פרק 19 - התנינים

ddvic

New member
התחלת עכשיו בעצמך להסביר לי את המאחורי הקלעים

של ההפקה.

אז זהו שההפקה טועה פה בגדול.
היא חושבת לאכול את כל העולמות או מה שנקרא לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה

גם הם יכווינו בצורה הכי אגרסיבית ודורסנית להשאיר את הזוגות הכי "מעניינים" עם האנרגיות הכי שליליות(האמא והבת עם המריבות החמות שלהן והאחיות עם ההשפלות הקרות שלהן) וגם להשאיר אותנו מאמינים שאנחנו צופים בריאליטי שהכל בו פתוח ומתפתח.

אבל כמו שפעם מישהו אמר "אפשר לעבוד על כל האנשים חלק מהזמן ואפשר לעבוד על חלק מהאנשים כל הזמן אבל אי אפשר לעבוד על כל האנשים כל הזמן"

אותו דבר איתנו הצופים.

רואים שבתוכניות האחרונות הרייטינג של התוכנית יורד ויורד.
חלק מהסיבות זה לא רק האובדן של הזוגות שהודחו אלא חילחול תחושת הצופים שמאכילים אותם לוקשים.
הם לא למדו את לקח הישרדות.
אם הייתי ההפקה הייתי נותן למשחק להתנהל במכסימום פייריות ושינצח הזוג הטוב באמת.

הצופים יאהבו את האותנטיות יותר מכל הכוונה(אגרסיבית) כזו או אחרת.
ואת זה לא נראה לי שהם הפנימו.

לגבי תשומת לב לא נראה לי למשל שהסווארים יותר יוצרים באזז מהאילתים

ולגבי הפיסקה האחרונה שכתבת עניתי לך למטה

LiRs Lullaby

New member
אבל כל התפקיד של ההפקה

זה לערוך את אינספור קטעי הוידאו המצולמים ולהביא לנו את הקטעים המעניינים. מסכימה איתך שהיא לא צריכה לכוון בגסות את מהלך המירוץ, כרגע אני לא חושבת שהיא עושה את זה. מה שלך נראה כמו התערבות של יד מכוונת עובר אצלי מתחת הרדאר.
אבל אם אתה חושב שנעשה עוול למישהו מהמתמודדים אז אתה מוזמן לכתוב לרשות השידור או לאתרי החדשות באינטרנט (וואינט, נרג'י, וואלה וכו') ולכתוב באופן נקודתי וספציפי למי נעשה העוול באופן כזה שלא משתמע לשתי פנים. אם אתה חושב שמישהו הודח בכוונה ובגלל זה הפסיד את הסיכוי לזכות במיליון - אתה צריך להוכיח באמת, ולא רק בפורום. ואני לא אומרת את זה בציניות. כבר יצא לי לכתוב פעם-פעמיים, כשהיה נראה לי שהגזימו קצת באח הגדול ועוד איזו תכנית.
בינתיים אני מעדיפה לצפות בתכנית ולקחת את זה באיזי. כבר יצא לי לראות תכניות ריאליטי בעבר והבנתי שלא משנה באיזו תכנית אני צופה, תמיד יש מי שחושב שעובדים על הצופים, וזו שערוריה ובלה בלה בלה. שיהיה לך בכיף.

ואם הרייטינג של התכנית יורד, אז זה בגלל הכמות האדירה של הפרסומות (מה זה 7 דקות פרסומות אחרי הפתיח?) והמריחה של פרקים ללא משימות והדחות. אני בתור צופה של ה*מירוץ* למיליון, מצפה לראות *מירוץ*, אנשים רצים, מזיעים, נקרעים על משימות, מחכים בכיליון עיניים לעוף בדאון או לשחות ללב ים, לא אנשים שכל הזמן בוכים. ועוד בוכים על מה, חתיכת קרוקודיל צעצוע שמשמיע קולות של ברוזון אמבטיה? נו בחייאת. נראה שהתכנית הישראלית מותאמת בסך הכל לקהל הישראלי, שאוהב סיפורי משפחה מרגשים, אבא-אמא-אחים-סבא-סבתא-ילדים-נכדים-נינים, וקצת פחות מירוץ. אני בד"כ לא קונה את כל הרגשנות הזו, היא מתאמצת מדי ונראית מאולצת ומביכה מול מצלמות. אבל אבל...אני מודה שהתרגשתי קלות מהמונולוג של רומי אצל המשפחה הקובנית, ועל הרצון הכן שלה לצאת למירוץ למיליון בשביל להיות עם אחותה. היא מתוקה אמיתית

אורישקי

New member
מור וליאור בעיני זוג מאד חזק

הם הגיעו כמעט תמיד למקומות הראשונים, הם מאד קשורים אחד לשני, אמביציוניים מאד ונפילות מחשלות אותם מהר מאד
אני לא יודע אם יותר מקובי וטליה או מהסוורים או מרומי וקורל אבל הם זוג מאד טוב.

ny22

New member
מנהל
יש משוה במה שאתה אומר... רק לגבי המשפט

האחרון, לא ממש הבנתי אותו. לא הבנתי למה אתה מתכוון...

ddvic

New member
התכוונתי על ראש הגנב בוער הכובע

אחרי הפרק הקודם כזכור היו לנו פה בפורום הרבה הרמות גבות על ההצבעה של האחיות וכאילו ההפקה לא רצו להשאיר את ראיונות האולפן שההפקה הקליטה עם האחיות כי זה היה מכפיל פי 7 את התמיהות על האחיות ועל ההפקה וזאת משום שהאסטרטגיה הכי הכי בסיסית במרוץ זה ש-2 הזוגות האחרונים מפרססים זה לזה בפרט בפרט אם 2 הזוגות האחרונים מאוד רחוקים משאר הזוגות.

להצביע לזוג אחר ממש ממש נוגד כל הגיון בשיקולים של סיכוי מול סיכון.
לא שווה להמר על המקום ה-2 לפני אחרון(במידה ותצליח לשמור על הפער בינך לבין זה שאחריך והסיכוי המעורפל שהזוג החזק שאתה מפרסס לו יתחרבש ויגיע אחריך)
וזאת במחיר הגדלה רצינית של הסיכון שלך להגיע במקום האחרון.

ההפקה צריכה מהטעמים שלה את הפרסה מול ליאור ומור.

עכשיו יושב ורואה חפירות וחפירות כאילו ההפקה מנסה באמצעות משיכה בחוטים של האחיות לענות לשאלות שלי ושל אחרים פה בפורום בקשר להצבעת האחיות כאילו בהארכה יסתתמו הספקות אבל בדיוק הפוך כמו שכתבתי בכותרת

וגם הלבישו אותן מיליון דולר כדי שבכלל נתבלבל ולא נשים לב לחפירות חסרות ההגיון שמנסים להאכיל אותנו

mmeny

New member

הביאו את רומי עם מונולוג ארוך כמה שאין להם יחסי אנוש,ולא היה להם לאורך כל הדרך (עד עכשיו לא הזכירו איזשהוא מתח הין הזוגות)
ובכלל מה עם חשיבה אסטרטגית,להשים פרסה לאחרון לידך

JAMES DEAN

New member
עכשיו אתה מאמין לי?

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2107&messageid=170402645

ny22

New member
מנהל
כן. זה רק מראה איך ההפקה מפזרת ספוילרים

בפרומואים וזה די מעצבן.

האמת היא שכבר אז האמנתי לך כי ידעתי שאתה יודע על מה אתה מדבר.
אבל משום מה חשבתי שאלו קובי וטליה.

תודה

ddvic

New member
עדיין יתכן שזה באמצע הלג

ובסוף הלג הם מגיעים אחרונים
הטריילר זה מאמצע הפרק של שבת ולא מסוף הפרק שתהיה בו הדחה.

בקיצור אין שום סתירה עם אפשרות ההדחה בפרק הבא

choco2602

New member
מדובר על פרומו שכבר הופיע מזמן..

בתחילת העונה אם אני לא טועה. אז ידעו שעד שלא תראה המשימה הזאת הם לא מודחים בוודאות. הם יכולים להיות מודחים היום.

ny22

New member
מנהל
וכנראה שסוף סוף תהיה הדחה....

(אפילו שבא לי שהזוגות ישארו...)

השועל מקווה שאלה לא יהיו רומי וקורל

ודווקא את הפרק הבא השועל לא יראה בלייב, כי השועל יוצא לנופש.

ny22

New member
מנהל
השועל יחסר לנו
אבל הכי חשוב לנו זה...

שהשועל יעשה חיים ויהנה

תעשה חיים שועל

מה הסיבה שמור רבה עם איציק, או איציק איתה?

איציק לא איזה עצבני וערס שרב עם כולם
וגם היא לא

LiRs Lullaby

New member
דווקא יש לו קצת פתיל קצר

הוא לא אוהב להפסיד, אבל הפעם היא קצת הגזימה:

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=2107&messageid=170489441

למעלה