממה שאני ראיתי, יש הרבה שלא כל כך סובלים את האילתים... עובדה שהם פורססו כבר בקובה עם המספרה/מסיבת רחוב, כלומר, הן יודעות שיש להם רוב לפרסה והן יכולות לעקוף אותם. אני מבינה אותן.

תמידכאן

New member
גם דבי ודנה מפורססות קבוע..

לא יודעת. לא מצליחה להשתכנע.
הרי גם כשהאילתים עשו פרסות (והם עשו פעמיים..) הם הגיעו במקומות הראשונים.

LiRs Lullaby

New member
תגדירי "מפורססות קבוע"

פעמיים אחרונות שאני זוכרת שראיתי פרסה, ראיתי את האילתים בקובה והסגולות בברזיל.
האילתים אכן מפתיעים אותי כל פעם מחדש, זה כמעט כאילו הפרסה לא נוגעת בהם, רק מלטפת אותם קלות ושולחת אותם חיש קל לדרך. למרות שגם הסגולות ניצלו בשן ובעין עם משימת הקפה הזו. בחיים לא חשבתי שמישהו בכלל יצליח את זה, אם קובי, טליה, עט, נייר, אוצר מילים גדול ותקשורת ורבלית - לא הצליחו. זו נראתה כמו משימה בלתי אפשרית בגלל השימוש בחוש שבד"כ לא נוגעים בו במשימות - טעם וריח. ועל טעם ועל ריח...

ddvic

New member
היא(תמיד כאן)התכוונה שיש סיעה של 3 זוגות

שמצביעים קבוע לדבי ודנה וקול נוסף יכול או היה יכול להכריע נגדן

כל פעם ההפקה יוצאת מעורה על מנת להציל את דבי ודנה

LiRs Lullaby

New member
אבל עובדה שבפעם האחרונה

הצביעו לאילתים. והייתה גם סיעה ממש גדולה נגד הסגולות שאף פעם לא הבנתי מה עשו רע לאף אחד.

ובקשר להודעה שלך על פירסוס הזוג האחרון, אין לי שום דרך לאמוד כמה יתרון של זמן היה לאילתים, אבל אני מניחה שרומי וקורל חישבו ומצאו שפרסה - בכל שלב של המשחק בהחלט תעכב אותם. את דנה ודבי ממילא תעכב דבי.

למעלה