פרק 20 - פרק הדחה באי הפירטים

ny22

New member
מנהל
מסכים איתך באופן חלקי

זאת הסיבה שגם רומי וקורל קצת נמאסו עלי, למרות שהן ממש חמודות.

היה להם פרק מלחיץ שבנס הם ניצלו מהדחה ממנו.

NP16

New member
ממש לא בנס, נלחמו בשיניים

הן לא מפשלות במשימות , זמני ההגעה שלהם אחרים , מבחינת הזמן שהן עושות את המשימות הן עומדות באותו קצב כמו גם של הזוגות במקום הראשון . במשימת שוד באוויר רומי ממש קרעה את עצמה פיזית . על דברים כאלה הן הגיעו מקום 4 , לא רק ניצלו. זה לא נס זה החוזק שלהן. זה איציק ואלירן שכל פעם נשארים על נס (במקרה של ההדחה שלא הייתה יש לומר "נס הפקתי")או על קיצור דרך שלקחו (בלג מאוד מאוד ארוך דר"א).

Jason2

New member
יש לי הרגשה

שפשוט מתמקדים במריבות שלהן כל הזמן. אני די בטוח שגם זוגות אחרים רבים ולא משדרים את זה.
למה עושים את זה? זה חלק מהתדמית של הזוג הזה של האחיות שלא אוהבות אחת את השניה שנתנו להן מההתחלה. זה די שקוף שבאולפן מביימים אותן ואומרים להן לעקוץ אחת את השניה.

אני לא מסכים שהן ניצלו בנס. אני לא חושב שהריב הקטן במכונית לקח להן כל כך הרבה זמן. הן ידעו לעשות את המשימה כמו שצריך והן לא גרועות בניווט. אני חושב שהן הגיעו הרבה לפני איציק ואלירן וליאור מור ואני לא בטוח אבל אני משער שהן לא היו צמודות כל כך לדבי ודנה.

בפרק הבא וגאס!!!

choco2602

New member
"כל הפרצוף שלי היה מלא חול"

כשראיתי את רומי צוחקת על קורל בקטע הזה זה הרגיש לי שזה הכי לא הגיע ממנה. כאילו שמעתי מישהו ממש אומר לה מה לעשות..

אורישקי

New member
דווקא זה לא היה בעיני מזויף

ולא בצורה רעה, גם אני לפעמים צוחק על האחים שלי וגם הם עליי בחזרה, ואאני תמיד אוהב אותם. זו אהבת אחים ואחים ואחיות (בעיקר זוג מאד צעיר - הן כולה בונת 18 ו20) ואחים ואחיות בד"כ תמיד אוהבים אבל גם רבים הרבה.

NP16

New member
ד"א הוא חישב ל50 אחוז

"30 אחוז ניווטים 20 אחוז אלירן " לא נגעתי!!

משמע רצה די לומר שאלירן גם 40 אחוז מהבעיה שלהם .
אבל האמת שהוא די צודק

אורישקי

New member
אוףףף אוףףף אוףףףף זה למה אני שונא

את זה שיש כל סיבוב סיבובי פרסה בגרסא הישראלית.
הם היו זוג ממש טווב שממש לא הגיע לו לעוף עכשיו. בטח לא על פני איציק ואלירן.
גם בעונה השביעית היו את חן ואלון שהגיעו מקום שביעי וגם הם היו זוג חזק שהודח מוקדם מדי - בין היתר בגלל פרסות.

choco2602

New member
מסכימה בשני המקרים..

גם כואב לי על ליאור ומור.
גם עם חן ואלון, התבאסתי קצת שהם הודחו, הגיע להם להמשיך עוד.

ny22

New member
מנהל
בעונה השנייה התכוונת, לא?

ואני לא ממש זוכר מתי בדיוק הם הלכו (בקוראטיה?).
אבל אם זה בגלל הפרסות אזי זה בהחלט קצת מאכזב

אורישקי

New member
כן.

הם קיבלו הרבה פרסות, לא זוכר אם הם קיבלו פרסה גם בסיבוב שהודחו בו אבל עדיין מבאס.

שמש 33

New member
לדעתי בצ'כיה

והם הודחו כי לקחו את קיצור הדרך שלא יכלו לעשות כי זוג אחר לקח לפניהם(התימניות) אבל הפרסות בהחלט גרמו להם להתדרדר במיקום. מעבר להפסד הזמן זה שבר נפשית(את חן, בעלה לא ראה בעיניים...)

LiRs Lullaby

New member
אז מה יש במקום זה

בגרסה האמריקאית? כלומר, איזו אופציה יש לשנות מיקום או למנוע מזוג חזק להתקדם? אם יש כזו בכלל.

choco2602

New member
קודם כל יש סיבובי פרסה אבל לא כל קטע..

וגם יש סיבוב כפול ככה שזה משאיר סיכוי
ודבר אחרון שם הסיבוב זה רק לזוגות שאחריך, זה לא הצבעת הרוב אלא הראשונים בוחרים את מי לעכב (אם הם רוצים)
ככה לכל זוג יש מס' מוגבל של פעמים שהם יכולים לסובב.

LiRs Lullaby

New member
אוקיי

אכן, נשמע יותר פיירי לשים פרסה לכל שאר הזוגות, מאשר לשים זוג אחד על המוקד.

אורישקי

New member
הם מגיעים לאפשרות לשים פרסה/עצור למישהו

אם הם משתמשים בה הם שמים בגדול תמונה של הזוג על לוח מיוחד ובקטן את התמונה של הזוג שפירסס, אם הזוג נמצא מאחוריהם הוא צריך לבצע את הפרסה או להפוך את השעון חול.

יש להפקה שפנים בכובע?

כי בדרך כלל כשזוג מודח מחכים עם הוודאות מי הזוג המודח עד לשנייה האחרונה.

עכשיו כבר לפני הפרסומות יודעים מי לכאורה הולך הביתה.

זה אומר שלא כל מה שנראה ברור זה מה שיקרה , ושוב יצא שפן מהכובע?

ny22

New member
מנהל
אני ממש מקווה שלא...

כי באמת כבר צריכה להיות הדחה.
אני מניח שהם רק רוצים שנחשוב שיש משהו כמו שאתה מתאר ולכן הם מושכים אותנו.

למעלה