פרק 24 - חצי הגמר

choco2602

New member
הוא מחלק לכוווווווווווווווווווווווווווווווולם

זה בדיוק התפקיד שלו שם.
אם מישהו בוחר לא לקחת זאת בעיה שלו. עכשיו פתאום ההפקה מקדמת את קובי וטליה? אני משתגעת מיכולת ההמצאה של אנשים כשהם לא אוהבים זוג.

בריאליטי הישראלי כמובן*

זה כל כך בלט סוף סוף כמה שהליהוק מעולה. הזוגות שנשארו שומרים על גיוון ועניין, לא השתעממתי לרגע. ברגע שדוחסים הכל בפרק אחד ולא מורחים קטע מירוץ על 3-4 פרקים, ניתן לראות כמה שזה חזק.

לא ראיתי ממש את הדקות הראשונות, אבל הם טסו

מארה"ב לטייואן - זה הבנתי.

אבל הכל בעצם נעשה באותו יום?

כלומר החצי גמר?

idan207

New member
הם לא טסו מארה"ב לטייוואן

טסו מארה"ב לישראל, חיכו מס' חודשים, ואז טסו למזרח.

למה?
1) מעיין היתה חולה בארה"ב, עם דלקת ריאות שלא עוברת בשנייה, וצרידות מובהקת בגרון. בטייוואן, יום "אחר כך", היא כבר בריאה כמו שור.

2) דוד ואלירן איבדו את כל החדות שלהם מהמירוץ עד לארה"ב. הדבר משול לקבוצה שעולה למשחק לאחר הפסקת המחצית, ופשוט לא מצליחה להתחבר (למרות החמישייה שהבקיעו בחצי הראשון). החודשים בארץ הוציאו אותם מפוקוס, ועד שחזרו אליו כבר היה מאוחר.

choco2602

New member
לא רק בריאה כמו שור..

היא גם נראית שונה, תספורת חדשה. כנ"ל דוד ואלירן. אצל אלירן אני לא יודעת אם זה הבדל של כמה ק"ג לפה או לשם או תספורת, לא בטוחה.
אם תשימו לב גם קורל עם גוונים בשיער שלא היו קודם.

always be me mc

New member
פרק מותח אששש .. דיי הרגו אותי חח

תרתי משמע.. נחנקתי מהפוקפורן קצת עוד במשימה עם הנחשים

ואי איזה פרק... חזק

always be me mc

New member
מסכנים העוקבים שלי בטוויטר חח

אף אחד מהם לא מבין עברית, לא קשור לזה.. בטח לא מבינים מה אני מצייצת כל רביעי ומוצ"ש .. מה זה התמונות האלו של הבנות מה הבנות (סגולות) עושות בתור התמונה האישית שלי (אווטאר)

השתגעתי

אגב נראה לי יש הרבה בנות באבל בטוויטר בגלל הסוורים

Lepton

New member
לילה ראשון בלי דני ודבה !!!!!!

רק בסיום הפרק תפסתי שלא רציתי אף פעם לשבור את הטלוויזיה, לא חיפשתי אף פעם את המיוט בשלט, לא רציתי אף פעם להתקשר לשירותי בריאות הנפש או למועצה לשלום הילד... איזה כיף !!!

אני ממש כועס על עצמי....

בהתחלה לא שמתי לב שחילקו לסוורים את האלון, חשבתי שבמקריות מתסכלת הם מצאו את הרמז בצ'יק. רק אחרי זה מישהו אמר לי שהסוורים היו הרבה הרבה מאחור אז ההפקה דחפה להם את האלון ליד (בניגוד לשאר הזוגות) כדי למנוע מהם לחפש כל הלילה את הרמז.
נכון שהם לא שינו את המיקום של הסוורים, אבל אני מרגיש כאילו עבדו עלי. מצד שני, ריאלטי זה לעבוד על הצופה. אני אתגבר על זה...

LiRs Lullaby

New member
אין מה לכעוס בגלל תכניות כאלה...

אם הסוורים היו ממילא אחרונים והרחק מאחור, אז באמת למה סתם להתיש אותם אל תוך הלילה כשהמיקום שלהם כבר ידוע?
וחוץ מזה, מאיפה אתה יודע שההפקה דחפה להם את הרמז ליד?

זה לא ברור?

שים לב שזוגות אחרים ביקשו את האלון וברגע שהסוורים הגיעו לשוק, חיכה בכניסה מחלק שדחף לגוף של הסוורים את האלון.

LiRs Lullaby

New member
נו, ו-?

הרי המחלקי עלונים עמדו וחילקו אותם, ואם הסוורים כבר ממילא הגיעו אחרונים הרחק מאחורי כולם, לא היה שום טעם לתת להם לחפש אותו כל הלילה. גם חבל על המחלקים. וממה שאני זוכרת, למעין ובת אל המחלקת עלונים עמדה לידן וניסתה למשוך אותן אליה, ככה שזה לא שרק הסוורים באו ודחפו, גם המחלקים היו אמורים למשוך את תשומת הלב של המתמודדים.

אני בחורה.

סורי, בלהט הרגע לא שמתי לב...

לסגולות לא דחפו, הן עמדו צמוד למחלק האלונים 5 דקות עד שאחת מהן ביקשה אלון.
אני כתבתי למעלה מה הבעיה שלי עם הסיטואציה.

למעלה