נו באמת!!
אין זוג יותר גרוע מאיציק אלירן אי פעם ! אני אומר את זה בודאות בלי להכיר את העונות של המירוץ האמריקאי שלא יכול להיות זוג גרוע יותר משני אלה! יש להם טעויות שלא נבראות! אוקיי תהיו גרועים אבל למה ככה???
הם כל פעם מצליחים לפשל במשימות כל כך עד שכבר אלה מהפרסה הגיעו ויוצאים אחריהם והם עוד מנסים להבין את המשימה או לסיים אותה אחרי שכבר סיימו אותה!!! ??? מה הם בכלל רצו להתקלח?!?
מעיין ובת אל פשוט המשיכו במירוץ איך שהן מסריחות וככה רוב הזוגות!
שלא נדבר על הטמטום להניח את הפנינה ככה ולא לזכור איפה והכל אבל תכלס למה בכלל היה לו כלכך דחוף לשטוף את עצמו כשאתה אחרון ?????
והם גרועים בניווטים למה הם לא עפו?? כל כך כל כך הגיע להם לעוף כבר ... נמאס לי מכמה שהם נמאסו עליי.. מור וליאור זוג מעולה בלי הפרסה אין ספק שהיו נשארים ,נתנו פייט.. חבל שהם גם קצת נשברו ונתנו לזה להיכנס להם ללב כי אני חושב שיכלו להישאר אם היו עושים את המשימה בים עם יותר כוחות.. אבל אי אפשר להאשים אותם בייחוד על כל הכוח הפיזי שנתנו במשימת שוד באוויר
דנה
חייבים לתת לה הרבה קרדיט היא פשוט עשתה במשימה הזאת דבר לא יאומן , זה היה נראה שדבי לא עוזרת, פשוט נחה לה בשק, לכל אחד היה את הבן זוג שידחוף אותו וגם אז זה קשה, דנה ראו שהיא ממש רצה על החוטים עם היידים ,עושה הכל לבד, והיא הצליחה.. שמתם לב שאחרי שאמרו להן שהן מקום 5 דבי אמרה לה "אמא, אנחנו לא עפות!!" -- המשפט הזה יצא מהפה של דבי
כמה סימבולי!
מעיין ובת אל
מה שהכי מפחיד ושהתרגזתי גם על ההישארות של א"א שזה גם יכול ממש לפגוע בהם, יש מטרה חדשה פנויה ויהיה מאוד קל להחזיר את זה אליהן
רומי וקורל וואו רומי איזה חיה!!! הייתה מטורפת על החבלים.
טוב הן ממש עיצבנו בפרק הזה (בייחוד שזה כבר נראה אובר מבוים ואני כבר לא יודע מה יותר גרוע, אם הן מביימות את עצמן או שזה הן)
אבל פשוט מדהים שהגיעו למקום 4 אין הגיון - ה' איתם לחלוטין..
הפיינל 4 כרגע הוא מושלם אז שלא יתפרק...