פרק 21 - נוחתים בווגאס

tamarhp

New member
בד"כ מתמקדים בזוגות הראשונים בהתחלה

ואח"כ בזוגות שבסוף..

אורישקי

New member
העריכה נגדן?!?!?

העריכה כי בעדן, הן לא היו הזוג הכי פופולארי של העונה אם העריכה לא הייתה מראה את הקטעים המצחיקים שלהן כל פרק.

שמש 33

New member
לא נגדן במובן מציגה אותן רע

אבל היה להן מעט זמן מסך ביחס לזוגות האחרים. אני מקווה שזה לא אומר כלום לגבי המשך דרכן במירוץ. הן אמנם לא הכי חכמות שם אבל טובות לב, חמודות ופייטריות ואני מאד רוצה לראות אותן ממשיכות...

ny22

New member
מנהל
אני בהחלט מסכים שהוא אחד הטובים (ומצחיקים)!!

שמש 33

New member
ובכן

הפרק הזה שייך לגמרי לקובי וטליה. החל מחוסר ההתלהבות מהעיר(באמת לא ברור מה יפה בה?) המשיך בהתמודדות החכמה עם משימת החתונה (באמת תהיתי למה לא עושים דבר כזה, כמו שאלון מצמד האחים עשה בעונה הקודמת במשימת איסוף מטבעות מאנשים אבל זה כנראה לא מקרי שאנשים שמתעכבים שניה לחשוב יפעלו בטקטיקה הזאת) גם ההתנהלות שלהם בטקס החתונה היתה נהדרת, ראו שהיא התרגשה מאד ובאמת עשה להם טוב לגעת בחיים של אנשים
בקיצור - הם הזוג הבולט בפרק הזה. כל הכבוד להם.
המשימה באמת היתה הזויה ולא אהבתי את ההתנהלות של קורל. אני יודעת שקל לבטל נישואים שנערכו בוגאס אבל בכל זאת - רוב האנשים כן חושבים טיפה לפני שעושים צעד כזה, יש לזה השלכות רגשיות. גם להן זה לא יעזור הרבה - זוג שישתכנע שמדובר בשעשוע לא מזיק ואז יגיע למשרדי הרישום ויגלה שמדובר בחתונה אמיתית לגמרי פשוט ינטוש וזה יגרום להפסד זמן... אבל זה בדיוק ההבדל בין אנשים שחושבים לכאלה שלא(וקורל ממש לא טיפשה אבל ההתנהלות שלה במקרה זה היתה די דבילית)
הסוורים... קטע הזוי ברמות ואין לי מה להוסיף

דבי ודנה - היללות התחילו עוד במשימה במועדון ההארלי וזה עוד בעיר שנתפרה למידותיה של דבי

איציק ואלירן - כרגיל... אין הרבה יכולות אבל יש מזל טוב בצורה יוצאת דופן.
כשהפרק הסתיים התחושה העיקרית שלי היתה באסה בגלל הסגולות. מצבן ממש לא נראה טוב ואני חוששת להן

שלי 78

New member
עבור הצמד מכרמיאל

אין באמת הבדל באיזו מדינה מדובר. החכם מביניהם יודע עברית ואמהרית, הפחות חכם שואל אם המילה קפה קיימת גם באנגלית ובטח מחפש את הים בוגאס. החיסרון עבורם בוגאס הוא שוגאס בנויה להסיח את הדעת: אורות, תלבושת, מזרקות, בחורות, רולטות, מה לא? וזה זוג שצריך מעט מאוד כדי שדעתו תוסח, מה שאומר שהמקום מספק להם פרסה שאף אחד לא ישים להם, הם מתעכבים רק מהשילוב שלהם עם וגאס.

ny22

New member
מנהל
אני ממש מקווה שהם יצליחו לעבור את ה"פרסה"

הזאת

שמש 33

New member
זו מחשבה מעניינת

ומאד הגיונית. מצד שני יש להם המון המון מזל והמזל הוא פקטור משמעותי פה.

Teary

New member
דווקא אין להם מזל לדעתי

הרבה פעמים דברים כמעט הולכים להם, וברגע האחרון נהרסים... כמו עם האנשים שהם אספו בברזיל ואז איבדו, הפנינה שהם מצאו ואז נעלמה, הזוג בפרק האחרון שכבר היה להם ביד והם נסעו ואז הזוג נעלם...

NP16

New member
איזה שטויות, הכל באשמתם ,

מה גם שלהרבה זוגות קורה שיש משימה 2 שמתעכבים,
במקרים האלה שהעלית זה לחלוטין חוסר פעילות שלהם.
הם לא איבדו את האנשים בברזיל , הם החזיקו אותם מלא מלא זמן לחכות .
אבל מילא .
הפנינה נעלמה?? היא לא נעלמה, איציק נתן לאלירן להחזיק אותה. (במקום בפשוט ישר לשים אותה בתיבה ולקחת את הרמז כמו כולם.... אפילו דבי וקורל לא מיהרו לצאת מהחול באותה נקודה, אז מה היה חשוב לשחרר את אלירן?)
בנוסף, אלירן שם אותה מיוזמתו על החול , כשהוא אפילו לא זוכר איך היא נראית (למיטב זכרונו היא נראית בדיוק כמו חול) ובטח שלא זוכר איפה.

הזוג בפרק האחרון ,בשביל זה לא נוסעים עם הזוג בנפרד ונותנים לו הזדמנות ללכת למקום אחר. יש גם סיכוי של 100 אחוז לדעתי שהם פשוט לא הנחו נכון את הזוג לאן להגיע .

ny22

New member
מנהל
לגבי הסגולות - גם אני חושש למצבן.

אבל מצד שני - אני ממש ממש סומך עליהן. הן יודעות כיצד לצאת ממצבים כאלה.

שמש 33

New member
יש להן הרבה תושיה, נכון

אבל 3 זוגות כבר סיימי את המשימה ועוד זוג (א"א) בדרך. כך שלמעשה הן מתחרות כעת על המקום האחרון מול דבי ודנה.

ny22

New member
מנהל
אני חשוב שזה היה יכול להיות ממש נחמד

אם רוני ואנדריאה היו בלג הזה, כי אחרי הכל הם אמריקאים

למעלה