פרק 25 - פחד עד מוות

אורישקי

New member
השיר האהוב עליי ביותר

פשוט מאסטר פיס

אורישקי

New member
אלירן אמר שהאמריקאים הם העם הכי מטומטם בעולם

רק לי זה נראה ממש מצחיק כשזה בא ממנו?

אורישקי

New member
אני מבין למה אומרים שהאמריקאים "אומה מטומטמת"

בגלל כל המנהגים שלהם והסגנון חיים שלהם שאנחנו היינו מייחלים לו אבל הוא נראה לפעמים קצת מוזר.
אבל הסיבה למה הם גם המעצמה הכי גדולה בעולם היא בעיקר בגלל שהם האומה הכי פטריוטית שיש.

הם עוצמתיים מאוד, תהיי בניו יורק ותביני

הכל ענק שם

לצערי לא הייתי בחוף המערבי

וכמו כן לצערי לא יצא לי להיות בשטחים שלהם כלומר בכפרים ששם אומרים שזו אמריקה האמיתית

היו ישראלים שעבדו שם בחורפים הקים במונטנה ושיווקו סרטי בוגרים...

Mידאס

New member
אולי *אתה* מייחל לסגנון החיים שלהם

ארה"ב היא לא LA ו-NY ולא הוליווד או וגאס, ובטח ובטח שלא מה שאתה רואה בסרטים ובתכניות הטלויזיה.

סע לאיידהו, למונטנה, לנברסקה ותראה מה זה אמריקה באמת. וזה רק על קצה קצהו של המזלג.

אתה חושב שהאומה הזו כזו נוצצת? החשיבה שלך היא תוצר של עודף צפיה בסרטים הוליוודיים. יש שם בורות שלא הייתה מביישת את אחרון המפגרים בעולם, ועוני, שגם אם ממש תתאמץ, לא תצליח לקלוט אותו.

אז צא בדחיפות מהסרט שאתה חי בו, שאנשים "מייחלים" להיות אמריקה. זה נכון שיש פה בארץ כמה חקיינים לא מוצלחים במיוחד, אבל האמן לי שאתה ממש, אבל ממש, לא רוצה שישראל תהיה אמריקה. כל ה"זוהר" הזה שאתה רואה על מסך הטלויזיה, או בבית הקולנוע, זה רק כיסוי תחת ענק לכל החולי שיש בחברה הזו.

אני ממליץ לך לצפות בסרטו של מייקל מור "סיקו" כדי לטעום טעימה קטנה מהגועל האמריקני, וגם בקטע הבא כדי להבין כמה מפגרים הם: http://www.youtube.com/watch?v=_mWtWz_aGyk

אורישקי

New member
הבנת אותי לא נכון ב-כ-ל-ל

אני ממש לא מייחל לשום סגנון חיים אמריקני. אני דווקא מתעצבן כשאני שומע את כל החיים בסרט האמיתיים שרוצים לעבור לגור באמריקה וחושבים שכל הבעיות שלהם ייפטרו מעצמם, ואני גם מסכים שיש הרבה שטחיות וחולי בחברה הזאת.
זה לא משנה את הנקודה שלי - שהסיבה שהם נהפכו למעצמה הכי חזקה בעולם (למרות שהם לאט לאט קורסים) היא בגלל הפטריוטיות והגאווה הלאומית האדירה שלהם.

Mידאס

New member
*אתה* כתבת

"סגנון חיים שלהם שאנחנו היינו מייחלים לו".

לא אני.

אורישקי

New member
לא ניסחתי את עצמי נכון

לא דיברתי עליי. דיברתיי על זה שסגנון החיים האמריקאי נראה להרבה אנשים סגנון חיים מעורר קנאה.
לא אצלי.

choco2602

New member
לא רק לך..

הוא אמר את זה על ההאלווין או halevin כמו שהוא קורא לזה.
הם מטומטמים בגלל ממתק או תעלול? לא מבינה מה מטומטם בזה, זה כמו שאנשים יראו אותנו עם משלוח מנות (מי אמר ממתק) בפורים ויגידו שזה מטומטם. זה כמעט אותו דבר.
אבל אין לו את השכל לחשוב כמה הדברים דומים.
אין שכל אין דאגות

ny22

New member
מנהל
רומי וקורל
על איך שהן

פתרו את המשימה....

רעיון מקורי ויפה

כל הכבוד להן

אורישקי

New member
אוף למה דווקא דבי פספסה את העוגה הזאת?