פרק 19 - התנינים

ny22

New member
מנהל
ההימור שלי

שדנה ודבי יודחו בלג הזה...

[משום מה בא לי שהן ישארו עוד קצת].

LiRs Lullaby

New member
הלוואי והן יודחו

קצת חבל לי על דנה כי היא דווקא הייתה בסדר, אבל הדבי הזו עושה טובה בזה שהיא בכלל משתתפת. אני הייתי מתה להסתובב ככה בכל העולם!

LiRs Lullaby

New member
מה נראה לך?

ברור שהקומפיסמו פופולאר! לא ראית איזה מקום חלומי, מדהים, והכי גלוייה קיטשית המקום הזה נראה?

אבל נראה לי שכל מקום שההפקה הייתה שולחת אותי - הייתי שמחה בטירוף

JAMES DEAN

New member
סבבה, דיברתי עם ההפקה ומחר אנחנו טסים לשם

הנה אפילו סידרו לנו שני כיסאות.

LiRs Lullaby

New member
האמת?

אני קצת מתפדחת עכשיו אבל...

לא יודעת למה אני צריכה לצאת דווקא למקום הזה, כשבדיוק חשבתי ללכת מחר לים
אמנם זה לא יהיה חוף פרטי ומלא נפלאות ופירות כמו במירוץ, אבל הים אותו ים והימים הם אותם ימים וכו'

זה מזכיר לי את הפרק הקודם, עם כל הבכי של המתמודדים... אז שאלתי את עצמי למה בכלל המתמודדים היו צריכים לצאת למירוץ כשזה נראה שרובם הגדול די זקוק למשפחה ולקרובים שלהם ומקבל את כל האנרגיה והכוחות מהם... כלומר, לרוץ לרדוף אחרי כסף כדי שיהיה לך כסף ותוכל להוציא אותו על יותר זמן לבלות עם המשפחה והחברים זה קצת כמו לרדוף אחרי הזנב של עצמך, לא? סתם, אני לא יודעת למה חשבתי על זה עכשיו... בעצם, כן, כי שאלתי את עצמי מה מצחיק בתמונה הזו ונזכרתי שככה בערך נראה חוף הסטודנטים בחיפה (טוב, לא נראה ככה בכלל אבל יש ים ויש כסאות פלסטיק אז זה די קרוב)
מחר אני הולכת להתארגן על קמפיסמו פופולאר מינוס בקבוק של ספרינג טי

Jason2

New member
הדבר הכי מגוחך בפרק

עם כל הפירות המדהימים שיש להם על החוף הם ממש מצפים שאנחנו נאמין שהספרינג זה היהלום שבכתר.

LiRs Lullaby

New member
חחחח

מה, אתה לא יודע? התכנית היום *בכלל* לא הייתה פרסומת סמויה-גלויה שלמה לספרינג טי. מזל שהם שמו את הפרסומת לייב באמצי, אחרת עוד הייתי חושדת שאולי הם התבלבלו ושמו להם בקבוקי ג'אמפ

ny22

New member
מנהל
כל-כך נכון!!

LOL

אני לא מבין למה הם שמו תווית על הבקבוק הרי ברור שזה ספרינג טי...

rasmus girl1

New member
למה מגוחך?

זה הרי ידוע שספרינג טי היא אחת החסויות לתוכנית, שזה אומר שהיא מממנת הרבה מעלויות התוכנית ושבזכותם אתה בכלל רואה המרוץ, זכותם להוסיף את המשקה שלהם וכל עוד זה מחוסה (כן אפילו שזה שקוף בטרוף) זה "כשר".
הידעת שהמדינה שמארחת את האולימפיאדה מכסה את כל העלויות שלה בזכות ספונסרים?

Jason2

New member
זה ברור

אבל זה מגוחך איך מנסים לדחוף את זה כדרך אגב.

ddvic

New member
איך רומי וקורל סליחה ההפקה מנסים בכח לשכנע

אותי ואת הפורום למה הן מפרססות את האילתים-ולא השתכנעתי הן מאוד צריכות הפעם את הפרסה נגד דבי ודנה

אגב,ברור לי שהקטע האולפני של האחיות צולם בימים האחרונים הכנה ספיישל של ההפקה(גם הלבישו אותן ספיישל).

LiRs Lullaby

New member
הן אמרו משהו מיוחד?

גם בפעם הקודמת הם לא התלהבו מהם. אני זוכרת שקורל אמרה על הבחורה שאין לה יחסי אנוש בכלל - ובזה אני ממש בטוחה.

ddvic

New member
הן האריכו והאריכו וחפרו וחפרו וחפרו וחפרו

כאילו ניסו לעשות לנו שטיפת מוח(למרות שהן כביכול לא אמרו משהו מיוחד)שנאמין להן
ומה הן טוענות שהם חזקים?יש לכן את הסווארים וקובי וטליה
אסטרטגית? במקום הזה בול מתאים פרסה נגד דבי ודנה וזה יכול לתפוש יש הצבעה מסורתית נגד דבי ודנה.

בקיצור כמה שהן חפרו זה רק הגדיל חשדות נגד ההפקה בגדר "על ראש הגנב בוער הכובע"

LiRs Lullaby

New member
טוב, בסדר, אז הן קיבלו הוראות מההפקה

לשים פרסה לאילתים. עכשיו תן סיבה למה. מה יוצא להן מזה. מה יוצא להפקה מזה. הרי דבי ודנה הן שתיים שבטוח גורמות לאנשים לשבת מול הטלויזיה יותר מזוג נשוי שכמעט ולא רואים וכשכן אז הם רק מתגעגעים לילדים. הן מייצרות הרבה אתנחתות קומיות ואמוציות, ואף אחד לא נשאר אדיש מול דבי (לטוב ולרע). איתן יש הרבה בלאגנים. את דנה ודבי אתה מכיר. את האילתים - אם מישהו יוכל להזכיר לי רק איך קוראים לבחורצ'יק עם הכיפה, תודה.

וכמו שהסברתי כבר למישהו - הם חזקים מהבחינה הזו שאם הם מפרססים אותם, רומי וקורל יכולות להיות שני מקומות לפני האחרונים ולשמור על מקום בטוח בהמשך, במקום להיאבק על המקום הלפני אחרון או סתם להיות אחרונות. והפעם אין יותר משחקי חיש גד שיחזירו למירוץ אף אחד.

למעלה