פרק 23 - פרק הדחה

אני חושבת שאתה ממהר לשפוט

א. הם ניווטו בהרבה מקומות במירוץ.
ב. הישראלים, בניגוד למתמודדים אחרים מהעולם, צריכים הרבה יותר הגנה, כי הם מועדים לפעולות חבלניות. במילים אחרות, ההפקה צריכה לדאוג בראש ובראשונה לביטחונם של המתמודדים ואחר-כך למשחק. אני לא מכירה את קוסטה ריקה, אבל אני משוכנעת שאם ההפקה דאגה למוניות למתמודדים זה בגלל שא. הם הלכו למשימות למקומות שלא יכלו להשיג מונית. ב. לא בכל ארץ אפשר לארגן מכוניות למתמודדים.

הכי קל זה לרדת על ההפקה, וכל פרק רק מחפשים איפה ההפקה עוזרת ואיך היא מעוותת את המשחק, אבל:
ההפקה הישראלית עושה יופי של עבודה. הכל מתוקתק כמו שעון. המתמודדים מגיעים למקום - הכל מסודר לכבודם.
זאת הפקה מסובכת עם המון פרטים לדאוג להם ובכלל לא מבחינים בכך, הכל זורם בצורה טובה ונכונה. אין קיצורי דרך ואין עיגול פינות.
אני חושבת שהמירוץ למליון זאת תוכנית עם הפקה מקצועית שעושה עבודה מעולה! ואני לא חלק מההפקה ואין לי אליהם שום קשר. אני פשוט לא דוגלת בתיאוריות הקונספרציה.

כמהאפשר

New member
די, רוחמה. אם זה היה מסוכן ו"ישראלים מועדים

לפעולות חבלניות" לא היו סוגרים צילומים עם המקום.
היכן יותר מסוכן שיפגעו בישראלים- ברכב שהם עצמם נוהגים בו או עם נהג מונית שיכול להתפוצץ?
בחייך.
&nbsp
לא צריך להיות מקורב להפקה בשביל להבין דברים, צריך קצת הגיון וקצת לא להיות תמים.

זה לא תמימות

אני פשוט חושבת שצריך לתת קצת יותר קרדיט להפקה הישראלית, ולא לחשוב כל הזמן "הנה פה עובדים עלינו".
יש הרבה שיקולים שאני לא ערה להם ולא יודעת מהם, אבל אני בטוחה שהשיקולים האלה נכונים, וזה לא בא ממקום של לדפוק את המשחק, או את האנשחם שצופים.
אני פשוט מסתכלת על העניין מנקודה קצת אחרת, ולא מתחברת לכל תיאוריות הקונספרציה, ולמה פה הם במונית ופה הם ברכב וכו'.

גםצופה

Member
מנהל
רגע, רגע...

אחד מכללי ההפקה (המקורית) היא שאסור לשלם בחפצים שלך
אתה יכול ל'שנורר', לבקש מהנהג שיסיע אותך בחינם - אבל לא לתת כתשלום דברים שלך....

גםצופה

Member
מנהל
כעקרון מקבלים כסף

בתחילת קטע מירוץ - אבל גם זה לא בטוח...
&nbsp
לעתים הצוותים לא מקבלים כסף בתחילת הקטע ואחת המשימות הראשונות היא איסוף כסף , כאשר עם הכסף הזה הצוותים אמורים להסתדר באותו קטע.
&nbsp
&nbsp

מישהו יודע איזה זוג שמו "עצור" לרז ואלכסה חוץ

מוובה ואלה ויוכי ולינור?
שאר הזוגות שמו עצור לוובה ואלה? מלבד שני הזוגות לעיל לאף זוג אחר לא שמו עצור?
תודה

l86

New member
לא זוכרת, אבל אני זוכרת בוודאות ששלושה שמו להם וארבעה לוובה.

תודה. מעניין למה הפ רק כעסו על יוכי ולינור. כנראה שמה

שבאמת הפריע להם זאת הצביעות. הם לא כעסו על שי ושני בכלל.

l86

New member
אלכסה בעיקר התלוננה על הצביעות

על זה שהן מתחנפות אליה ומתנחמדות אליה ואז שמות לה עצור. כנראה הם לא מיודדים עם שי ושני אז מהם הם לא הופתעו.

Gרר

New member
ושוב עולה השאלה - למה לא קונסים את מי שניצל מהדחה??

בגירסה האמריקאית מי שלא הודח - מקבל קנס כלשהו. למשל תוספת זמן.
כאן אצלנו התאומים ניצלו מהדחה ו... כלום?
תכלס אם הם היו מעיפים את וובה ואלה בגלל הבדל של חמש דקות - זה היה יוצא ממש לא פייר.
הניחוש שלי, אגב, על פי האופן שבו זה הוצג, זה שהתאומים הגיעו ממש לקראת סיום הזמן של ההשעייה של וובה ואלה ותכלס יכלו לעקוף אותם אבל ההפקה החליטה שכיוון שזה באמת הפרש קטן והתאומים היו בדרך הביתה בנקודה הקודמת אז נעביר בכל זאת את וובה ואלה.
אם היו מוסיפים לתאומים רבע שעה עיכוב בגלל שהם ניצלו מההפקר - זה יכול היה לעשות את זה הוגן יותר.

העריכה מבלבלת

אם לא הגיעו בכלל קרוב לסיום הזמן, כי היינו רואים את המונית מחנה ואת הזוגות רצים.
זה רק נדמה ככה, כי בשביל המתח ערכו ככה שזה עוד רגע, ממש קרוב.

Gרר

New member
המוזר הוא

שהם נסעו ממש יחד עם תום ואוריאל שהגיעו בזמן.

Gרר

New member
אני ער לענייני עריכה

אבל הפעם זה היה נראה כאילו הם מסתכלים אחורה ורואים אותם במונית מאחריהם. זה לא היה נראה משהו ערוך אלא משהו אותנטי. יכול להיות שהם התברברו בדרך. לא משהו מפתיע כשמדובר בתאומים ואפילו כשמישהו אחר נוהג

l86

New member
עלתה כאן השערה שקנסו אותם כספית ולכן נגמר להם הכסף.

למעלה