פרק 21 - נוחתים בווגאס

Teary

New member
פרק מצחיק ומעצבן בו זמנית

הזוג של קובי וטליה במילא היה מאורס ועם ילדים, מאלה שפשוט עוד לא היה להם זמן להוציא את החתונה לפועל, אבל ברגע שמדובר בזוג מאורס אז זה לא ממש בעייתי... על אחת כמה וכמה כשהם כבר חיים ביחד ויש להם ילדים משותפים, נזק לא יגרם להם מהחתונה הזו.

הזוג של השבעה חודשים - לפחות הבחורה ממש נראתה בעניין, היה לה מבט מוקסם של אחת שממש ממש רוצה את זה, כאילו היא רק חיכתה שהוא יציע לה... אבל בשביל הגבר רואים שזה ממש לא היה בתכנון ושהוא נכנע ללחץ חברתי, למרות שהוא לא הביע יותר מדי התנגדות או פסל את זה, ככה שהוא כן אוהב אותה... נקווה שזה לא יגרום להם נזק.

אבל הזוג של הסוורים - זה מצד אחד היה ממש ממש מצחיק (אחד הקטעים המצחיקים העונה), ומצד שני ממש מעצבן, היה לי ממש עצוב על הבת זוג של הלסבית... לא ברור לי איך ההיא שהתחתנה עשתה לה את זה, אפילו שזה כביכול בשביל הצחוקים זה עדיין מעשה לא ממש יפה כלפי בן או בת הזוג, במיוחד שהיא אפילו לא התייעצה, פשוט קבעה עובדה ותוך פחות משעה היא כבר נשואה... לדעתי כשיש בן זוג, אי אפשר להחליט דבר כזה ככה סתם על דעת עצמך, גם אם זה רק בצחוק ובן אדם זר. ברור שהם יתגרשו אחר כך, אבל עדיין הבת זוג שלה ממש הייתה צריכה לצפות בה מתחתנת מהצד עם בן אדם אחר. וגם אם הן אי פעם יתחתנו, זו לא תהיה החתונה הראשונה שלה, שזה כבר מוריד קצת מהכיף... זה היה מצחיק אבל מאוד מטריד בו זמנית.

Jason2

New member
לא יתגרשו, יבטלו

ואם הן פעם יתחתנו זאת תהיה החתונה הראשונה שלה כי הראשונה לא נחשבת.
אני לא אתפלא אם היה מישהו מההפקה בחוץ עם טפסי ביטול מוכנים.

למעלה