פרק 23 - פרק הדחה

גםצופה

Member
מנהל
באמת תמוה שלא ציינו/שדרו את זה

זה באמת אחד העונשים של אי הדחה (בTAR הראו את הצוות שהגיע אחרון ואמרו הצוותים קיבלו 100 דולר לקטע המירוץ למעט הזוג שלא הודח...) מדוע זה לא משודר ?

&nbsp
גם מעניין אם הזוגות תרמו להם כסף בהתחלת קטע המירוץ....

just Orli

New member
הניחוש שלי הוא שהתאומים הגיעו זמן מה אחרי שוובה ואלה

כבר סיימו לחכות.
פשוט מאוד: כאשר המתמודדים פגשו זה את זה בזמן אמת, לא היה ניתן לפספס את העניין. וובה ואלה אמרו אחד לשני "הנה מגיעה מונית", שמעו את החבר'ה רצים במדרגות, וגולת הכותרת - המתמודדים חלפו ממש על פניהם, זרקו מילת ניחומים ורצו לשטיח. ברור שזה לא קרה עם התאומים, ולכן אין ספק שהעריכה פה היתה "מותחת" בלי שום סיבה. כשוובה ואלה הגיעו לשטיח הם כבר ידעו שהם לא אחרונים. אם זה באמת היה כל כך צמוד, הם כבר היו נפגשים במדרגות. אז עוד לפני שיצאו לפרסומת האחרונה היה לי ברור שהתאומים הודחו.
מה שכן, נראה שיחסית המירוץ באמת היה צמוד הפעם, כי במשך רבע שעה שני זוגות חלפו על פניהם - כך שלמעשה וובה ואלה היו צריכים להגיע מקום חמישי (!!) ולא שביעי. זה באמת היה לא הוגן.

l86

New member
אני מסכימה איתך שכנראה התאומים הגיעו הרבה אחרי

ורצו ליצור מתח, אבל גם אם הם באמת היו חולפים על פניהם לא היו מראים לנו את זה כי אז היינו יודעים שהתאומים יגיעו לפני וובה ואלה וזה גם היה הורס לנו את המתח.

just Orli

New member
אני מניחה שאם הם היו חולפים על פניהם

אז היו מראים לנו קטע בסגנון "תשמע מגיעה מכונית!
", והיו מראים את שני הזוגות רצים במדרגות (כמו שהראו גם אתמול, רק בלי שום בסיס), כך שנצא לפרסומת בתחושה שהם ממש מתחרים ראש בראש בריצה. ברור שזה לא היה אפילו קרוב לכך...

l86

New member
כן, תכלס זה בדיוק מה שהראו לנו אתמול

אז רק לפי זה לא היינו יכולים לדעת. ככה היה גם עם טילטיל ומזרחי והאחיות דואני, רק ששם האחיות דואני באמת עקפו אותם ולא הראו לנו.

מה הקטע שאין ניווטים בעונה הזו?

לא ראיתי את כל העונות של המירוץ למיליון הישראלי, אבל באמריקאי זכור לי שחלק ממש גדול מההצלחה היה קשור להצלחה בניווטים.
איפה הניווטים כאן?
זה נורא חסר שכל מקום שהם צריכים להגיע הם פשוט אומרים לנהג מונית/נהג שיש להם מההפקה או במקרה הטוב - תחבורה ציבורית. למה לא נותנים להם לנהוג? זה חלק כ"כ מהותי מהמירוץ שפשוט אין, זה יכול לשנות את הזוגות המובילים כל פרק מחדש.
&nbsp
&nbsp

כמהאפשר

New member
שאלתי את זה כבר. לא ברור, אולי מפני שמישהו לא נוהג,

אולי מפני שזו חולשה,
אולי מפני שהם רוצים שזוג ילך לאיבוד בגלל נהג ואולי דווקא מפני שהם לא רוצים שזוג ילך לאיבוד בגלל הניווט.
אולי פשוט כי אחד משתלם יותר כלכלית להפקה ואחר פחות.
&nbsp
לא ברור.

גםצופה

Member
מנהל
גם באמריקאי

יש לא מעט לגים ללא ניווטים...
&nbsp
כתבתי את זה פעם בפורום, כנראה שבמקומות כאלה, השימוש ברכבים עולה יותר להפקה (כי רכב עולה לא מעט ביטוח וכיוצב'...) ולכן הם נותנים לצוותים להשתמש במוניות...
&nbsp
מעניין אם הצוותים דאגו לכך שהמוניות יחכו להם או ההפקה...

כמהאפשר

New member
שמתם לב ששוב הייתה אי עקביות בטסטות? ומשום מה רון שחר עם

חולצה מוכתמת?

אני פשוט נגנב משי כל פעם מחדש

מה הוא ילד קטן, שלא לומר מפגר?
מה זו ההתנהגות הזו?
בשלב הזה של המרוץ הזוגות אמורים להשאיר את המריבות הטיפשיות מאחוריהם- וכך גם קורה עם יוכי ולינור, והתאומים המודחים [שאר הזוגות לא ממש רבו]- אבל שי כמו איזה קטר- נושף עשן מנחיריו, מתנפח, שובר כלים, צועק, בורח ,
באמת שההתנהגות שלו היא חידה ואבסורד בעיני.
ילד קטן, פשוט ילד קטן.
כל הכבוד לשני שמצליחה לשמור על שפיות ואורך רוח עם פרטנר שכזה

למה כשהזכירו שאלכסה עושה דוגמנות לויקטוריה,לעגו לגוף שלה?

לא הבנתי מה הבעיה בגוף שלה?

אמרו משהו על הבטן שלה.

יש לה בטן שטוחה , אפילו עם ריבועים, היא מממש רזה יותר מדי

חבל שהן לא הסתכלו במראה לפני שפתחו את הפה....

אחרת, היו חושבות פעמיים...בהנחה שהן מסוגלות לחשוב...

ניקה22

New member
יוכי מאוד יפה בעיניי

לינור פחות.
ועדיין, עם כמה שאני לא מסמפטת את אלכסה, אני לא אוהבת את כל הירידות הגסות הללו על חיצוניותו של האדם. יוכי ולינור עושות את זה הרבה וזה מכוער.

אבל בעצם אני לא מבדיל ביניהן
אני לא חזק עם שמות אז אין לי מושג מי זו מי. כנ"ל תאומים (את השמות שלהם אני בכלל לא זוכר), כנ"ל שי והחברה של אשתו של הדודה של בעלה של החבר הכי טוב שלהן\ם. הליליאניות אין לי שמץ, הבן של דודו טופז לא יודע וכדומה.

כמהאפשר

New member
הם כתבו שהם השיגו את הכסף על ידי

מכירת המעיל.
המונית לאומגה!!
&nbsp
לא מכרו לנהג, אלא מכרו את המעיל. של ריבוק, המממנת, כן?
&nbsp
שאלו אותם על זה שאלות ואז הם נעלמו והפסיקו לענות לשאלה.

למעלה