פרק 25 - פחד עד מוות

תמידכאן

New member
במילה אחת - אכזבה.

אין שום אלמנט של "מרוץ". אי אפשר לעקוף, כי משימה אחת היתה אחידה לכולם (הקבורה) ובשאר המשימות היה תור (כי היתה עמדה אחת). לכן - המיקומים נשארו בדיוק אותו דבר. המירוץ היה בין נהגי המונית.

Lepton

New member
תמורת 500 שקל בלבד...

אני מוכר לכל המעוניין פטנט חדשני שמייצרים במיוחד עבורי בסין: אינסטרומנט שמחברים לטלוויזיה והוא מכניס אותה אוטומטית למיוט ברגע שהוא מזהה את הקול של הדבה.

למעוניינים נא להשאיר כאן הודעה. המלאי מוגבל !!!

JAMES DEAN

New member
לפי הדיפור הזה הבנדנה לא הייתה צריכה להיות

על העיניים שלה אלא על הפה.

Lepton

New member
לא, אבל יש לי דגם קודם (בהנחה)...

לאוסי וכרמית.

אלירן ודויד תתחתנו איתי שניכם

אני מאוהבת בכם אתם גברים אמיתיים וחתיכים. אתם לא מבינים כמה שאני נמשכת אל שניכם. גוף כמו שלכם לא מייצרם עוד. אוףףףף.

Mידאס

New member
ושוב פרק משעמם למוות

שכל קשר בין התוכן שלו לבין מירוץ הוא מקרי בהחלט. 100% תכנית בידור.

העונה הזו עלובה ברמה אחרת. "משימות" הטחת עוגה בפנים? אכילת דובון גומי? זה על אמת עכשיו או שחלמתי את זה?

גםצופה

Member
מנהל
יש גם קטעים כאלה במירוץ...

בעיני זה לחוות את האוירה האמריקאית...

אם כי זה מתקשר להודעה שלי לפני מס' ימים/שבועות על כך שבכל קטע מירוץ יש יותר מידי משימות...

Mידאס

New member
עוד פעם השטות הזו של "אוירה"

זה כאילו התירוץ בכל פעם (וזה כל פעם) שהמשימות מפגרות?

את הקשקוש הזה היה מי שאמר גם על הלג בקובה (שם ה"משימות" היו לנוח על שפת הים למשך 20 דקות, לקבל חבילות מהבית, לרקוד ברחוב [במדינה שבה החיים הם ריקוד]).

הלו! כתבתי את זה בעבר ואני אכתוב זאת שוב: זו לא תכנית טיולים. זה לא "מסע עולמי" עם אייל פלג, זה ה"מירוץ" למיליון דאמיט!

שמש 33

New member
פספסתי את ההתחלה

אבל פרק מבדר סה"כ. מסכימה שלא היתה כאן ממש אפשרות לעקוף(אולי רק בנסיעות) אבל אני אישית אוהבת את הסדר כפי שהוא
לא מסכימה שהמשימה מיותרת, יש כאן אלמנט של פחד והמשימות אמורות להיות מאתגרות גם נפשית ולא רק פיזית. משימת "ממתק או תעלול" היתה בעיקר מחווה לתרבות המקומית+בידור זול להמונים
אם כי, כפי שנכתב למעלה זה היה יכול להיות מבדר הרבה יותר לו דבי היתה מקושטת כמו בת אל למשל...
בת אל ומעיין - מהממות, אלופות ומתוקות. כל הכבוד להן ששמרו על המקום הראשון(לא היה מאד קשה אבל הן לא התברברו ולא בזבזו זמן על שטויות)
טליה חמודה ובעלת חוש הומור. לא הגבתי בשרשור עליה אבל אני מאד מחבבת אותה, היא נראית לי אחלה בנאדם למרות בעיית חפרנות קלה. אני נהנית לצפות בה ובקובי.
את קורל, לעומת זאת , אני כבר לא נהנית לראות. נכון - בחורה חכמה ונראית טוב אבל המרמור שהיא מפזרת מסביב מעכיר את האווירה ופחות נעים לצפות בצמד הזה למרות שהן טובות ותחרותיות.
סה"כ אני מצליחה להנות מהתכנית למרות הבעיות של הגירסה הישראלית. מקווה שתהיה הדחה בפרק הבא או מקסימום בזה שאחריו(ריאלית
) ורצוי של הזוג הנכון

דווקא חידת הווידאו היתה אפשרות לעקיפה

רק שכולם 'קלטו' את זה בזמן סביר (מוזר שעדיין לא עלה פוסט ''ההפקה עוזרת''). קובי וטליה הפתיעו אותי, מהם ציפיתי שיחשבו ''יותר מידי'' מה שיגרום להם לבזבז זמן יקר...כמעט כמעט, איזה באסה!!!

למעלה