פרק 20 - פרק הדחה באי הפירטים

לא חושב שאיציק טיפש

אבל כן אפשר להבין את התסכול שלו מבן זוג מעופף ושביר שלא משתף פעולה ומתפרק מכל שטות. סך הכל, הם סוג של אנדרדוג שאמור לעורר את אהדת הקהל- כמו בר ואינה בסיבוב הקודם... הם [א"א] ממש האנטי תיזה של דוד ואלירן: לא חזקים, לא גבוהים, לא מגובשים, הכל לא. נערי החוף נגד הסוורים זה דוד מול גולית, ובאופן טבעי אנשים חשים אהדה למסכנים וחלשים , עם הסוורים זה פשוט קל מדי. כמו ללכת למכולת

או קי, אנחהנו בעד אנדרדוגים, אבל הם כן אמורים

להיות חזקים פיזית (הם בנים וצריכים לשמור על כוח מסויים בוודאי מול 2 בנות או זוג מעורב)

וכן יש ציפיות .

אני לא יודע אם לקרוא לזה לא מגובשים, אבל אלירן מתפרק מכל שטות, (כמו האמא מהגהנום) איציק מנסה

להתגבר וקשה , כי זה גם להחזיק את עצמו (שהוא לא ממש חכם) וגם להחזיק בן זוג חלש מנטאלית

וחבל

במשימות פיזיות נטו הם היו די טובים

את משימת שוד בים אף זוג בנות לא היה מסוגל לעשות. זוגות מעורבים- מור וליאור חזקים, אני לא בטוח שטליה וקובי היו מצליחים. מה עוד היה? לא זוכר כבר... אני כן זוכר את האבק שהם השאירו בריצה לרונית ולירן. אבל לא היו הרבה כאלה. אה כן! המשימה הראשונה- סולמות וחבלים- הם סיימו ראשונים

choco2602

New member
אני הכי הייתי בעד בר ואינה

אבל מהסיבה הפשוטה שהן נלחמו בשיניים, חטפו סיבוב פרסה או שניים (אם לא יותר), עודדו אחת את השניה, חשבו עם הראש..

הם לא אנדרדוגים, הם פשוט שני אנשים שלא נכנסו להפקת האח הגדול מחוסר עניין לציבור. הם לא מעניינים, לא מצחיקים, וחושבים שהעילגות שלהם מצחיקה.

אורישקי

New member
דווקא הסוורים אהובים כמעט על ידי כולם

לפי הפייסבוק הם ומעיין ובתל היחידים שכל התגובות בעדם.
אחרי הפרק של אתמול ראיתי הרבה שהתבאסו על ההדחה של איציק ואלירן.

אני רוצה לכתוב לגבי הטימטום והעילגות של א"א

אני מסכים חלקית - אני בעדם

אבל,

1. קודם כל העלתי לפני כמה ימים פוסט שהם לא חכמים ולא משכילים ועילגים

2. היה ויכוח אם צריך תואר וכו', אבל זה לא העניין העיקרי.

3. צריך שיהיה למתמודד (ועוד ישראלי לא עולה חדש!) ידע בסיסי - ידע כללי

4. העילגות שלהם חמודה, אבל הם מפספסים !

5. אפשר להיות עילג וערסון (ערס לייט) , אבל עם חוכמת חיים ועבודה נכונה ומסודרת

6. לא ראיתי (אולי בפרק של FF) שהם עבדו נכון . פשוט הכל בבלאגן באי סדר

7. נכון שלעיתים עושים שגיאות , וזה בסדר וזה לגיטימי , ואין בעיה עם זה

8. אבל א"א - שהם חזקים מאוד גופנית ואתלטים , פשוט גרועים מאוד!

9.פרק האחרון כמעט בעטתי במסך מרוב עצבים עד כמה הם יכולים להיות טיפשים

10. ההססנות שלהם בביצוע המשימה - גזלה זמן רב! ע"פ זכרוני הגיעו די באמצע וראו כגבר זוגות אחרים

11. יכלו ללכת על האוויר , כי ראו שהם טובים ויש להם כוח וגמישים

12. במקום זה בחרו ללכת לים!

13. ולא רק זה לא קראו נכון את ההוראות!!! שזה הבנת הנקרא ! לקחת 3 פריטים ואח"כ את הדייג

14. לא רק זה , הם היו צריכים להחזיר הכל מחדש , אז למה לא לבחור את האוויר?

15. במשימת הפנינה כמה טמטום ואי יכולת לדחות סיפוקים? עוד דקה אלירן בחול ואיציק הגאון צריך לשים בארגז!

16. מה הבעיה?

17. לא צריך בגרות בשביל זה!

18 הם התחבבשו שם , והגאון הלך לים במקום לעזור לאיציק

זוג ליצנים

שפשוט שיחק להם המזל הפרק הזה!

הם החלשים ביותר במירוץ וחבל

שמש 33

New member
רק לגבי 14

לא בטוח שזה היה מעשה מטומטם. סה"כ הם עשו זאת פעם אחת ומבינים את הקושי לעומת משימת האויר שהיתה מבחינתם משהו לא נודע. לא יודעת אם זו היתה החלטה חכמה או לא אבל אני מבינה את הנטייה לבחור במוכר.

גריני

New member
הם בהחלט אנדרדוג ואנדר מתחרים

גם אני לא סובלת אותם ואולי לא מתעצבת ברמות שלך, אבל בהחלט חורה לי הטרנד הזה של "הערצת העילגות" (ראה ג'קי וקותי - זוכי האח הגדול - אוי לבושה
). לא מבינה את הרצון הזה להזדהות עם בינוניות.

אגב, לגבי ה-FF שלהם, זה לא שונה בהרבה ממשימת קיצור הדרך שהיתה לתימניות בעונה הקודמת (לדגמן עירום עבור ציירים).

אז לא אבנים וירטואליות, אלא
שכזה

אורישקי

New member

בעיני הם הזוג היחיד שלא מגיע לו להיות בתוכנית ממי שנשאר. לכל שאר הזוגות מגיע, בין אם יותר ובין אם פחות. אפילו דבי עם כל הקיטורים שלה לפעמים כןמנסה את המיטב במשימות, ומתמודדת עם חלק מהמשימות בצורה לא רעה בשביל אישה בת 46 (אמא שלי בת פחות או יותר אותו גיל לא הייתה מתמודדת עם הרבה משימות פיזיות או כל המסע המפרך הזה).
וגם אני שונא את ההערצה לזוג בגלל הטימטום שלו, לאן הגענו? טליה וקובי מבחינתםכולם חופרים ומעצבנים ומתנשאים - למה? כי הם חכמים? נהיינו מדינה שבה כל מי שיש לו ידע כללי או השכלה נהפך למתנשא (כשאם מסתכלים על זה הם היו נחמדים עם כל הזוגות וכל הזוגות מסמפטים אותם, כך נראה) ואנשים בורים נהיים מקור להערצה.

ny22

New member
מנהל
כנראה שלא הראו את זה בעריכה

אבל אני מתאר לעצי שהן חיכו...

Jason2

New member
חצי שעה

הן חיכו, רומי אמרה את זה בתחילת הפרק הקודם.

למעלה