פרק 26 - הדחה דרמטית

SivanCA

New member
ממה שהראו.....וזה ערוך....הם לא נענשו

אם היו מענישים את הדוגמנים ההפקה היתה מראה את זה וחוגגת על זה בתור הוכחה שהם לא פייבוריטים
בקטעים ...הערוכים...שהראו הם דווקא הימשכו רגיל ויצאו במונית לשוורים פחות או יתר יחד עם הזוג שהם נכנסו בו

SivanCA

New member
ליאל תברחי מהררר למעון לנשים מוכות אחר כך שתתחרטי יהיה מאוחר

ואם לא למעון לנשים מוכות לפחות תביני עם איזה יצור התארסת...

25330

New member
מסכימה בהחלט

אכן רגישותו עד דמעות של גל אחר הדו-קרב היאבקות שבו "הביס" הוא אשה (נדמה לי שאת יפה) ויחסו לבת-זוגו, ליאל צריך על פניו - ומבעד לעריכה, בימוי ושאר תוספות מציאות מדומה - נורות אדומות. ניטרול הצד השווה בשתי הסיטואציות: יצר תחרות, אמור לשמש תחנת התרעה מהבהבת ליחסו כלפי מי שככל הנראה נתפשת בידו כ"רכושו" בכלל וביחס לרגישות שהפגין כלפי אשה זרה בפרט.

מאידך, סביר להניח שאם גל היה יהלום מקורב או סופר סטאר, טופז וכיו"ב היתה אלימותו המשוערת עוברת מסננות ופילטרים סוכן ו/או יצוג מקצועי היו יודעים להתמקח ולעמוד על שלהם ועל אינטרס לקום לגביו. ועדיין, כפי שהדברים מוצגים - עם או בלי מימד השוואתי - אני מסכימה להערתך ולסימני האזהרה שגל משדר בעקביות.

מעניין היה לראות את התגובה של יוכי ולינור (בעיקר של לינור)

כששמעו שאלכסה ורז לא ימשיכו "לטייל איתם".

ו...איזה כייף שאלה & וובה נשארו !

ny22

New member
מנהל
מתי הן השמיעו את התגובה? הן הגיעו ראשונות...

הן לא השמיעו. מה שהתכוונתי היה

שהיה מעניין לוּ יכולנו לראות את התגובה שלהן באותו היום כשכולם הגיעו למלון והתברר להן ואלכסה ורז סיימו את דרכם במירוץ...

גל עשה טעות חמורה, שוב לא הבחין בין טפל ועיקר! הגיעו העיקר

וזה לא רלבנטי שהיא לא רצה, זה אסור שיהיה ככה!!

אדם דבע

מה באמת קרה במשימת האופניים בין רז ואלכסה ואלה ווובה-

אמנם כולם עוד יאשימו את אלכסה בהתנגשות מכוונת אבל זה לא מה שקרה.
בהלוך- כל זוג עבד כך שאחד מבני הזוג הוביל את האופניים בכידון והשני דחף מאחורה. וכך גם רז ואלכסה.
בחזור, בכלל שלא היתה להם סיבה להזהר, רז דחף לבד ואלכסה סתם הלכה לידו. הכידון נשאר חופשי. איכשהו זה עבד אבל בדיוק ליד העגלה של אלה וובה- הכידון- החופשי כאמור- שבר ימינה, כנראה כי עלה על אבן או משהו, והעגלה נטתה בעיקבותיו ופגעה בעגלה השניה.
איך שאני רואה את זה, אלכסה כלל לא היתה מעורבת במהלך, ורז- באמת לא עשה את זה בכוונה אבל הוא התרשל.
בסופו של דבר ההדחה מוצדקת בגלל התקרית הזאת, למרות ש-בסופו של דבר- כל הזוגות התקבצו בסוף בצורה משונה מאוד ולא היה משמעות למי הגיע קודם.
אגב רז ואלכסה כן התנצלו על התקרית [לא שזה עוזר למישהו, אבל אנטיפטים מושלמים הם לא]

moshavnikit

New member
בצפייה שניה, אז באמת שומעים את אלכסה מתנצלת

אבל זה לגמרי נראה כאילו רז עושה את זה בכוונה!!
כל הגוף שלו הסתובב לדחיפה לכיוונם, אני אתעלם מזה שהוא אומר רגע לפני ״נעשה מה שצריך לעשות״, פשוט רואים בבירור שהוא דוחף את העגלה לכיוונם.

עדיין לא נראה לי שזה היה בכוונה

מה שקרה- לדעתי: בגלל שוובה ואלה היו שם עם העגלה ותפסו מקום, והשביל צר, רז היה צריך לקחת את הצד השמאלי הגבוה יותר.
ואז הכידון שבר ימינה מעצמו כי הגלגל היה בשיפוע צד שמאלי [שמאל גבוה ימין נמוך].
אבל אני מסכים שזה לא חד משמעי.
&nbsp
בכל מקרה, עדיין היה מצופה מרז להזהר יותר או לבקש מאלכסה שתאבטח את הכידון. כך שאשמה תורמת יש להם.
לגבי האמירה של רז- נו... שכל אחד יפרש אותה כרצונו.

פרארי1

New member
וובה ואלה עקפו את טום ואוריאל

בלי להפוך להם את העגלה.
&nbsp
לעולם לא נדע אם זה היה בכוונה, לי הרבה יותר הפריע שההתנצלות הייתה עלובה ושלא הציעו סוג של פיצוי או עזרה.
כן, אני יודע, אני כנראה מאד תמים אבל כשאני גורם למישהו נזק בשוגג, אני יוצא מעורי כדי לנסות לפצות.
אז זה מירוץ ואי אפשר לצפות ליותר מדי, אבל אפילו משהו סמלי, להראות שבאמת מצטערים.
אם המקרה היה הפוך, היינו מקבלים איזה עשר דקות של אלכסה מקטרת / מקללת / מייבבת / דורשת פיצוי.
וובה ואלה חרקו שיניים, חזרו אחורה למלא את החסר (בניגוד לאלכסה ורז וגל וליאל, שכאשר נשפך להם הרבה החליטו להמשיך ונאלצו לחזור למילוי נוסף) וסיימו את המשימה כמו גדולים.
&nbsp
דבר נוסף - מהפרגונים של וובה לאלאה על השטיח, הרבה מאד גברים יכולים ללמוד.
לגל זה לא יעזור, הוא פשוט לא יבין.

ניקה22

New member
ניצול בע"ח במשימות - רק לי זה צורם?

לא ברור לי בשביל מה זה טוב. לי אישית נורא צורם לראות את הניצול של בעלי החיים במשימות כאלה ואחרות, זה באמת מקומם אותי כל פעם מחדש.

גל פשוט דוחה. אני לא מבינה איך ליאל לא זורקת אותו לקבינימט על כל היחס הזה כלפיה. ליאל חמודה אבל אני לא מאוד לא אוהבת את ההתנהלות שלהם כזוג, ובפרט ההתנהלות של גל מול ליאל מביכה ומקוממת. חבל לי שהיא סופגת את זה ומבליגה (למרות שבפרק הזה היא פחות שתקה לו, אבל עדיין).

משימות משעממות. אני באמת לא מבינה מה נסגר עם האקסטרים בעונה הזאת. חוץ ממשימת הטיפוס בגאורגיה ומשימת האומגה בקוסטה ריקה, אין שום דבר שאפילו מתקרב לאקסטרימי.

וסוף סוף באבו ואלכסה התעופפו. היה (לא) טוב וטוב שהיה. סלאמת.

כמהאפשר

New member
את רואה שאנחנו מגיבים על זה:)

אז לא.
אבל טוב לשמוע עוד קולות כאלו כאן.
&nbsp
&nbsp

Guy950

New member
המסקנות מהפרק הזה

1) יש אנשים שטוענים שזה לא היה בכוונה, ויש אנשים שטוענים שזה כן הזה בכוונה.
אני חושב שהתקרית התנגשות עם אלכסה ורז וובה ואלה היה בכוונה מוחלטת. אלכסה רואה את עצמה כהמלכה של המירוץ, וחייבת תמיד להישאר במקום הראשון, ומזלזלת עד מאוד בוובה ואלה. לכן זה לא מפתיע שבמקרה כששני הזוגות נמצאים באותו המקום ובאותו הגובה במירוץ אז יש "תאונה" כזאת.
גם עוד שנוסיף את הקטע שהיא נשמעת כזאת צינית כשהיא אמרה סליחה.
מה שמשעשע אותי זה שאם אלה וובה היו נכנסים באלכסה ורז אז הם כנראה היו נקנסים על זה.

2) ליאל היא לא פחות אפס מאשר גל. אין לי מושג איך היא בוחרת להישאר עם גל, ואין לי מושג איך גל מרשה לעצמו להתנהג ככה.
מה שבטוח שזה שליאל משלימה עם זה הופך אותה בעצמה לאפס. הרי בהתחלה הם סיפרו שהיא לא רצתה אותו והוא חיזר אחריה כמו מטורף, ועכשיו הוא מתייחס אליה ככה? בחייכם. כולנו יכולים להסכים שלליאל אין בעיה להשיג גבר אחר אם היא תעיף את גל.

3) תודה לאל! המלכה עפה לכל הרוחות!

Gרר

New member
לדעתי מה שמבלבל את אלו שטוענים שזה לא היה בכוונה

זה שרואים די בבירור שהוא לא ממש כיוון את האופניים כך שזה "ייכנס" בהם.
אבלללללללללל
וזה האבל החשוב
היה מאד ברור שבדרך כל כך צרה, אם אתה לא מאט והולך בזהירות - אתה תתנגש במי שעולה מולך. ולכן זה לא שהוא היה אידיוט בשביל לעשות את זה כך שייראו שהוא כיוון להתנגש, אלא במקום זה הוא פשוט דחף ככה ב"נון שלאנטיות" כזאת, בלי להאט ובלי להזהר יותר מדי, וידע בסתר ליבו שזה גם יתנגש וגם לא ייראה כאילו הוא עשה משהו בכוונה.
אגב אני הייתי מאלה שהייתי מאד favor של אלכסה ורז עד לאותה שניה אבל באותו רגע הם איבדו אותי. אפשר לשחק קצת מלוכלך אבל יש גבול לכמה מלוכלך אתה יוכל להיות וזה מבחינתי עובר את הגבול. אם זה באמת היה בלי כוונה הם יכלו להציע לוובה ואלה "פור" כלשהו או להעביר להם חלק מהכוסות שלהם במידה ויחסר לוובה ואלה בדרך חזרה אבל מה פתאום שהנסיך והמכשפה יחשבו לפצות מישהו...

למעלה