פרק 26 - הדחה דרמטית

פרארי1

New member
ברור שלא נדרש מהם שום ניווט

זה או שהיא סתומה או שמי ששם לה את המילים בפה חושב שאנחנו סתומים.
אף אחת מהאופציות לא מחמיאה במיוחד לאף אחד.
&nbsp
&nbsp

אני ממש התבאסתי שהם עפו...

לדעתי מכל הזוגות הכי הגיע להם לזכות...
אז נכון, אלכסה הייתי מעצבנת לפעמים, סבלה ממחת רגל הזויה ואולי היא לא הכי נחמדה אבל היא נתנה 100% בכל משימה (וגם רז).
בניגוד לכל הזוגות האחרים, הם תמיד התייחסו אחד לשני בכבוד ובאדיבות.
&nbsp
לא אומרת שהם לא רבו, אבל כולם רבים.
&nbsp
אני מאוד אוהבת את תום ואוריאל אבל לא אהבתי את הרמיזה שהן נתקעו באלה ווובה בכוונה...
&nbsp
הייתי מעדיפה שיוכי וכוכי יעופו...
&nbsp
גל היה נוראי...ממש הופתעתי שהתנהג ככה.
כל כך ריחמת עליה...
ראו שגם לירון שחר היה ממש לא נעים.
הוא גם יכל להגיד לה את הדברים כשהם לבד ולא לנסות להשפיל אותה בתוכנית..
ממש התאכזבתי ממנו והוא ממש לא יכול לתרץ את ההתנהגות שלו עם לחץ...
&nbsp
משהו מאוד מוזר עם העריכה...
אלכסה ורז יצאו לפני וובה ואלה...
כם היה משהו הזוי עם יוכי וכוכי ועם הזוג השני דניאל ומאירי...

moshavnikit

New member
כשמרביצים לך את אומרת תודה?

לא אהבת את זה שטום ואוריאל רמזו שזה היה בכוונה?! הם מאוווד נמנעו מלהגיד במפורש שזה היה בכוונה, הם ראו את זה קורה וזה היה ברור שזה נעשה בכוונה.
&nbsp
תיכנסי ללינק:
https://www.youtube.com/watch?v=rMIZoDARwjA
דקה 27:13 רואים בבירור שגל עם כל הגוף שלו דוחף את העגלה עליהם, אז אל תהיי תמימה.
&nbsp
קארמה איז אה ביץ' והיא הוציאה את הזוג המלוכלך מהמירוץ.
&nbsp
בנוגע לעריכה - צודקת. העריכה על הפנים, כנראה שאלכסה ורז הגיעו הרבה אחרי וובה ואלה והדביקו סינקים ממקומות אחרים. כששומעים את אלה אומרת "אתה רואה אותם?" כנראה שהיא מתכוונת לדגלים של המירוץ ולא לאלכסה ורז.
כשזוגות היו במקביל בריקודים, הראו את כולם רוקדים יחד. יש סיבה לזה שלא ראינו שום פריים של אלה וובה ואלעסה ורז יחד.

פרק טוב והדחה במקום

דווקא חיבבתי את הנחישות של רז. אהבתי את היחס שלו לאלכסה הנסיכה המפונקת. אבל.... בפרקים האחרונים (מאז שאלכסה "שברה" את הרגל כל פעם שההפקה רצתה לתת לה תסומי) הזוג הזה מיצה.

וובה ואלה הוכיחו שוב שיש להם 70 נשמות ולא מנצחים אותם כל כך מהר.

גל וליאל על תקן תשדיר של נעמת על סימני האזהרה של גבר אלים ומכה.

יוכי וכוכי שוב על תקן הפרחות הקולניות, צעקניות, אלימות.

שי ושני מצחיקים כרגיל דניאל ומאירי יבשושים אך נחושים ויודעים לעבוד. טום ואוריאל חכמים, משעשעים ולמרות שהם קצת נחלשו הם עדיין זוג חזק שנמצא חזק בתוך המירוץ.

מנו 7

New member
מתי למען השם, הצדק והמוסר יפסיקו

לעשות שמוש בחיות במרוץ למיליון. השמוש בחיות הוא אות קין למצחו של הפורמט המעולה הזה.

כמה תובנות:

1. יוכי וכוכי איומות: פרחות, קולניות, צרחניות. התחלתי לעשות פאסט פורוורד כשהן על המסך. אני קצת מופתעת מזה שהן הגיעו לשלב הזה. לדעתי הן עפות במקום שישי או חמישי. שיתוף פעולה הוא אחד הדברים היותר חשובים ופשוט אין להן את זה. אני גם לא מבינה - הן לא יצאו בשאלה? אז מה הקטע של התפילות האלה כל היום?

2. ליאל וגל: הנקודה היא לא רק ההתנהגות שלו. אלא גם שהיא עולה עליו כמעט בכל רמה: היא יותר יפה, חתיכה, משכילה, חכמה ונחמדה ממנו. למה היא איתו בעצם? מה היא מצאה בו? הוא גם לא בליגה שלה וגם מתנהג אליה מגעיל. אז מה הקטע?

3. דניאל טופז: "אני הגעתי למירוץ כדי שיראו שאני הכי טוב." יש לך את זה ביותר נרקסיסטי? like ather like son..

4. לדעתי אלכסה ורז פשוט נפלו בחוסר מזל בלג הזה: הם הגיעו לכוסות במקום 3-4 ויצאו במקום 6. הזוגות ראו שרז ואלכסה נאלצו לחזור כי נשפכו להם המים ולכן הלכו באמצע הדרך למלא לעצמם עוד מים (כדי לא ללכת פעמיים). אח"כ רז ואלכסה כבר לא יכלו לצמצם את הפער בשום צורה. פשוט כי לא היתה שום משימה.. - פקק, מטלת שוורים, מטלת ריקוד. (שלקחו לכולם אותו זמן). קצת מטומטם.. אם כבר יש התערבות של ההפקה נראה לי שהיא דווקא לטובת וובה ואלה. כי אלכסה ורז הגיעו לפניהם למשימת הריקוד (בגלל העצור)..

5. הספרדית של שני מדהימה.

just Orli

New member
אני אוהבת אותה מאוד

כעת כשהיא מחוץ למירוץ.
אני מאחלת לה ולבן זוגה חיים ארוכים ומאושרים ביחד, ואשמח אם ינהלו אותם מעתה והלאה כמה שיותר רחוק ממני.

זה לא מפתיע אותי, אנשים רואים את מה שהם רוצים לראות

מה גם שאם מתמודד מצליח להמנע מלקרוא תגובות ברשת (אין לי מושג איך, אני לא הייתי מתאפקת), התגובות של אנשים שהוא פוגש פנים אל מול פנים הם בדר"כ מפרגנות.
אני חושבת שמעטים האנשים שינצלו את הביקורת כלפיהם לעשיית חשבון נפש, ההתמודדות הנפוצה יותר היא בריחה מכל מה שלא נעים והתמקדות במה שכן או השתבללות בעמדת הקורבן (אני קורבן של עריכה לא מפרגנת ומגמתית, דברים שרואים מכאן לא רואים ושם וכולי).

בת עמי 5

New member
בנוסף לכל הרוע והגועל שלה , אלכסה לא מבינה מה שהיא רואה

נדמה לה שכולם אוהבים אותה. בדיוק בדיוק להיפך. מכשפה רעה זה מה שאת אלכסה.
אני כל כך שמחה שהזוג הדביק הזה יעלם לנו משאר תכניות המירוץ. היא הוציאה את כל הרוע שלה (ואולי לא כל הרוע -) ובתקרית עם וובה ואלה הראתה לנו עד כמה מגעילה היא יכולה להיות.
עכשיו כשלא אראה את פרצופך הרשע ואת הפרצוף האטום של רז אהנה כפול בתכנית.87

למעלה