פרק 22 - לאס ווגאס

ny22

New member
מנהל
עצוב לי על קובי וטליה....

ny22

New member
מנהל
א"א אחרונים ובמצב ממש לא טוב

כמה חבל לי

LiRs Lullaby

New member
אבל באמת שלא הגיע להם להגיע עד הלום

עד היום היה להם יותר מזל משכל בביצוע המשימות (וכן, אולי גם קצת עזרה מההפקה). למרות שאני לא חושבת שהמזל ישחק להם פה, אם הם יעופו אני לא אזיל דמעה. למרות שמצפיה עכשיו בדבי.... אם היא תעוף זה יהיה גם בסדר, רק חבל על דנה. כמה הדבי הזו יכולה להתעסק בעצמה, במקום בזוג שמתחתן????

ny22

New member
מנהל
לגבי דנה ודבי
לגבי א"א...

דווקא אני מחבב אותם יותר מפרק לפרק...

LiRs Lullaby

New member
לא יודעת,

בהתחלה הם היו זוג סטלנים מצחיקים וחמודים. גם אם תשים לב כמעט כל פעם שהם מופיעים (כל הפרקים עד עכשיו) מתחילה מוזיקת בוב-מארלי-רגאיי-צ'יל אאוט. זה כאילו ממש תפרו להם מוזיקה שתתאים לפרסונה הטלויזיונית. אין אף זוג אחר שיש לו סאונד אופייני ומובהק כל כך. אבל בכמה פרקים האחרונים הם כבר ממש מגיעים לקו הגמר עם הלשון בחוץ. הם לא נלחמים על המקום שלהם בגמר, הם בעיקר מתברברים ועושים שטויות בדרך לשם. לטעמי ממש לא זוג שמגיע לו להיות בגמר. ממש סתם.

ny22

New member
מנהל
בזה אני נראה לי לא מסכים עם רוב העם שלנו...

אני אמשח אם הם לא יעזבו הלג וגם בלג הבא...

choco2602

New member
סתם לא נראה לנו הגיוני

לעודד טמטמת בטלויזיה כי יש כזו בכמויות. מאותה סיבה מעולם לא ראיתי האח הגדול, כי הטמטום שם שולט ובגדול לפי מה שהבנתי.

לי אישית נמאס שמעודדים זוגות דביליים לנצח. בזמן האחרון זה קורה בלי סוף ואין לי כוח יותר לזה.

rasmus girl1

New member
נכון?!

גם אני בהתחלה ממש אהבתי אותם, עשו רושם ראשוני טוב של סטלנים מצחיקים כאלו, אבל עם הפרקים הטפשות הבלתי נסבלת והחוסר אנגלית הזאת, כבר נהיה מביך לצפות בהם, עד כדי כך שגם כשהם התארחו בבית של הקובנים וגם הזוג שהם חיתנו ריחמתי על אותם אנשים שדווקא עליהם נפלו ולא על זוג אחר ונורמלי יותר מהמרוץ..
בחיי שיש להם יותר מזל משכל.
גם לטעמי לא מגיע להם בכלל להיות בגמר.

ny22

New member
מנהל
א"א שוב פעם הולכים לאבד את הזוג

ככל הנראה.

NP16

New member
הם היחידים שלא נוסעים יחד עם הזוג

ועוד אחרי התקרית הראשונה לא למדו ממנה

NP16

New member
יכול להיות ,

אבל 1. אלירן ואיציק לא טובים בניווטים הם לא יכולים להרשות לעצמם
2. בטח לא לעשות את זה אחרי שכבר איבדו זוג

דנה: "אני מאחלת לכל בת אמא כזאת"

נו טוף , אם את אומרת....

מוקדם יותר דבי אמרה על עצמה (או שדנה אמרה עליה , לא זוכר) "אני מלאך". מלאך החבלה אולי..

LiRs Lullaby

New member
חחחח

די אני לא יכולה יותר!! היא סובלת מנרקיסיזם כל כך קשה שזה מדהים כמה חסר מודעות עצמית בנאדם יכול להיות.

היא גם אמרה לזוג שהתחתן 'אי אם אקסייטינג'

כמובן שזו היתה מעידה פרוידיאנית אבל כמה שמתאים לה להלל את עצמה, היא עושה זאת כל הזמן!

LiRs Lullaby

New member
בת אל ומעין עשו ממש שמח שם עם החבר'ה

הייתי לי תחושה שהבחורצ'יק בכלל נדלק על מעיין...

JAMES DEAN

New member
נראה שהזוג שלהם עבר משהו בחיים

והם רק חיפשו תירוץ כדי להתחתן.

ny22

New member
מנהל
אגב, מי נותן את המעטפה לזוגות

בכניסה ללימוזינה?

למעלה