פרק 24 - חצי הגמר

LiRs Lullaby

New member
גם לסוורים לא דחפו שום דבר.

איך שהם הגיעו בריצה לשוק, אלירן אמר לדוד "קח כל דבר", ואיך שהם נתקלו במחלקים הם תפסו עלון ביד והסתכלו עליו.

וכמו שכבר כתבתי, אם האחיות כבר הגיעו לרון שחר, אני לא מוצאת סיבה לתת לסוורים להיגרר אל תוך הלילה בחיפוש חסר טעם אחרי רמז כשכבר אין להם סיכוי להעפיל לגמר. חבל על הזמן שלהם, חבל על הזמן של ההפקה, חבל על הכסף שמשלמים לסינים שיעמדו ויחלקו עלונים, וחבל לצופים בבית שיצפו בזה ויתהו למה אור עולה בבוקר כשהסוורים מסתובבים אבודים בשוק בניסיון למצוא רמז. יש מבין?

אין לי בעיה עם זה...

הבעיה שלי היא שאני מרגיש כאילו עבדו עלי. מצד שני, ריאלטי זה לעבוד על הצופה.
אבל חילקו להם את האלון. לזוגות האחרים במיוחד לא חילקו.

LiRs Lullaby

New member
טוב, אין לי מה לעשות עם הרגשות שלך

אני לא מרגישה מרומה או שנעשה פה משהו לא הוגן כלפי אף אחד (ובעצם, למי אתה חושב נעשה כאן עוול, מעבר לתחושת ה"עבדו עלי"?).

אני לא מצפה מריאליטי ש"יעבוד" עלי, אני מצפה שיהיה מהנה, ואולי אפילו מותח, שזה בדיוק מה שקיבלנו היום (סוף סוף!).

אניוויי, שיהיה לילה טוב ונתראה בגמר. אני פרשתי.

אורישקי

New member

ny22

New member
מנהל
אגב, הסוורים היו בכל המדינות של המירוץ....

הרי גם הגמר יערך בטיוואן.
אז תכלס הסוורים לא הפסידו אף מדינה....

ny22

New member
מנהל
בטיוואן הם לא היו כחלק מהמירוץ...

(אם הבנתי אותך נכון).

גםצופה

Member
מנהל
אלירן ואיציק היו באריזונה....

המשימות בפרק ההדחה שלהם היו באריזונה...

אורישקי

New member
נכון, אבל עדיין

בתכלס המתמודדים היחידים שזכו לעבור את כל המירוץ הם רומי וקורל, טליה וקובי ומעיין ובת אל. כי הם זכו להיות ממש בכל משימה
.

ככה שהכי שווה זה להגיע לגמר, ואח"כ הניצחן

ny22

New member
מנהל
שאלה לכל מי שטוען שההספקה דפקה

את הסוורים.

לא ממש הצלחתי להבין את הקטע הזה, אשמח לקבל הסבר

תודה.

omer719

New member
פרק פשוט מעולה!

הרבה זמן לא נהנתי ככה מהמירוץ,
גם אתמול היה מעולה. אבל יותר כיף שנעשה סוג של צדק, והזוג הכי שנוי במחלוקת הודח. והיום הפתעה ענקית שפתחה את הגמר מבחינתי לכל כיוון.
רומי וקורל הובילו כל החצי גמר ונפלו ממש בשנייה האחרונה רק מראה שהן חזקות.
קובי וטליה תמידי עם התותחיות שלהם בכל דבר אפשרי, והצליחו את המשימת טלפון הכי מהר.
ואיכשהו סכי ושטי האדירות הגיעו פאקינג במקום הראשון ורק בגלל הכסף הסתפקו במקום השני.

קיצר הגמר יכול להיות לכל כיוון, אני בעיקר שמח שגם רומי וקורל שם וגם סכי ושטי. התקווה היא שקובי וטליה לא ינצחו כרגע. אולי זה ישתנה בשבת

Teary

New member
הראיונות ממש מעצבנים, הם מגלים הכל!

הרי ברור שהראיונות צולמו בדיעבד. לפי הראיונות היה ממש ברור מהבעת הפנים של הסוורים שהם הודחו, כבר בתחילת הפרק ידעתי שהם יודחו רק בגלל הפרצוף שהיה להם כשהם דיברו על כל דבר.

זה לא ספוילר, אבל לפי מה שראיתי מהראיונות בפרק של חצי הגמר - רואים שרומי וקורל ממש שמחות, קובי וטליה ככה חצי חצי, ובת אל ממש על סף בכי, גם מעיין בלי יותר מדי שמחת חיים. לכן זה די מגלה שכנראה שרומי וקורל ניצחו, אם לא הן אז כנראה שקובי וטליה, למרבה הצער זה די ברור שמעיין ובת אל לא ניצחו... אני מקווה שאני טועה (לא קראתי אף ספוילר, ואני לא רוצה לדעת).זה ממש ממש מרגיז! כל העונה אני מנסה להימנע מספוילרים, וכבר כמה פעמים העונה רשת המטומטמים עשו ספוילר בעצמם וגילו בתחילת הפרק מי יודח, כשהראו בראיונות את הפרצופי תשעה באב של המודחים.

ny22

New member
מנהל
חברים, זאת דוגמא מצוינת...

זה לא ממש קשור לנושא של ההודעה, אבל לפי איך שנאי מבין אין כאן שום ספוילר, כמו שכותבת ההודעה ציינה.
למה

כי היא מתבססת רק על התחושה שלה מהראיונות עם המתמודדים.
יכול להיות שהיא צודקת, אבל מצד שני יכול להיות שהיא טועה, כי זה בכל אופן תחושה.
(אני למשל ממש לא שמתי לב לזה... אבל עכשיו שהיא אומרת את זה יש משהו בדבריה).

אם היא הייתה מתייחסת למשהו שהתפרסם באיזה מקום ועוד לא שודר
זה היה ספוילר

ny22

New member
מנהל
באמת אידיוטי מצד רשת לקיים את הראיונות אחרי

הגמר....
.
אולי זה סתם איך שהזוגות הרגישו, אבל מאוד ייתכן מה שאת אומרת...

למעלה