פרק 24 - חצי הגמר

rasmus girl1

New member
הם לא צרפתים,

ואם תטוס לצרפת תראה שאין להם ממש כבוד, אני גדלתי וחונכתי פה ויש לי כבוד, לא חסר ישראלים עם כבוד וישראלים בלי, בדיוק כמו שתמצא אנגלים בלי כבוד, אוסטרלים בלי כבוד ואנשים בלי כבוד בכל מדינה.
וסתם כי ראיתי שהרבה מתבלבלים פה-במרוקו מדברים בין היתר צרפתית כי צרפת שלטה שם, זה למה הרבה מרוקאים פה יודעים צרפתית (וחלקם משחקים אותה צרפתים), קוראים להם 'צרפוקאים'
.

Lepton

New member
יותר מדוייק...

האחיות האינטליגנטיות והשנונות, הסגולות המצחיקות (אחת מהן) אך המעצבנות, והזוג המוצלח ביותר בתוכנית שיש לו גם הזוגיות הטובה ביותר בתוכנית.

Mידאס

New member
אינטיליגנטיות? שנונות? בדיחת העשור

לרומי עוד יש קצת שכל, אבל קורל ממש נעל בית.

האנגלית שלהן רצוצה, העברית (אבוי לבושה) שלהן רצוצה לא פחות, בשביל מי שמכונות בפיך "אינטליגנטיות", והשנינות שלהם מוטלת בספק רב מאד.

מה שכן, בכיף הן כובשות את המקום הראשון בתחרות צרחות, וקורל גם את המקום הראשון בתחרות "הפנים הדיכאוניות בעולם".

rasmus girl1

New member
סתם מסקרנות,

מה זה נותן לך להרוס לעצמך את הפרק? למה לך לקרוא ספוילרים? מה נותן לך לשבת פרק שלם באחד השלבים המותחים ולדעת כבר מי מודח?
אני אישית נמנעתי מזה והייתי במתח במשך כל הפרק, קיללתי את כל הפרסומת וכמעט בכיתי על דוד ואלירן, ממש נכנסתי לזה ואני אוהבת את המתח הזה שלא יודעים מה יהיה, זה כל המטרה בלצפות בפרק כזה!

ny22

New member
מנהל
אגב, זה ממש כיף שיש שני פרקים ברצף...

כלומר, יום אחרי יום...

ny22

New member
מנהל
אגב, נראה שמספר הפרק הוא 32....

או שאני מתבלבל....

ny22

New member
מנהל
חברים, יש כאן משהו שלא קרה עוד אף פעם

(העונה לפחות).
שירשור הפרק מתקפל לפני שהפרק עצמו התחיל!

מישהו014

New member
יש לי תחושה רעה שדווקא הסגולות

היום הולכות

וזה ממש מבאס אותי לחשוב ככה במיוחד שכולם פה כולל כל עם ישראל עד לזה שזה הזוג שהכי הפתיע והכי מגיע לו להגיע גבוה

הזוגות האחרים הם היו חזקים מהתחלה ודווקא זוג שהתחיל בחלש והלך וגדל והראה לכולם מאיפה משתין הדג זה לדעתי חייב להיות זוג פיינליסט

ny22

New member
מנהל
אני ממש מקווה שלא
אבל הכל עוד יכול לקרות.

always be me mc

New member
בוא נחזיק שוב אצבעות

מקווה שיהיה טוב .. חח שלא נגיע שוב למצב נואש שאצטרך לקרוא לסבא

יאללה סגולות בבקשה תפציצו

אורישקי

New member
לא הייתי אומר שהכי מגיע לו

אני חושב שמגיע לכל הזוגות באותה מידה. ככה שמי שיגיע בסוף ראשון לשטיח הוא זה שמגיע לו.
אבל מבחינת הסטורי-ליין של העונה אין ספק שזה מעיין ובת אל. אף אחד לא ציפה לראות את זה קורה.

ny22

New member
מנהל
נראה שרון שחר הולך להתרגש הערב....

ככה לפי הפרומו - נראה שהפעם הוא ידבר בהתלהבות...

למעלה