פרק 19 - התנינים

אורישקי

New member
אני דוווקא מבין אותה

הוא פירסס אותה, ועוד מתנהג כמו לוזר כשהוא מפסיד להם

rasmus girl1

New member
זכותו להתעצבן!

הם תמיד כועסים כשהם מפסידים, תמיד הם מפסידים לסגולות ומתעצבנים, הפעם הפסידו בפעם השניה ויצא לליאור ומור, אז הם כעסו.. סו וואט? מה הם ציפו? שהם ישמחו שהם הפסידו בפעם השניה שהם עשו את זה? למה מור חייבת לחשוב שהכל מופנה כלפיה?
מה זה "תפרגנו" , הבן אדם הפסיד בפעם השניה, סובב את הראש והתעצבן עם עצמו, מה אכפת לה?!

ddvic

New member
כנראה היו כמה ריקושטים לפני במהלך ובסוף

מצד איציק שנחתכו בעריכה.
נראה שמור הגיבה על משהו וההפקה רצתה להקצין את תדמית הביצ'ית של מור.

אורישקי

New member
הפעם אנחנו מסכימים.

KUKACC

New member
לא ידעת מה איתכם אבל אני מחבבת את איציק

חבל רק שיצא לתחרות עם מישהוא כמו אלירן

אני גם מחבבו, אבל מה הבעיה באלירן? שניהם לא

הכי חכמים בעולם (רגע אני לא מתנשא, אבל הכונה היא שהם לא למדו באוני' או קראו וכו')

Mידאס

New member
יא פיתה

יצאת הכי מתנשא שיש.

רק מי שלומד באוניברסיטה הוא חכם? יש לי חדשות בשבילך. הכרתי כמה מפגרים אמיתיים שלמדו אתי באוניברסיטה, ותאמין לי ש-א"א לא רואים אותם ממטר.

מאיפה היציאות באין כניסה האלה?

למה אתה קורא את זה ככה? חשוב להבהיר !

לא כל מי שלומד באוניבר' הוא חכם או משכיל!

ראה מקרה נתן זהבי (בדר"כ עיתונאים הם מאוד משכילים) , ראה מקרה הרב אמסלם

ואולי אפילו רוזן העיתונאי וכו'.

מי שלומד באוני' לא יכול להיות בינוני ומטה, או מפגר, כי לא קל להתגבר כל הזמן על עבודות ומבחנים

מיילא פעם פעמיים שלוש העתיקו או גנבו עבודה, אבל מדובר לאורך שנים.

2. יש אנשים כמוני - ואני לא מתנשא - שהם ברמה גבוהה, לא בגלל שאני גאון , אלא בגלל שכעמלץ

בגיל קטן קראתי המון ספרים , וחומר וגם באוניברסיטה! , אני חושב שהידע שלי , גם בזכות העברית הגבוהה שיש

לי (מהתלמוד) הוא גבוה משל המתנשאת טליה , למרות שהיא אמריקאית עם תואר שני.

3. אני מאיזן לתוכנו' אקטואל/ ופוליט' יש לי חלוקת קשב לא רעה בכלל וכו'

4. יש אנשים וכאן אני מתחבר לא"א , לצערי אני כותב זאת

(אני מאוד מחבב אותם) , שאולי לא למדו באוני' , או אפילו אין להם בגרות , אבל קוראים המון ספרים / מאמרים

עיתונות וכו' - ראה מקרה יאיר צבן!!! ח"כ הזקן ממפ"ם - שאין לו בגרות אבל הוא משכיל , וכן צבי ינאי

5. אין להם גם חוכמת רחוב ,

הם גם די מהבולים כואב לי לכתוב את זה אבל הם לא מראים בינה יתרה (כמו צמד הבנות מזרחיה)

Jason2

New member
אתה יכול להגיד שהם טפשים

הם טפשים, אין מה לעשות (האמת שיש אבל אם אין רצון זה מה יש).
יש הרבה אנשים שלא סיימו בית ספר תיכון והם חכמים יותר מהם.

אורישקי

New member
באמת אין קשר בין לימודים אקדמאים לחוכמה בהכרח

גם הסוורים לא למדו (עד כמה שאני יודע פחות) אבל הם אחד הזוגות הכי אינטיליגנטים שם.
במקרה של אלירן ואיציק הם לא חכמים כל כך גם ככה לדעתי.

לא נכון - דווקא יש קשר

אין מתאם של 100 אחוז, אבל בטח יש מתאם חיוב די חזק. כדי לסיים תואר בהנדסה באוניבסיטה נדרשת מנת משכל גבוהה מהממוצע, נראה לי משהו כמו 120 לפחות או 130. כל זה לא אומר שכל המהנדסים חכמים וכל בוגרי התיכון טפשים אלא שבממוצע , מהנדס יהיה חכם יותר מ-נניח-רוכל בשוק. כמו כן , עצם הלימוד מחדד את המחשבה ומרחיב את האופקים; ואפשר גם לומר שאקדמאים לא נהיו מזה חכמים, אלא שאנשים חכמים רוצים להיות אקדמאים...
אבל חשוב לציין שיש מה שנקרא "אינטלגנציה רגשית" או חוכמת רחוב, שזה לדעת לקלוט מצבים, להגיב בצורה נכונה וחכמה, לדעת לייצר איטרקציות מוצלחות עם אנשים, ועוד זה לא תלוי בהשכלה גבוהה ולא נראה לי שאפשר למדוד את זה

ny22

New member
מנהל
הסגולות פשוט מקסימות וחמודות

אני כל-כך שמח שהולך להן.

אורישקי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מור

ממש הצחיק אותי הריב הזה וה"בשמלה אדומה". אני דווקא ממש אוהב אותה והיא ממש צדקה.
ואני ממש אוהב את דנה אבל ראבק הטעויות בשפה שיש לה בכל משפט שני מוציאות אותי מהכלים.

LiRs Lullaby

New member
בוא'נה איזו **** האילתית הזו

היא מנסה להתחרות בדבי? מה היא מתחילה להתחמם על איציק סתם? המגדת עתידות ממש צדקה בקשר לאופי העצבני שלה, וכנראה שגם האבחנה של טליה מוצדקת - זה פשוט זוג שתמיד נוחת על הרגליים. כאילו תמיד יש מי ששומר על הבחור, אבל אישתו תמיד מחממת את הסביבה עם האנרגיות הגועליות שלה. איך זה שכל הזוגות ניצחו והלכו והיא הולכת דווקא לאחר שהיא ניצחה כדי לזרות מלח על הפצעים של המפסיד? הרי ברור שהוא עצבני, זו כבר פעם שניה שזה קורה לו. אישיות דוחה ועכשיו אני מבינה למה הזוגות ניסו לפרסס אותה ואת האישיות הצבועה שלה.
גם עם משימת הפרסה פעם קודמת שהלכה להם ממש בקלות, וגם עכשיו, שפתאום הם הצליחו לנצח את ה"סוסה המנצחת". למרות שבכישלון של איציק ואלירן עוד אפשר להאשים את חוסר החוכמה שלהם לקלוט שהסוסה מתחילה לאט ומגבירה בהמשך. איך הם עוד לא עלו על זה?

אורישקי

New member
אני דווקא ממש מסכים איתה

הוא התנהג בצורה ממש ילדותית ובעיקר בגלל שזה היה הם - ואחרי שהם פרססו אותם יש להם את כל הסיבות לכעוס.

למעלה