כמה תובנות:
1. יוכי וכוכי איומות: פרחות, קולניות, צרחניות. התחלתי לעשות פאסט פורוורד כשהן על המסך. אני קצת מופתעת מזה שהן הגיעו לשלב הזה. לדעתי הן עפות במקום שישי או חמישי. שיתוף פעולה הוא אחד הדברים היותר חשובים ופשוט אין להן את זה. אני גם לא מבינה - הן לא יצאו בשאלה? אז מה הקטע של התפילות האלה כל היום?
2. ליאל וגל: הנקודה היא לא רק ההתנהגות שלו. אלא גם שהיא עולה עליו כמעט בכל רמה: היא יותר יפה, חתיכה, משכילה, חכמה ונחמדה ממנו. למה היא איתו בעצם? מה היא מצאה בו? הוא גם לא בליגה שלה וגם מתנהג אליה מגעיל. אז מה הקטע?
3. דניאל טופז: "אני הגעתי למירוץ כדי שיראו שאני הכי טוב." יש לך את זה ביותר נרקסיסטי? like ather like son..
4. לדעתי אלכסה ורז פשוט נפלו בחוסר מזל בלג הזה: הם הגיעו לכוסות במקום 3-4 ויצאו במקום 6. הזוגות ראו שרז ואלכסה נאלצו לחזור כי נשפכו להם המים ולכן הלכו באמצע הדרך למלא לעצמם עוד מים (כדי לא ללכת פעמיים). אח"כ רז ואלכסה כבר לא יכלו לצמצם את הפער בשום צורה. פשוט כי לא היתה שום משימה.. - פקק, מטלת שוורים, מטלת ריקוד. (שלקחו לכולם אותו זמן). קצת מטומטם.. אם כבר יש התערבות של ההפקה נראה לי שהיא דווקא לטובת וובה ואלה. כי אלכסה ורז הגיעו לפניהם למשימת הריקוד (בגלל העצור)..
5. הספרדית של שני מדהימה.