פרק 21 - נוחתים בווגאס

לא הבנתי את עומרי והלסבית..

למה הוא התחתן איתה? אני אסתכן ואניח שזה בשביל GREEN CARD... זה לא קצת מסוכן מצידו.. אם הרשויות יעלו על זה לבטח הוא לא יקבל GREEN CARD.

ny22

New member
מנהל
באמת משהו שם קצת הסריח...

אני ממש ממש מקווה שהכל הסתדר בסוף.

Jason2

New member
בשביל גרין קארד

צריך להוכיח זוגיות ולחיות ביחד במשך שנה. אשה עם חברה לסבית זו רחוק מהוכחת זוגיות.

בדיוק... אז אני לא מבין איך זה עוזר לו.

הם גם עושים מלא מבחנים של הכרות וכו'...
איזה אינטרס יש לאישה כאן לשתף איתו פעולה...

כל הסיטואציה הזאת נראת לי הזויה לגמרי.

זה מאוד פשוט..

זוג שנמצא בזוגיות מכיר אחד את השני.
אפילו דברים פשוטים כמו: איפה בן הזוג למד, שמות של חברים קודמים.. וכו'.. חוקר מיומן יצליח להגיע לאמת בתוך מספר חד ספרתי של שאלות...

האם ואגס באמת הייתה הפתעה?

כן הפקה, לא הפקה.. דבר אחד בטוח.. כל המתמודדים מחזיקים את הדרכונים שלהם... שזה אומר שכל הויזות לבטח גם הוצאו מראש.. שזה אומר שבעיון קל בדרכון אפשר לראות לפחות חלק מהמדינות הבאות בשרשרת...
אז ארה"ב, ידוע מראש...?

Jason2

New member
אני חושב שההפקה מקבלת ויזה מיוחדת

לצורך הצילומים.

ny22

New member
מנהל
אכן ישנה ויזה כזאת שהיא מיוחדת

לצורך תילומים של תוכנית טלוויזיה. השאלה אם זה מה שהמתמודדים קיבלו...

Jason2

New member
הם מצלמים תוכנית טלויזיה

אני מאמין שזה מה שההפקה קבלה עבורם.
אל תשכחו שהתוכנית היא אמריקאית במקור אז אני מאמין שלא עשו בעיות מיוחדות.

barrelia

New member
אלירן אמר שהוא לא הצליח לקבל בעבר ויזה לארהב

לא שזה מפתיע... מי ייתן ויזה לישראלי שנראה כמוהו שהעבודה שלו היא לנקות בים ואין לו לימודים/דירה משלו/אישה
לאיציק הרבה יותר הגיוני שהיו מאשרים ויזה רגילה כי הוא שותף בעסק בארץ

קיצר ברור שלא הביאו להם פה ויזה רגילה אלא ויזה מיוחדת לצורך התוכנית, כנראה גם כזאתי שתבוטל מייד אחרי שיצאו מארה"ב (גם לא כ"כ מסתדר ויזה לקורל, רומי, בתאל ומעיין. לא אוהבים להביא ויזה לישראליות צעירות בגיל צבא/קצת אחרי צבא)

Jason2

New member
בכל מקרה צריך להוכיח שבאמת מצלמים

אחרת כל אחד יכול להגיד שהוא מצלם סרט מדע בדיוני ובעצם המטרה שלו היא לשחרר את פולארד.

Lepton

New member
גם לקובה צריך ויזה...

וזה יותר מסובך כי אין לנו יחסים דיפלומטיים איתם, אין שגרירו

זה מסובך כשעושים את זה לבד.. לא כקבוצה.

בדיוק כפי שזה לא מסובך לקבוצת אינדונזים לקבל ויזה לישראל במסגרת טיול מאורגן לצליינים....

שלי 78

New member
הכנסייה יפה מאוד

נראית לי חתונה זולה, מהירה ובלי הרבה בלאגן. שימו לב שהשמיטו את עניין ישוע ולא הרבו להראות צלבים בטקס. חביב מאוד. לא כמשימה, כרעיון.

חבל על הלילה של הזוגות, הם בטח מתים מעייפות והפרס הגדול עבורם היה ללכת לישון ולדעת שהם קמים בוגאס. ולגבי המשימה הזו, כאן בניגוד לתצוגת אופנה ולכדורגל, ברור שהמשימות נמשכו שעות ארוכות. הם הזכירו בעצמם שהם עובדים ארבע שעות על המשימה.

למה הם ככה עורכים את מעין ובתאל?

כמעט לא מורגשות בפרק הזה, העריכה לגמרי נגדן.

למעלה