פרק 24 - חצי הגמר

ny22

New member
מנהל

עם כמה שזה עצוב גם לעוף בחצי גמר זה בהחלט מכובד...

NP16

New member
שיחקו אותה הפרק

לגמרי הייתי עם הפה ברצפה שאלירן ודוד לקחו את הרמז לפני קורל ורומי, אני מאמין שבפועל זה לא היה ככה והיו מאחוריהם.
לגמרי האמנתי שהם נשארו אחרי שכל היום היו אחרונים ורומי וקורל היו ראשונות. אהבתי את הסוורים העונה אך הפרק שאר הזוגות הרבה יותר הרוויחו את הגמר, בייחוד היה חבל אם רומי וקורל היו הולכות אחרי היום. (טוב , לא, עדיין הכיה כי מבאס זה אם הסגולות היו הולכות , בייחוד כשהמונית שלהם מחכה שם ראשונה)

דוד היה ממש מעצבן הפרק, הוא פחד יותר מהבחורות מהנחשים, אלירן כבר זכר שינן את המשפט מושלם ובגלל דוד הם היו צריכים להיתקע.
בכלל, אמנם מי אני שאשפוט, אבל 4 או 5 משפטים ? למה אף אחד לא חשב על לשנן כל משפט בנפרד?
עד שקובי חשב על משהו כזה של חלוקה, אז זה לזכור כמה מילים. זה הרבה יותר קשה מאשר להגיד טוב זה המשפט הראשון יש לנו אותו. פעם הבא נתרכז בשני. וככה אחרי 7 נסיונות מקסימום סיימתם.
מעניין איך איציק ואלירן היו עושים משימה כזו
זה הרגיש היום שאפילו הם היו עושים את זה טוב מדוד

יאאלה מעיין ובת אל אתן יכולות לקחת את זה

גמר כמעט נשי !

LiRs Lullaby

New member
בואנה זה אחד מפרקי הריאליטי הכי טובים שראיתי!

המתח נמתח עד הסוף, לא היה ברור בכלל מי משני הזוגות האחרונים הולך להגיע אחרון, ובכלל כל הדרמה עד שמישהו בכלל הגיע למרפסת הזו.

כל מי שבלבל במח על העריכה וההפקה - שיאכל ת'כובע!

שתי מתמודדות שהיו בטוחות שהגיעו אחרונות, ואיך אמרה רומי "כבר התחלתי להספיד את עצמי" ופתאום לגלות שהן הגיעו לגמר? פייר, זה היה פשוט רגע אמיתי מהחיים. הצרחה שהיא דפקה שם על איך שיקחו את המיליון היה בי-די-יוק במקום. פשוט פרק נהדר! מקווה שככה יישאר גם בגמר!

ny22

New member
מנהל
במובן הזה את צודקת לגמרי...

אבל לפעמים העריכה מטעה.

מה גם אני עדיין בהלם מזה שהסוורים הודחו!

אורחת 4

New member
כל כך חבל שהאחיות האנוכיות

כל כך חבל שהאחיות האנוכיות והבלתי נסבלות הגיעו לגמר . היו צריכות לעוף במשימת המכוניות אך בנו להן נקודה ללא הדחה.

נקוה למען הצדק שלא ייקחו את הגמר.

always be me mc

New member
נראה לי יש נס נוסף היום חח

ערוץ 2 אשכרה משדר לי טובבבב!!
חח מעצבים חיברתי וניתקתי וחיברתי וניתקתי והסתדר הממיר וזה עוד לפני הפרק! חח
תודה לאל.. שימשיך ככה גם בשישי ושבת ואז שיעשה מה שהוא רוצה

always be me mc

New member
ה-STREAM באינטרנט באיכות לא משהו

ובדיליי של כמה שניות ממה שמשודר ב

עדיף על הטלוויזיה השטוחה הגדולה שלי
אין.. אין כמו טלוויזיה חח (גם יותר קל לכתוב תוך כדי צפיה)
הכל מועצם ככה כשרואים.

חבל שהממיר המטומטם הזה עושה לי בלאגנים עם ערוץ 2 ... הנה התחילו שוב הבעיות

אני רוצה להבין את ההיגיון העקום של רשת -

מורחים פרסומות כבר איזה עשר דקות רק כדי שנראה -איך- דוד ואלירן הודחו? הרי זה כבר לא סוד שהם מודחים (אם כי בתכנית הזאת תמיד אפשר להנפיץ איזשהו כרטיס מעבר דמיוני), כי ראינו מי הגיעו במקום השלישי...

מה ההיגיון למרוח דווקא עכשיו בפרסומות?
שליש מהצופים של המירוץ למיליון בטוח הלכו לישון כבר.

LiRs Lullaby

New member
השליש האחרון נשאר מרוח תשוש מול הטיוי

מנסה להבין מה לעזאזל קרה כאן. האחרים סתם רצו עוד כמה רגעי חסד עם הסוורים

טרגדיה סוורית

לא שחיבבתי את הסוורים (אהבתי יותר את זוג הבנים שזכה בעונה הראשונה) ממש.

אלא כללית יותר , כי הם נראו לי קצת מתנשאים (בכ"ז עובדי נמל)

אבל הם היו בטוטאל הכי טובים! הכי נחמדים ועוזרים

מכה שקובי וטליה , בעיקר טליה עלתה לגמר

LiRs Lullaby

New member
מכל הדברים שקרו בפרק,

דווקא ל"עובדה" שטליה וקובי הביאו את הרמז אתה נטפל? נו באמת, איזו קטנוניות, ועוד על מה אתה מסתמך?

אני יכולה גם לכתוב שלמעין ובת אל שלחו איזה סיני שיתן להם כסף למונית, שאת הסוורים ישר שלחו אל הרמז כדי לא לבזבז זמן, ולאחיות שמו פחות נחשים ושלחו יותר אנשים צמאים וחובבי ויטמין סי כדי לשתות מיץ תפוזים. כמה אפשר כבר עם הקונספירציות? זהו, הגמר כבר צולם, המנצח נקבע.
טליה וקובי שם והסוורים לא, אפשר להמשיך עם החיים ולהגיע כבר לגמר בלי תיאוריות קונספירציות?

למעלה