פרק 20 - פרק הדחה באי הפירטים

JAMES DEAN

New member
3 הדחות = 6 פרקים = דבר שלא יקרה

זכור את מה שאני רושם עכשיו.

אורישקי

New member
טוב זה די ברור שתהיה להם משימה

לחתן שיכורים בווגאס. כמו בסוף העונה החמישית של חברים למי שראה

ny22

New member
מנהל
אני חייב להודות במשהו

אפילו שהלג בקובה די נמרח הוא היה ממש מרתק.

אני אישית לא ידעתי הרבה על קובה, ועכשיו אני יודע הרבה יותר. והמדינה הזאת נראית לי הרבה יותר מרתקת עכשיו.

לא ידעתי על כל נושא הפיראטים והמדינה. וגם החופים שמה ממש ממש מהממים (כמו בתאילנד).
בנוסף כל נושא האירוח ואורח החיים הקובני גם היו די חדשים לי.

לכן, דווקא הלג הזה היה ממש ממש מרתק מבחינתי והוא אולי הוא היה קצת ארוך, אבל זה היה בהחלט שווה. למדתי ממנו לא מעט דברים חדשים על קובה.

sandra cat

New member
פעם ראשונה שאני כותבת פה, פשוט חייבת לפרוק :-

אני שונאת אותם!!!!!!
אוף, אני כל כך כל כך שונאת אותם! אלירן ואיציק האלה פשוט כל כך טיפשים, כל כך עילגים, כל כך מגעילים אותי בהתנהגות שלהם.
באמת, אני יודעת שזו רק טלוויזיה אבל באמת שבא לי להרוג אותם.
אני פשוט לא מאמינה שמור וליאור עפו, ועוד לפני שני הדגנרטים האלה.
מאז שהם רימו בספרד והגיעו רק בזכות זה שעקבו אחרי זוג אחר אני לא סובלת אותם. אין בעיני זוג יותר מגעיל מהם במירוץ.
אני לא מבינה למה כולם כל כך בעדם, בחיי.
אני לא יכולה להבין למה העילגות והטמטום שלהם מצחיקים. זה פשוט חורה לי שאנשים אוהבים אותם בגלל שהם טיפשים. לא למרות, אלא בגלל!
האימרות העילגות שלהם חורות לי בכל פרק, הצורה שהם מדברים מאחורי הגב על זוגות אחרים (כמו מה שאיציק אמר היום על להפיל את מור וליאור כשהם למטה) פשוט מגעילים אותי. הם מתקדמים כל פרק א בזכות זוג אחר, או בזכות קלף הצלה, אף פעם לא בזכות עצמם.
ואפילו הFF שלהם- מרגיז עד כדי גיחוך. לשחק מטקות ערומים. באמת?? איפה המשימות המפחידות להחריד שהיו ב- FF קודמים? איפה לעשות משהו כמעט בלתי אפשרי בגובה רב או משהו מאוד פיזי. כל אידיוט יכול להתפשט לצחקק ולקבל FF.
הם לא יודעים מילה, מילה אחת באנגלית או כל שפה זרה אחרת, הם מסתמכים לחלוטין על זוגות אחרים או על המזל- ואיכשהו כשמדובר בהם יש המון "מזל"...
פשוט מעליב אותי כצופה שמקדמים אותם כי הם "מצחיקים" כשאני לא רואה שום דבר מצחיק בטיפשות שלהם, רק עצוב לי.
חבל על מור וליאור, באמת חבל.
כל כך לא הגיע להם לעבור היום, אחרי ההתנהגות של אלירן ממש ייחלתי שהם לא ימצאו את הפנינה.

זהו, פרקתי.
כל אוהבי העברית העילגת ביותר בעולם מוזמנים לרגום אותי עכשיו באבנים וירטואליות...

choco2602

New member
ספגתי פה את האבנים כבר קודם בשבילך..

אני מסכימה וגם אותי משגע המלחמה שההפקה עושה כדי לשמר אותם (בואו לא נכנס למה ההפקה כן או לא עושה).

וגם אותי משגע זוג ששורד כי הוא פשוט נדבק לזוגות אחרים. אבל כל הכעס שלנו לא יעזור כי אין מה לעשות בניגוד לאמריקאים אצלנו נהנים לראות זוגות בכיינים, חסרי מחשבה (או כאלו שמציגים את עצמם ככאלו). מה אנחנו יכולים לעשות? להמשיך לראות את המירוץ האמריקאי, ולהינות ממנו הרבה יותר

sandra cat

New member
הוצאת לי את המילים מהפה!

במירוץ האמריקאי החכמים, המשכילים, המתוחכמים- יצליחו ויתקדמו. אבל אצלנו- רק דרמה (דבי יודעת לעשות משהו חוץ מליילל?) וטיפשות (איציק ואלירן- לא יודעת מי מבינהם יותר עילג) מקבלים את הבמה ומקבלים את האהדה של הקהל.וככל שהזוג יהיה יותר טיפש ויותר יבליט את הטיפשות שלו (עיין ערך אנחנו אהבלים)- הישראלים יאהבו ויעודדו אותו יותר...
ולפני שמישהו מעיר לי על עניין ההשכלה- כן, גם הסגולות לא הכי חכמות בעולם. אבל הן לפחות חושבות, מנסות, לומדות מטעויות , ובעיקר- מתקדמות בזכות עצמן!

choco2602

New member
גם לגבי הסגולות אני מסכימה

יש להן המון תושיה ורצון להצליח. הן עושות כל מה שהן יכולות כדי להתקדם (בעצמן).
בניגוד לאלירן ואיציק שעוקבים אחרי זוגות, ומתייאשים על כלום. מחרבים לעצמם את המירוץ ונותנים להפקה להרים אותם בחזרה.

אצלנו בשביל להתקבל למירוץ לא צריך להיות זוג טוב אלא סתם זוג עם סיפור (שניים שלא חושבים הרבה, אחיות לא בקשר, זוג חנונים לצחוק עליהם, זוג בנים שיהיה על מה להסתכל). אני מבינה שצריך למשוך רייטינג אבל לא צריך לעודד דביליות כדי שנראה את המירוץ. זה מעיק =\

וכמובן המון משפטי סרטי בורקס (אחרת מה יבדיל אותנו משאר העולם). עונה קודמת עם המון "שלא נדע מטומאה" והעונה הזאת משפטי המחץ של א"א שמראים את החוכמה שלהם בשיא..

LiRs Lullaby

New member
קודם כל ממליצה לנשום עמוק ולשתות כוס מים קרים

שנית ברוכה הבאה לפורום

שלישית, כן, מסכימה איתך שהעילגות הזו לא ממש מצחיקה ובפרק הזה לא הכי הגיע להם. אבל נראה לי שהאילתים לא ממש הסתדרו עם שאר הזוגות ושילמו על זה בפרסה. לא ממש הבנתי את ליאור, שאמר בים שהוא לא יכול להסתכל על איציק ואלירן, כשרק באותו היום הוא ואשתו רבו איתם וזרו להם מלח על הפצעים אחרי ההפסד במירוץ הסוסים. לזה קוראים "איך שגלגל מסתובב לו/פעם אתה למעלה ופעם אתה למטה/קארמה איז א ביץ'" או לפי חלק מהפורומיסטים כאן "קונספירציה של ההפקה". כל אחד ואיך שהוא רואה את זה.

sandra cat

New member
אני חושבת שיש דברים שלא ראינו

מאופי התגובה של מור לדעתי זה לא היה "לזרות מלח על הפצעים" אלא להיפך, כנראה שאיציק זרק להם משהו שלא ראינו בשידור- ולכן היא הגיבה ככה. בכל מקרה התגובה שלו היתה מגעילה בעיני.

LiRs Lullaby

New member
אני לא מתייחסת לדברים שאולי לא ראינו

ואולי פיספסנו ואם לסבתא היו גלגלים.

אני ראיתי את איציק מתרחק ואת מור קוראת לו שוב ושוב ושוב ושוב... הוא פנה אליה בקריאה השמינית או משהו כזה. אם הוא אמר לה משהו שלא מצא חן בעיניה יכלה גם להתעלם ולהבין לבד שהוא עצבני כי הוא הפסיד.

ny22

New member
מנהל
קודם כל - ברוכה הבאה

מה זה FF?

בתור אחד שאוהב את א"א וממש רוצה שהם ישארו אני רוצה לומר לך שחלק מהיפוי בעיני זה כל המשפטים המצחיקים שלהם.
אחרי הכל, זה ממש נחמד שפה ושם יש צחוקים, זה מוסיף המון לתוכנית.

וגם כבני אדם - הם נראים לי ממש ממש נחמדים...

לגבי זה שהם מדברים מאחורי הגב, מה זוגות אחרים לא אומרים דברים כאלה או אחרים?
לכל זוג יש את רגעי השפל שלו...

sandra cat

New member
ברוכים הנמצאים

FF= fast forward

לא זוכרת איך קראו לזה בגרסה הישראלית... זו המשימה שאם עושים אותה עוברים ישר לנקודת הסיום.

לגבי הצחוקים- זהו, שהסגולות מצחיקות אותי באמת, כי כל משפט שני שלהם זו בדיחה. מה שהרבה אנשים מייחסים לא"א כ"צחוקים" זה פשוט כשהם אומרים דברים מפגרים... אם תשים לב טוב כל הדברים הלכאורה מצחיקים שהם אמרו הם בד"כ שיבוש של מלה שהם לא יודעים לבטא, או משהו אחר שמדגיש כמה הם מאותגרים מחשבתית יחסית לזוגות האחרים... הקטע עם "דון קישון" לא הצחיק אותי- הוא עשה לי עצוב, כי כמה עילגים אתם כבר יכולים להיות? מילא לא להכיר ספרות לפני המרוץ, זה בסדר. אבל לא להצליח לבטא משהו שנכתב לכם ברמז *בעברית*?! זה פשוט ניסיון להדגיש עד כמה הם טיפשים, וכמו שאמרו לפני- רק אצלנו להיות טיפשים זה מחמאה

25330

New member
לגבי מור וליאור

נדמה לי שמור וליאור עפו מפני שהם לא סיפקו את הסחורה.

סתם זוג רגיל. בלי דרמות (כמו ד&ד). בלי קשרים מיוחדים (כמו הזוג גמר) ובלי להיות הכי, אבל הכי חכמים ויודעים הכל על הכל (טליה בעיקר). לא עילגים ובלי תעודת מסכנות (א&א)... פשוט כמו זוג השכנים ממול.

בריאליטי מבויים אין מקום למי שמציג את הדבר הכי קרוב למציאות אמיתית, ולא מציאות מדומה ומבויימת היטב. יותר משהזוגות עיכבו אותם ההפקה דחקה אותם החוצה. מור וליאור התריסו נגד הבלוף, הזיוף והבימוי של הריאליטי שמבשלים עבורנו ומגישים לנו כביכול, כסדרת מציאות.

לכן ברור מתי ולגבי מי לא היו הדחות (הזוג גמר או זוג המתמסכנים/עילגים). ברור מדוע הזוג גמר גמרו על הסיכויים שלהן ובניגוד לכל הגיון הצביעו למור וליאור ולא למלכת הדרמה ובתה כפי שההגיון והתחרות ההוגנת מחייבים. לכן גם ברור מדוע בפרסה ניתנה משימה כל כך קשה שברור שמי שיהיה מעוכב (וגם זה ברור ומבויים מראש) לא יצליח לעשות שתי משימות מאוד קשות ועדיין לקבל הזדמנות לתחרות הוגנת (כמו שעיכוב של רבע שעה למי שההפקה חפצה ביקרן אינה הוגנת ואינה מידתית לשתי המשימות שנפלו בפרסה של מור וליאור).

בקיצור, מי שלא מספק את הסחורה עשה את שלו וצריך ללכת ולהשאיר את הבמה למלכות הדרמה, מלכי המסכנות, מלכי החוכמה וידיעת הכל.

נדמה לי שהבאים בתור, מהסיבות שציינתי הם הזוג המצחיק מזרחיה וזוג הסווארים שגם הם מציגים בעיקר את עצמם ולא דמות שההפקה ייעדה להם בהצגת המציאות המדומה והעבודה בעיניים סביב העולם.

שלי 78

New member
הסוורים נראים לי

זוג חזק מאוד לגמר, יש בהם משהו חינוכי ומרענן: קור רוח שניצב מול עודף הרגש והדרמה שאנחנו רגילים לקבל בתכניות ריאליטי.

אורישקי

New member
מסכים לגבי ליאור ומור - אבל אני ממש לא מסכים

לגבי השאר..

אם כבר אז הדוגמאות שהבאת לא הכי נכונו תביעיני.
מעיין ובתאל מקודמות מאד על ההפקה - העריכה מציגה אותן כגיבורות, משעשעות, המשפטים שלהן מופיעים בפורומו והתמונות חוגגות בפייסבוק.
לגבי דוד ואלירן -הם זוג שכולם יאהבו ולכן להפקה יש אינטרס להשאיר אותם רחוק (לא שהם צריכים) כדי שאם הם ייזכו זו תהיה זכייה שכולם יהיו מרוצים ממנה (כמו מה שניסו לעשות לעקיבא וענאהל בלי הצלחה בפעם הקודמת).

דווקא אני חושב שההפקה תרצה להדיח את טליה וקובי בהדחה הבאה, אם כבר.

25330

New member
כמובן שאיני יודעת את צפונות לב ההפקה

הטענה המרכזית שלי היא שההפקה מאתרגת דמעות, דרמה, מסכנות. מצד שני ההפקה מקדמת ומזדהה באופן טבעי עם מי שמשקף או שדמותם קרובה לתפיסת העולם, הערכים, אמונות, חברה וכו' של אנשיה.

הפרסה המוזרה שהיתה או פוברקה מצד החכמה באדם בכל מקום בעולם ובכל נושא והמסורס שאיתה מראה שהסגולות, למרות שמספקות בידור ענין ומתח (סה"כ לא היית מצפה ממוכרת בגדים ואשת שירות לקוחות טלפוני לככב על המסך שלך ולעניין אותך) לא מספקות דמעות, דרמה ומסכנות כמו דבי, קורל או א&א. בשביל צחוקים לא חייבים את מעיין מה רע בשני כהן או רועי בר נתן?

הסוורים באמת חזקים, נראים טוב, חכמים ורהוטים, ממה שהיית מצפה מטייטל של "סוור" ובעיקר מציגים חברות ודבקות במטרה ראויים להערצה.

האילתים לא רק שלא סיפקו את הסחורה ולא רק הכי התאמצו לדבר ולהיות עצמם למרות המצלמה, הם בעיקר התריסו ואיתגרו את כל הפיברוק המבויים של ה"ריאליטי". זהו חטאם הקדמון ולכן ההפקה דאגה להם לכרטיס טיסה לאילת ולא לאיים על יקיריה וגם לא על סלע קיומה: הבלוף, המבויים והמפוברק.

תלמידת המשחק בתחפושת דוסה היתה האלטר אגו של ההפקה ולכן בלי שום קשר למיקומה בתוכנית היא ובן זוגה הגיעו מהמקום הכי רחוק שלהם בתוכנית למקום הסלבי הכי רחוק שאפשר, לפחות, יחסית לפליטי המירוץ למליון בארץ. יכול להיות שדוד ואלירן יזכו בזכות היתרון היחסי - העצום! - שיש להם על שאר המשתתפים. אם זה יקרה זה יהיה לא בגלל ההפקה אלא למרות ההפקה שהזניקה מראש לזכיה את מלכת הדרמה המפלצתית ובתה, את הזוג הצעיר והמקושר היטב ואת שני הניגודים: בעלי העושר החברתי-מעמדי-כלכלי לבית ויזנברג ומולם את הצל הבלונד-שחור שלהם שעומדים בניגוד מוחלט לכל מה שהויזנברגים וההון הרב שלהם (תרבותי וחברתי, לאו דוקא כלכלי, אף שגם זה לא מזיק) מייצגים על מסכנו.

למעלה