פרק 25 - פחד עד מוות

זהו שלא תמיד זה נתפס כ'פשוטו כמשמעו'

לא במירוץ ולא כשמדובר בצמד 'משכילים חפרנים', אם שמת לב לטליה וקובי שהתחילו לחשוב יצירתי מידי לחפש את הקאצ' עד שהחליטו(די מהר) ''נלך על הפשוט, ננסה!''
מי זוכר איך בעונה האחרונה האחים הסתבכו פעם אחר פעם בנסיון לחפש את הקאצ'? אובר חוכם!

שלי 78

New member
רק לצורך השוואה

למרות שזה לא בטוח הפורום המתאים. בנוגע לתלונות על ההפקה. בעונה הנוכחית של "משפחה בהפרעה", המפיק (והשחקן) רון האוורד, פשוט השתלט על הסדרה. בניגוד למירוץ למיליון שההפקה עוזרת, האוורד עושה מכל פרק בעונה, מסיבה פרטית שלו: החברים שלו (הנרי ווינקלר, שגילם את פונזי ב"היו ימים" שהאוורד כיכב בה), אזכור מלא לשתיים מבנותיו (ברייס ופייג'), כולל הכנסת דמות שמזכירה את אחת מהן מאוד (איילה פישר-כהן), הגדלת תפקידו האישי ממפיק ומספר לדמות בעלת נוכחות ממשית, איזכור הונו האישי והשוואתו למתחריו והפיכת הסדרה לשכונה. סדרה מעולה שהמפיק חטף אותה.

הסדרה משודרת בערך ברבע לשבע בשבת. אחרי צפייה בכל פרק בסדרה, ההפקה של המרוץ למיליון נראית מנומסת, עדינה, צנועה ורגישה.

choco2602

New member
היה נראה שדוד ואלירן התעכבו שם

במחשבות ארוכות על החייזרים. זה גם נראה היה שהוריד אותם מקום. אבל אולי זאת רק אני..

מישהו ספר כמה פעמים קורל אמרה 'חיים שלי'?

זה מדבק! אולי בפרק הבא טליה תקרא לקובי 'חיים שלי' במקום אוצ'ו?

rasmus girl1

New member
הפרק הזה היה מעצבן,

קודם ההתנהגות של רומי וקורל וטליה וקובי בדיבור על הנהג מונית, 'איזה חופר הוא', 'איזה מעצבן הוא' , 'שיסתום כבר', 'למי אכפת' ועוד.. זה נהג שאתם איתו מתחילת הלג הזה, למה שלא יצור אינטרקציה איתכם? וכן, גם אם הוא חופר אז מחייכים ומהנהנים בראש, לא צריך לעשות פרצוף ואז לכלכך עליו מאחורי הגב בשפה שהוא לא מבין, זה היה בכלל לא יפה וממש מרגיז, בייחוד קובי שכעס על הנהג שלא נסע יותר מהר ולמרות שהנהג ענה לו שהוא נוסע ע"פ המהירות המותרת בחוק הוא בכל זאת אמר (אח"כ כשהראו אותם מדברים לבד) שהוא יכל לסוע יותר מהר והוא נסע ממש לאט- סליחה? למה אתה גר שם? אתה נוהג? אתה יודע מה המהירות המותרת? זה שהנהג המוזר של הסוורים רצה לעקוף את החוק זה לא אומר שגם שלכם יעבור על החוק בשבילכם! וגם קורל שאמרה לרומי "אל תעני לו! אל תדברי אותו!" ורומי הרגישה לא נעים ולפחות אמרה לו (אומנם חירטוט אבל זה יותר 'נחמד' מלהתעלם) שאסור להם לדבר באנגלית..

אח"כ זה המשיך בדיבור של אלירן (מאיציק ואלירן) וטליה על חג ההאלווין, 'איזה חג מוזר' 'איזה מוזרים הם' 'הם עם טיפש' 'מה זה השטות הזאת של לדפוק בדלת' , מה אכפת לכם? זה המנהג שלהם, על זה הם גדלו וזה מה שהם אוהבים!

והסתיים בבכיינות הבלתי נסבלת כבר של דבי, מזל שראיתי את זה ביוטיוב אז יכלתי להעביר קדימה את רוב הקטעים שלה, ליבי עם מי ששמע את כל ההתבייכנות שלה כשהייתה בארון.

Jason2

New member
זו התנהגות טיפוסית

לאנשים בגיל הזה. כל דבר שהוא מעל שני משפטים נחשב חפירה ואנשים היום מאוד חסרי סבלנות. על אלירן אין לי הרבה מה להגיד חוץ מ- It takes one to know one לגבי העם הטיפש.

אורישקי

New member
גם אותי זה עיצבן, אבל ככה היה גם עם הסוורים

שליכלכו על הנהג שלה. אל תשכח אותם

למעלה