טוב, אז קודם כל אני שמחה שהיתה
הדחה ושהמשחק מתחיל להתקדם קצת כי זה באמת מוגזם. מעצבן אותי שלאחרונה בכל פרק יש משימה אמיתית אחת והשאר משימות מילוי. די מפספס את הפואנטה של המירוץ. בצומת שתי המשימות היו קשות. זו שבים דרשה כח פיזי וזו שבאויר דרשה גם קצת מחשבה והיה מעניין לראות איך כל אחד מהזוגות מתמודד איתה בדרכו. במהלך המשימה השתעשעתי במחשבה לצוות את דבי לאלירן ואת דנה לאיציק - לא שהוא מלא מוטיבציה אבל נראה לי שהיה מעכב את דנה הרבה פחות מאמא שלה. דנה נהדרת- עם כמה שנמאס מדבי הכוחות שיש בדנה גורמים לי לרצות שהיא תשאר עוד ועוד.
הסוורים עברו משבר משמעותי ראשון אבל יצאו מזה, תקתקו והמשיכו הלאה-כמו שצריך. קובי וטליה עבדו יפה וחכם ולגמרי הגיע להם המקום הראשון. הסגולות אהובותיי - התגברו יפה על הבחירה השגויה במשימת הצומת ועבדו מהר, יפה ועם המון הומור.
צמד האחיות גמר מאבד אצלי קרדיט - נכון שהן עבדו טוב והצליחו לשפר את מיקומן(חלקית בזכות זה שזוגות אחרים התעכבו אבל זה
המשחק) עם זאת המרמור התמידי של קורל מתחיל לעלות לי על העצבים וכן המריבות וההתפרצויות שלהן כל שניה.
חבל לי על ההדחה של מור וליאור - אמנם הם לא הפייבוריטים שלי, בעיקר בגלל מור אבל הם זוג חזק ונחוש שעבד יפה מאד וההדחה שלהם היא נטו בגלל הפרסות. מאד לא פייר שההפקה הופכת את המשחק הזה חברתי יותר ממה שהוא אמור להיות(ואם להאמין לתאוריות הקונספירציה כך מאפשרת לעצמה יותר שליטה במתרחש...) בכל אופן ממש לא הגיע להם ללכת בניגוד גמור לא"א שהיו גרועים אפילו ביחס לעצמם בלג הזה. העובדה שא"א הגיעו עד כה היא או מזל מטורף או באמת התערבות הפקתית.
לדעתי טוב יעשה אלירן אם ייקח את עצמו לאבחון קשב וריכוז בהקדם. נראה לי שיש כאן משהו מעבר לטיפשות שכדאי לברר.
סה"כ אני מאד מרוצה משלושת המקומות הראשונים. אלו בדיוק הזוגות שהייתי רוצה לראות בגמר ושהטוב מבינהם ינצח(עם העדפה קלה לסגולות
)