פרק 20 - פרק הדחה באי הפירטים

2. התבאסתי שמור וליאור עפו, לדעתי ליאור סוסון

לא רואה בעיניים ומור לא רעה בכלל

רק בגלל הפרסה הם עפו

הרי הם היו ממש לפני סיום

3. למרות שאני בעד א"א - הטימטום שלהם עצום

ואני אתייחס לזה בפוסט שאכתוב כמענה

שלי 78

New member
מור וליאור

היו בעיני מהזוגות הטובים במירוץ. למרות שעושה רושם שמור ודבי, כל אחת בדרכה הן טיפוסים לא נעימים, כאלו שלא יצרו קשרים טובים במלון והעכירו על האווירה.

שמחה שעזבנו את קובה, כפי שכתבתי מוקדם יותר היום, על הפרק מיום רביעי דילגתי, כיוון שהרגשתי שכופים עלי את קובה ובאתי להנות מהצפייה בתכנית. משמח אותי לראות שהיעד הבא שלהם הוא יעד שיותר מסקרן אותי ברמה האישית.

שיר למור וליאור וטו' באב

שמש 33

New member
טוב, אז קודם כל אני שמחה שהיתה

הדחה ושהמשחק מתחיל להתקדם קצת כי זה באמת מוגזם. מעצבן אותי שלאחרונה בכל פרק יש משימה אמיתית אחת והשאר משימות מילוי. די מפספס את הפואנטה של המירוץ. בצומת שתי המשימות היו קשות. זו שבים דרשה כח פיזי וזו שבאויר דרשה גם קצת מחשבה והיה מעניין לראות איך כל אחד מהזוגות מתמודד איתה בדרכו. במהלך המשימה השתעשעתי במחשבה לצוות את דבי לאלירן ואת דנה לאיציק - לא שהוא מלא מוטיבציה אבל נראה לי שהיה מעכב את דנה הרבה פחות מאמא שלה. דנה נהדרת- עם כמה שנמאס מדבי הכוחות שיש בדנה גורמים לי לרצות שהיא תשאר עוד ועוד.
הסוורים עברו משבר משמעותי ראשון אבל יצאו מזה, תקתקו והמשיכו הלאה-כמו שצריך. קובי וטליה עבדו יפה וחכם ולגמרי הגיע להם המקום הראשון. הסגולות אהובותיי - התגברו יפה על הבחירה השגויה במשימת הצומת ועבדו מהר, יפה ועם המון הומור.
צמד האחיות גמר מאבד אצלי קרדיט - נכון שהן עבדו טוב והצליחו לשפר את מיקומן(חלקית בזכות זה שזוגות אחרים התעכבו אבל זה
המשחק) עם זאת המרמור התמידי של קורל מתחיל לעלות לי על העצבים וכן המריבות וההתפרצויות שלהן כל שניה.
חבל לי על ההדחה של מור וליאור - אמנם הם לא הפייבוריטים שלי, בעיקר בגלל מור אבל הם זוג חזק ונחוש שעבד יפה מאד וההדחה שלהם היא נטו בגלל הפרסות. מאד לא פייר שההפקה הופכת את המשחק הזה חברתי יותר ממה שהוא אמור להיות(ואם להאמין לתאוריות הקונספירציה כך מאפשרת לעצמה יותר שליטה במתרחש...) בכל אופן ממש לא הגיע להם ללכת בניגוד גמור לא"א שהיו גרועים אפילו ביחס לעצמם בלג הזה. העובדה שא"א הגיעו עד כה היא או מזל מטורף או באמת התערבות הפקתית.
לדעתי טוב יעשה אלירן אם ייקח את עצמו לאבחון קשב וריכוז בהקדם. נראה לי שיש כאן משהו מעבר לטיפשות שכדאי לברר.
סה"כ אני מאד מרוצה משלושת המקומות הראשונים. אלו בדיוק הזוגות שהייתי רוצה לראות בגמר ושהטוב מבינהם ינצח(עם העדפה קלה לסגולות
)

אורישקי

New member
מסכים לגבי דנה

גם אם דבי לפעמים מעצבנת (ואישית דווקא לי היא תחסר לטוב ולרע) קשה לייחל ממש שהן יודחו בגלל שדנה מתחרה חזקה. בכלל אני חושב שאם היא הייתה מגיעה לתוכנית עם בן זוג אחר אמנם היה פחות בידור אבל היא הייתה יכולה להגיע רחוק יותר.
המריבות וההתפרצויות של רומי וקורל חמודות ולדעתי העריכה באמת מנסה לשווק אותן כ"אחיות שרבות". וכן המרמור של קורל לפעמים מעצבן אבל הוא גם משעשע אותי, ובלי שר הן זוג טוב ועלו יפה. מחדש.

מור וליאור

התחילו כזוג משעשע וצבעוני, בעיקר ליאור, וסיימו כזוג קודר ואגרסיבי, ערסים מדוגמים. במיוחד מור שיש בה משהו אפל אפילו. אבל הם שיחקו יפה את המשחק , הגיעו למקום לא רע, אין ספק שהם לא נופלים מזוגות אחרים שנשארו במרוץ והם יכולים לחזור הבית לנהוראי [כן, הם כבר מזמן חזרו. ידוע] בראש מורם.
2 הסנט שלי

הם קצת ערסים , וקובי וטליה מתנשאים אז מה?

זה קודר כי שמו להם פרסה ואחרת היו מצליחים

שבר אותם ,

אגב אם לא היו נופלים למים (מור) היו מנצחים

לזכותם יאמר שהם לא התבכיינו ולא התלוננו

נכון, אם לא היו שמים להם פרסה כנראה הם לא היו עפים, ואם לא היו שמים להם פרסות כל הזמן [אגב, די בפתאומיות. משהו קרה שם אולי?] אז המיקום שלהם היה משופר יותר. אבל זה קרה, אלו חוקי המשחק והם קיבלו את זה יפה. וכהערת אגב- מי שמקבל הרבה פרסות צריך לשאול את עצמו למה זה קורה לו. איפה הוא טועה? למה הסוורים - שכולם יודעים שהם חזקים מאוד- לא מקבלים פרסות? אולי הקטע החברתי הוא חלק מהמשחק.
וזה שהם ערסים? זכותם, יש מי שיותר מתחבר לזה ומי שפחות.

זו נקודה חשובה למה לא מעכבים חזקים,אבל נהוראי

זה שמות שנותנים משפחות של ערסים

טוב אולי אני מגזים

אבל נהוראי / אושרית / אושרה / אושר / עדן זה שמות של ערסים

אני יותר פגשתי

דתיים שקוראים להם נהוראי מאשר ערסים. זה יכול להזכיר לך שמות של ערסים, אבל נהוראי זהו שם דתי, וחוץ מזה ליאור ומור ממש לא ערסים....

choco2602

New member
בסדר הרבה פעמים ערסים הם גם סוג של דתיים..

או קוראים לעצמם ככה.. או מה שזה לא יהיה

tamarhp

New member
לא לא

ערסים הם בד"כ ממוצא מזרחי. והרבה מאד מזרחים הם מבתים מסורתיים כי הם שמרו על המסורת בכבוד (לא כמו האשכנזים שתקופת ההשכלה גרמה להם להיות אתאיסטים). לכן יוצא מכך שהרבה ערסים הם מבתים מסורתיים. :)

choco2602

New member
יוצא שאני לא עונה על שום הגדרה..

אני מקווה שמה שאמרת היה בצחוק.
כי אני מזרחית, שומרת מסורת שתקופת ההשכלה לא גרמה לי לשנות שום דבר מבחינת אמונה.

למה צריך להפריד אשכנזים מזרחים שומרי מסורת לא שומרי מסורת. אין חוקיות. כל אחד עושה מה שטוב לו ומה שמתאים ולא צריך להתחיל להמציא חוקים.

tamarhp

New member
מממ קראת אותי?

כתבתי שתקופת ההשכלה גרמה לכך שהאשכנזים באירופה הלכו והתרחקו מהדת. ואילו בעדות המזרח זה לא קרה ולכן הם יותר מחוברים למסורת.
ואין פה שום חוקים - מדובר על הכללה, על הרוב. אם תקחי משפחה מזרחית מצויה - היא בד"כ תהיה יותר מסורתית מאשר משפחה אשכנזית מצויה. זה הכל, לא צריך להיעלב מכל דבר.
וכולה הסברתי למה החיבור שכתבו כאן בין ערסים למסורתיים. באמת לא צריך לקחת קשה כל מילה שכתבו כאילו זה נכתב במטרה לפגוע במישהו.

choco2602

New member
לא לקחתי קשה. אבל לכל כלל יש יוצא מהכלל..

בגלל זה אני כל כך לא אוהבת את הדיבורים הכוללנים האלו..

tamarhp

New member
בגלל זה כתבתי בהודעה הראשונה שלי

"בדרך כלל" ו"הרבה". לא כתבתי "כולם" ו"הכל" ו"תמיד".
ובאמת לא הבנתי ממה נעלבת.

אורישקי

New member
קובי וטליה לא מתנשאים!

אם הם היו מתנשאים הם לא היו מסתדרים עם הזוגות האחרים.

למעלה