פרק 19 - התנינים

LiRs Lullaby

New member
אני ראיתי את זה אחרת

ראיתי שהוא היה עצבני כי הוא הפסיד פעם שניה - וזאת למרות שהוא הימר כביכול על ה"סוס המנצח", וכשהוא הפסיד הוא ניסה להתרחק כדי להרגיע את עצמו. אני מקווה שאת זה את *כן* ראית. היא זו שבאה אליו, קראה לו שוב ושוב והתחילה לחמם אותו. וכשזה התחמם, בעלה כמובן יצא להגנתה והיא יצאה להפסקה בזמן שהוא עושה את העבודה השחורה (ואליו אין לי טענות). היא פשוט טיפוס דוחה, ועכשיו אני מבינה את ההערה של - לא זוכרת מי בדיוק - אולי זו הייתה רומי או איציק - שאמר שכשצריך מהם משהו, אז היא הכי חמודה בעולם, אבל כשאין - אז היא סנובית ויחסי האנוש שלה הם דפוקים. יכול להיות שעירבבתי בין שני הדוברים, אבל ככה הבנתי את זה. ועכשיו בפרק גם קיבלתי הצצה למה שהם רואים. היא באמת, אבל באמת לא הייתה חייבת להתחיל איתו את זה, ועוד לצחקק כמו טיפשה עם בעלה בנוגע לשמלה אדומה ושתי צמות. מה הבעיה להניח לו וזהו? הוא עכשיו הפסיד וזה ברור שהוא עצבני. התגרות מיותרת.

rasmus girl1

New member
! בדיוק מה שרשמתי!

Jason2

New member
אני חושב שקיבלנו תשובה

למה פתאום התחילו לפרסס אותם.
אמרתי לכם שיש דברים במלון שבטח לא הראו לנו והנה קיבלנו טעימה.

LiRs Lullaby

New member
מספיק להעתיק ממני

אבל, כן, באופן כללי, הבנתי שהזוגות ראו אצל האילתים משהו אחר ממה שהצופים ראו. גם מגדת העתידות ראתה את זה!

ddvic

New member
"מגדת העתידות" הסתומה לא ראתה כלום פשוט זה

מה שההפקה שמה למכשפת בפה.
רק ההפקה חשבה שאם ישימו לנו חרטא תוצרת חוץ אז אנחנו הצופים מה זה נתלהב אפילו נקנה כרטיסי טיסה ספיישל רק בשביל להגיע ל"מגדת העתידות" הזאת(ונעשה אבטלה ופשיטת רגל לכל המגידי עתידות תוצרת בית)רק בשביל לשמוע ממנה על העתיד שלנו ואפילו נכין לה טיפ ענק על העצות המופלאות שלה

Jason2

New member
אף אחד לא לוקח ברצינות את מגדת העתידות

זה די ברור שהיא קבלה את כל מה שהיא אמרה מההפקה.
זה נועד להיות אתנחתא קומית לא ציפו שמישהו באמת יחשוב שזה אמיתי.

ddvic

New member
לא נראה לי שהם לא ציפו..

הנה מישהי מעלי כן חשבה משהו ואולי עוד כמה.
כתבתי את מה שכתבתי רק אחרי שראיתי שמישהו מתחיל לקחת אותה קצת ברצינות

LiRs Lullaby

New member
אם אתה יכול בבקשה לא לדבר בשמי, תודה

אני צחקתי בקשר למגדת עתידות, אבל לא בקשר לאופי של מור. כשמגדת העתידות אמרה לה שיש לה עצבים ושהיא צריכה להפסיק לצרוח על בעלה - זה היה ברור לי שהיא נגעה שם בנקודה רגישה וגם מור הבינה את זה. גם שאר המתמודדים שאמרו בהמשך שיש לה אופי דוחה גרמו לי לתהות אם יש משהו שקצת מסתירים מאיתנו בתכנית, שהרי עד עכשיו היא סתם צרחה על בעלה בכל מיני קטעים שהצריכו קואורדינציה. לא ראיתי אצלה מאפיין שגרם גם למתמודדים לא לסבול אותה.
והופה, היום ראינו את זה קורה. אם אתה רוצה לומר לי שמור הייתה ממש, אבל ממש חייבת, לרוץ אל איציק ולזרות לו קצת מלח על הפצעים לאחר שהוא הפסיד פעם שניה - אז אתה אפילו מגדת עתידות לא צריך. שום דבר כבר לא ישכנע אותך שיש סיבה ממש מוצדקת לכך שהמתמודדים לא סובלים את האישה הזו, וכנראה שאפילו יותר מאת דבי. איתה לפחות מה שרואים זה גם מה שמקבלים.

ddvic

New member
טוב שהבהרת את מה שהבהרת אבל

רציתי לשאול אותך בפרט אחרי ההבהרה שלך מי שם ל"מגדת העתידות" בפה את זה ש"יש לה עצבים וכו' וכו' "
כמו שלמדתי להכיר את ההפקה אולי איציק זרק לה איזה מילה חריגה(יותר ממה שראינו ואולי זה היה משהו על קו ההתחלה לפני ההזנקה של הסוסים) שנחתכה לכבוד השידור ורק הראו את ההמשך.
וזה לא פעם ראשונה שההפקה מנסה בכח להראות לנו את מור כביצ'ית ואולי ההפקה גם מסכסכת מלאכותית בינה לבין חלק מהמתמודדים כדי שיהיו עוינים אותה ולפחות יפרססו אותם כל הזמן.

אני בכלל לא מסכים עם כל מה שכתבת עליה היא נראית לי בחורה מאוד נחמדה והזוג האילתי הזה ממש מקסים אותי מתכנית לתכנית יותר ויותר
והם גם נראים לי האנדרדוגים המושלמים שצריכים לא רק לנצח מירוצים אלא גם את כל המערכת,ממש הדון קישוטים של המירוץ למיליון 3
אני עוד לא מפתח חלומות שהם יעלו לגמר אני כל תוכנית שהם נשארים אני מזה מרוצה אל תשאלי. בקיצור מזדהה איתם חזק.

LiRs Lullaby

New member
אני מסכימה איתך בקשר לזה

שההפקה אמרה למגדת העתידות את כל מה שהיא הייתה צריכה לומר להם.

אני עדיין עומדת על דעתי שגם אם ההפקה מנסה לסכסך ביניהם באופן מלאכותי וגם אם הוא זרק לה מילה קודם לכן, אני ראיתי אותו משתדל להתרחק מהמקום ואותה מנסה לחמם אותו. וראיתי איך היא צועקת על בעלה, אז ההתנהגות הזו הייתה נראתה לי כמו המשך ישיר למה שראיתי. אולי אני טועה בזה שאני שופטת אותה מבלי להכיר אותה ממש, אבל הדרך בה היא התנגחה איתו וממש חיפשה את זה צרם לי. זה היה נראה כאילו היא רק רצתה לדרוך עליו עוד ועוד, והדרך שבה היא ובעלה צחקו עליו אחר כך הייתה תוספת "מקסימה" ליחס שהם נתנו לו. אל תגיד לי שגם את זה ההפקה ביימה.

אני אישית בעד רומי וקורל, או מעיין ובתאל. מעיין ובתאל הן הכי אנדרדוג שיש. הן מביאות איתן אנרגיות חיוביות ומעיין אותי ממש הקסימה. אין בה טיפה של רוע. אבל גם כל שאר הזוגות אין לי בעיה שינצח ובלבד שלא יהיו בו דבי או מור ודי לחכימא...

גמב דבה יכולה להיות מניפולטיבית?

היא זו שמעכבת את המשימה
היא זו שמתבכיינת
היא זו שצריך כוחות נפש עצומים שרק אלוהים יודע מאיפה יש לדנה , כדי לעודד אותה.

ומה בסוף?

"עכשיו בתור עונש את עושה ארוחות שישי במשך חודש"

והכי מרגיז שאצלה זה נשמע טבעי ונכון שהיא צריכה להעניש את הבת שלה.

כל פעם שחשבתי שהדבה הגיע לתהומות השפל, מתברר שיש עוד תהומות לרדת אליהם.

LiRs Lullaby

New member
נכון, יש להם מערכת יחסים ממש מוזרה

הבת כל הזמן דואגת לאמא כאילו היא רק עכשיו יצאה לאוויר העולם וצריכה ללמוד איך להתמודד איתו....

rasmus girl1

New member
והכי מצחיק מה שהיא ענתה לה,

"אני גם ככה תמיד עושה את הארוחת שישי"

Jason2

New member
לא בטוח

אם הן ישימו את מור וליאור אז לא תהיה להן פרסה.

X יו יו S

New member
אוף למה הן לא שמו לדבי ודנה

אם 15 דקות עיכוב פלוס עיכובים של לעשות שתי משימות (אם זה עם בע"ח אז בכלל
)
אז בטוח ייצא חצי שעה (או יותר( שהן רומי וקורל צריכות להתעכב

למעלה