פרק 22 - לאס ווגאס

גםצופה

Member
מנהל
זה היה ביציאה

ובהחלט לא ברור...
בכלל כל המירוץ נראה שמישהו עוזר לצוותים להגיע למקום ולא להתברר יותר מידי וזה מפריע.... כי חלק מהעניין זה ההתברברות וזה יכול לגרום לכך (במירוץ האמריקאי זה קורה...) שצוותים ש'על הנייר' נראים טוב נופלים מהר וצוותים שהם אנדרדוגים מצליחים...

ny22

New member
מנהל
הלוואי שה-
יתהפך וקובי וטליה ינצחו...

ny22

New member
מנהל
דבי התייחסה לא יפה אל קובי וטליה בלימוזינה

ny22

New member
מנהל
זה הזכיר לי את הקטע בדו-קרב עם רוני

ואנדריאה...

LiRs Lullaby

New member
שם זה בכלל היה הזוי ומכעיס

איך אין לאישה הזו בושה להשתמש ככה בזכרו של סבא שלה, ועוד על מה, כדי לנצח זוג אנשים מבוגרים???? להתפלל בשבילם שיפלו? על זה להתפלל??? היא פשוט דוחה. עדיף שתתפלל למקום VIP בגיהנום, שם שמור לה מקום מראש.

אורישקי

New member
אוי אל תגזימי

זה לא היה כל כך נורא ותאמיני לי שאם היה מדובר בזוג פחות אנדרדוג מולם לא היית שמה לב לזה בכלל.

LiRs Lullaby

New member
לא חושבת שאני מגזימה

ממתי מתפללים לאדם שנפטר כדי להפיל מישהו? היא הייתה יכולה באותה המידה גם להתפלל עבורה ועבור ביתה שיצליחו במקום להתפלל לנפילתם של המבוגרים שמה אני אגיד לך, מזל שהיא התפללה אחרת היה מאוד קשה לעבור אותם (נכתב בציניות אם זה לא ברור).

אורישקי

New member
הלחץ בדו קרב מוציא מאנשים את זה

היא עברה את הגבול אם כבר כשהיא דיברה מגעיל לבת שלה, זה היה גועל.

LiRs Lullaby

New member
היחס שלה לדנה הוא בכלל חידה בעיניי

אבל אני לא חושבת שהיה עוד אף זוג אחר שהיה מאחל, לא סתם מאחל, מוציא את הסבא הנפטר שלו מהקבר, כדי שיעזור להם להפיל זוג מבוגר שמתקשה גם ככה.
היא פשוט אישה שכל פעם שקצת מתקשה במשימות היא מרימה ידיים, ואם היא לא מרימה ידיים אז היא מאחלת מכל הלב לזוג שמולה שידפק. זו התנהגות לא ספורטיבית וכשזה מגיע בהקשר דתי, כאילו כל מה שהיא צריכה עכשיו בעולם זה שסבא שלה יפיל זוג מבוגרים, זה דוחה. מה הבעיה להתפלל שהוא יחזק אותה? ישמור עליה? יגן עליה? יעזור לה לנצח?

היא פשוט קורנת מרוע לב נטו. אין בה דבר שגורם לי לחוש כלפיה חיבה או אהדה.

אורישקי

New member
אוף נו באמת!!!! איזו משימת דו קרב אידיוטי

גם משימת מזל וגם רדוד עד מאד.
מאד מקווה לא לראות את טליה וקובי בחוץ בגלל זה, למרות שנראה שהסוורים יקבלו פרסה (ויעברו אותה בלי בעיה)

נו? איפה כל המוחים על משימת החתונה?

למעט הזוג של הסוורים כל הזוגות האחרים היו זוגות שבאמת רצו להתחתן במוקדם או במאוחר.

הזוג של א"א ממש נראה עליו שהם שלמים ב 110% בעניין החתונה.

LiRs Lullaby

New member
לפי מה שהבנתי מג'ייסון

אלו גם ככה חתונות שניתן לבטל אחרי כמה שעות ולא מתגרשים מהן.

rasmus girl1

New member
אכן אפשר לבטל,

ביררתי גם, אפשר לבטל ולמחוק כאילו לא היה קיים.
פשוט אנשים רגילים למוסד שיש פה שנקרא רבנות ולא הכי מבינים ששם זה שונה ואפשר בקלות למחוק את זה.

Mידאס

New member
זה לא כזה פשוט ולא ניתן לביצוע בכזו "קלות"

לפעמים יש צורך לערב שופט, ובכל מקרה לא ניתן לבטל נישואין רק "כי ככה בא". יש קריטריונים שצריך לעמוד בהם (חתונה במרמה, חתונה עם קרוב משפחה, חתונה תחת שכרות ועוד).

בנוואדה למשל, זוג המבקש לבטל נישואין חייב להוכיח שהוא התגורר במדינה במשך 6 שבועות לפחות טרם הבקשה לביטול, וכן לגבות את הצהרתו בחתימה של עד המאשר את הדברים.

לכל מדינה יש חוקים שונים משלה.

לידע כללי: מי שהמציא את מושג ביטול הנישואין היא הכנסייה הקתולית, שאינה מאמינה בגירושין. לא יותר טוב מהרבנות...

שמתם לב שבסטריפ מלחמה קובי כל הזמן

התעקש להוריד שכבה במקום טליה...חחח
היא כזה אני יוריד רב והוא"לא אני יוריד חולצה"...חחחחח

שמת לב שכשדבי דברת באנגלית היא נשמת כמו הבנות בשיחות האירוטיות...היא חושבת שהיא נשמעת סקסית...אני ממש לא אוהבת את זה וזה מרגיז...

אני כל כך נהנת לראות את הסגולות...עמה שמחת חיים. נכון שהן לא העפרון הכי חד בקלמר אבל הן בחורות טובות לב,שמחות ותמיד עוזרות....
הזוג שהן מצאו,היה דיי מוזר..חח הוויליאם הזה היה ממש חתיך....

אלירן ודוד לא עשו את הנאום בחתונה באנגלית...בטח מישהו תרגם לזוג מה הם אמרו...האמת שמפרק לפרק יורד לי מהם..

ועוד דבר....רומי וקורל, מתחת לגופית ספורט

הייתה להן חזייה ראו את הכתפייה מתחת לגופייהץץץלא הבנתי למ הן אמרו שאין להן יותר מה להוריד...

אתם חושבים שהזוגות שהתחתנו היו שתולים מההפקה???
המשימה הזאת נראתה לי ממש קשה...
האמת שטליה וקובי היו הכי חכמים שם...

rasmus girl1

New member
מה קשור?

אז כי יש להן חזייה מתחת הן אמורות להצטלם בחזייה מול כל עם ישראל? אז נכון שגוזיה זה בערך אותו דבר אבל חזיה זה יותר אישי וגם אצלי זה היה הקו האדום. כל אחת והקו האדום שלה ועובדה שאף אחת מהבחורות שם לא נשארה עם חזיה, כי לא נעים להן וצודקות.

וממש לא, לקח לזוגות 3-4 שעות לחפש זוג, אל תשכחי שזה ווגאס והרבה באים לשם בשביל חתונות בזק, אומנם קל למצוא שם זוג אבל זה לוקח זמן.. ראו שאף אחד מהזוגות לא היה שתול של ההפקה, שניים מהם אפילו ממש התרגשו.

tamarhp

New member
גם הסגולות לא הורידו יותר

במשימה הזו כל זוג מחליט איפה הגבול שלו בהורדת הבגדים. לכן הסגולות אמרו שלקובי וטליה כבר יש יתרון כי הם יכולים להתפשט עד לרמת התחתונים (קובי) או טופ ומכנסון (טליה), לעומתן שהן ישארו עם חצאית או טייץ וגופיה ולא יורידו יותר.

Lepton

New member
טליה וקובי לא יגידו לעולם "אני יוריד"

וכדאי שגם אף אחד אחר לא יגיד.

למעלה