פרק 26 - הדחה דרמטית

Gרר

New member
לדעתי מה שמבלבל את אלו שטוענים שזה לא היה בכוונה

זה שרואים די בבירור שהוא לא ממש כיוון את האופניים כך שזה "ייכנס" בהם.
אבלללללללללל
וזה האבל החשוב
היה מאד ברור שבדרך כל כך צרה, אם אתה לא מאט והולך בזהירות - אתה תתנגש במי שעולה מולך. ולכן זה לא שהוא היה אידיוט בשביל לעשות את זה כך שייראו שהוא כיוון להתנגש, אלא במקום זה הוא פשוט דחף ככה ב"נון שלאנטיות" כזאת, בלי להאט ובלי להזהר יותר מדי, וידע בסתר ליבו שזה גם יתנגש וגם לא ייראה כאילו הוא עשה משהו בכוונה.
אגב אני הייתי מאלה שהייתי מאד favor של אלכסה ורז עד לאותה שניה אבל באותו רגע הם איבדו אותי. אפשר לשחק קצת מלוכלך אבל יש גבול לכמה מלוכלך אתה יוכל להיות וזה מבחינתי עובר את הגבול. אם זה באמת היה בלי כוונה הם יכלו להציע לוובה ואלה "פור" כלשהו או להעביר להם חלק מהכוסות שלהם במידה ויחסר לוובה ואלה בדרך חזרה אבל מה פתאום שהנסיך והמכשפה יחשבו לפצות מישהו...

Tלטלים8

New member
יש קולוללולו
שרק לא יחזירו את הזוג המגעיל בתוכניות....

אחרות.
לי הספיק מהם מעל הראש.

יצאתי מהפרק הזה עם שמחה גדולה וגועל גדול

מצד אחד - איזה אושר, אחרי שכבר השלמתי עם ההדחה הצפויה של וובה ואלה, לראות אותם שוב שורדים כמו גדולים, ועוד לטובת הדחה של הזוג הדביק והמעיק שכמעט הכשיל אותם באופן ישיר (בכוונה או שלא, זה לא רלוונטי, עצם זה שהם דפקו את וובה ואלה מספיק, וזה צדק פואטי מבחינתי שהם הודחו בסוף). אני פשוט מתה על וובה ואלה, כל פרק יותר - איך הוא אופטימי כזה ורואה את הטוב בכל דבר, שזה איזון מושלם לפסימיות שלה (בהתחלה היא עיצבנה אותי עם הגישה הזו, אבל היום זה בעיקר משעשע אותי איך כל פעם מחדש אצלה הכל שחור ואצלו הכל ורוד. איזון מושלם). אני לא חושבת שיש לוובה ואלה סיכוי לזכות, אבל הם לגמרי עושים לי את העונה אז אני רק מקווה שיישארו כמה שיותר. ורבאק, די עם העצור והמחסום כל פעם מחדש.

מצד שני - איזה גועל נפש ההתנהגות של גל כלפיי ליאל. איכס. עבר מעט מדי זמן מאז שראיתי כזו דינאמיקה מתעללת בפריים-טיים של ערוץ 2 (מאז ימי אליאב באח הגדול האחרון), וקיוויתי לא לראות דבר כזה שוב. היא מתייחסת אליו כמו אביר החלומות, מסתכלת כל הזמן לכיוון שלו לקבל ממנו אישורים ומחמאות, והוא מצידו רומס אותה, מנמיך אותה, נותן לה להתרפס מולו. דוחה ברמות. הייתי אומרת שאני מקווה שהיא צופה בזה עכשיו ומבינה עם מי יש לה עסק, אבל לדעתי זה אבוד. זו התעללות רגשית לכל דבר, ואפשר רק לקוות שאנשים שאוהבים את ליאל ודואגים לשלומה, ידברו איתה קצת ואולי יגרמו לה להבין שמגיע לה קצת יותר מהיחס המשפיל הזה.

SivanCA

New member
נדמה לי שכבר היה במירוץ זוג עם התנהגות דומה

היה זוג נשוי...נדמה לי רן ומיכל
הוא היה מנכ"ל וקצין כזה משימתי ותחרותי וכל הזמן התעלל בה....העניש אותה....פשוט זבל מתעלל....היא שתקה למרות שבלי המוח שלה הם לא היו מתקדמים
בכלל המירוץ מוציא את הזוגיות ומראה צדדים בדרך שהצוותים לא תיכננו ולא חשבו....
מצד שני צודקת 25330 במה שהיא רשמה קודם....בעריכה מחליטים להוציא חלק מהזוגות בצורה אחת וזוגות אחרים בצורה אחרת.....על כל מקרה ממה שהראו את גל בא לי להקיא ולצרוח לליאל באוזן....שימי לב!...תתעוררי!....

just Orli

New member
אני חושבת שיש פה גבול לעריכה

אם הוא בוחר להתעלל בה על השטיח והיא עומדת ובוכה והוא מסנן "לא מגיע לך חיבוק", אי אפשר ממש לחתוך את זה או לערוך את זה אחרת... דברים שקורים תוך כדי המירוץ אולי אפשר. אבל כאן אני חושבת שאפילו רון שחר הרגיש לא נעים ברגע אותנטי ומכוער שכזה, ו"רמז" לגל שאולי זוגתו צריכה קצת תמיכה - מה שכמובן גרם לו לצאת עליה עוד יותר. שום הפקה שבעולם לא היתה מצליחה לסובב פה את הגלגל ולהראות את זה כאילו שהוא בן זוג תומך...

SivanCA

New member
נראה לי שלא הבנת....תקראי שוב את מה ש-25330 היסברה

לא הכל שחור או לבן....
אני הבנתי את זה שאם נגיד לדוגמה....רז היה זורק משהו אלים לאלכסה אז היו חותכים את זה בעריכה... על השטיח...במירוץ.... במשימות...בעדויות....את ההנחה הזאת לא עושים לזוגות לא מקושרים....או לזוגות שאין סוכנים ומקצוענים שמשלמים להם בשביל שילחמו על התדמית של מי שהם מייצגים ועל איך הם יצאו במוצר הסופי...
עדיין....בלי שום קשר....אני חושב. כמו שכתבתי...שליאל צריכה לברוח מהר למקלט לנשים מוכות ושהמירוץ מוציא מגל צדדים שאם היו בי אז הייתי נשאר בבית....ואולי בדיוק בגלל זה ההפקה בחרה בו...כמו ברן....הבן של אילנית....שימי.... ודמויות מוקצנות ועל גבול האלימות שההפקה מאוד אוהבת ללהק בכל עונה....
בסך הכל כמו שאמרו פה מיליון פעמים מה שמראים לנו זה מה שמישהו מחליט שנראה ולא....שיקוף נכון בזמן אמת שמראה את כל הזוגות כל הזמן בלי עריכה נגיד...

יש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הם הודחו סוף סוף! ההפקה עזרה להם להגיע עד הלום אבל הפרש של כמה שעות בעקבות פקק תנועה, את זה אי אפשר לשנות יותר מדי בעזרת ההפקה. אומנם זה משהו בלתי צפוי ולא ניצחון של זוג אחד על השני, אבל גם זה טוב.
עכשיו נשאר לקוות שהליליאניות יודחו והכל יהיה בסדר.
&nbsp
הפרק עצמו היה סתמי וזה מה שקורה כאשר חותכים קטע מירוץ לכמה תוכניות. בכל תוכנית משימה אחת וכאשר יש לך סתם משימות (לרקוד עם בובות ולטייל עם פר), זו תוכנית שאפשר לדלג על הכל. זה מה שעשיתי אחרי שמשימת המיץ נגמרה.
אגב, אני לא חושב שאלכסה ורז עשו את זה בכוונה אבל הם יכלו להיות יותר מנומסים מאשר להגיד "יו מצטערים לא בכוונה איזה מביך". העיקר שהם עפו כבר. לא חושב שהליליאניות יודחו אבל לפחות זה זוג אחד שנואה ועוד שניים אחרים אהובים (אני מקווה) אז אפשר לחיות עם זה.

לזכותם של אלכסה ורז יאמר

שהם מאוד פירגנו אחד לשני, התייחסו בכבוד, עודדו, אהבו ולא רמסו, התעללו והיו אלימים מילולית. (כמו - יוכי וכוכי, גל וליאל, שי ושני )

just Orli

New member
נכון

אם כי, אני חושבת שזה בעיקר נובע מהאופי המתחשב במיוחד של רז, שספג את כל הזעם / מרמור / תקיעות של אלכסה בלי להתלונן ועם מקסימום אמפתיה והכלה, שלא לדבר על כך שהוא עשה חצי מהמשימות לגמרי לבדו. סביר להניח שאם אלכסה היתה נוסעת עם כל אחד אחר, היינו רואים הרבה יותר מריבות ואפילו נטיה לעשות "דווקא" אחד לשני או לעצור באמצע ולא להמשיך, כפי שראינו כמה פעמים אצל לינור ויוכי למשל. היא פשוט כל כך מצפה שיעריכו ויעריצו אותה, שהיתה מתקשה לספוג יחס פחות מזה... (כשווה למשל?).

Gרר

New member
או במילים אחרות

אם גל ולא רז היה הבן זוג של אלכסה כבר מזמן היא היתה מעיפה אותו על טיל ומקפלת את המזוודות בחזרה הביתה.
לא נראה לי שאלכסה היתה מוכנה לסבול בן זוג מבחיל כמו גל.

Gרר

New member
ומה שהדהים אותי

זה מילא אם בגלל שהיא לא רצה מספיק מהר הם היו מפסידים את המיליון הייתי מבין למה הוא מתקשה בכל זאת לפרגן לה חיבוק. אבל יאללא כולה סיימתם במקום שלישי במקום שני או במקום חמישי במקום רביעי מה זה משנה?!?!!? יאללא לא נורא מאחל להם בכל מקרה לעוף במהירה, קצת אחרי יוכי ולינור.

just Orli

New member
ברור שלא...

אבל לא נראה לי שגם יוכי, או לינור, או יעל / רוני, או הרבה נשים אחרות היו סובלות בן זוג כמו גל.
זה מאוד תלוי איך אתה רואה את עצמך - ליאל בחורה מתוקה אבל כנראה בלי יותר מדי ביטחון עצמי, והיא זקוקה לחיזוקים ואישורים שאותם נותן גל במשורה כשהיא מתנהגת כמו "ילדה טובה". זה מחזק את המעגל השלילי של הזוגיות שלהם, לעניות דעתי. בחורה עם קצת יותר ביטחון, ובוודאי שאחת עם מניירות של נסיכה, לא היתה נותנת לו לרגע להגיע למצב כזה. הם לא היו מגיעים לעולם למצב של זוג מאורס. אני חושבת שאם גל היה מעוניין בזוגיות עם אלכסה, הוא היה מתרפס וכנוע לא פחות מרז - כי קשה להגיע ללבה אחרת. יכול להיות שהוא באמת צריך אחת כזו, שתסובב אותו על האצבע הקטנה ותרגיע את האגו שלו (הלא מוצדק לחלוטין, בעיני). ליאל צריכה מישהו הרבה יותר מפרגן ותומך, שייתן לה אישורים ללא גבול - ואז נוכל לראות אותה פורחת באמת.

לטנגו צריך שניים. זה ממש לא רק הוא.

גם אלכסה פירגנה לו: חיבקה, נישקה, היללה, "באבו, באבו". היא באמת בת זוג מפרגנת ואוהבת.

והוא ממש לא עשה צחי מהמשימות לבד..

just Orli

New member
אין סיבה שלא תפרגן

אם הוא עושה הכל למענה. בפעמים המעטות שהוא קצת איבד סבלנות כלפיה, היא התנפחה, נעלבה, התקוממה, ועד שהוא לא התנצל וסחב אותה ואת התיק ביחד - היא לא נרגעה.

יש הרבה אנשים שיש להם בני זוג מקסימים והם לא מפרגנים להם..

עע גל וליאל.

הם באמת זוג בעל שיתוף פעולה מצויין וזה לא רק בזכות אחד מהם.

just Orli

New member
פרק די מיותר

מבחינת "מירוץ" נטו. אם היתה זו טלנובלה - מילא... אז יש לנו ארוס גאוותן שמתעמר בארוסתו המייבבת, יש "מכשפה" שמזיקה (בכוונה?) לזוג האנדרדוג, יש תחרות ריצה צמודה, ואז - הפתעה! זוג האנדרדוג מנצח. איזו דרמה.

שכל זה היה באמת נחמד, ושמחתי לראות את התוצאה. אבל במונחים של מירוץ זה לא היה זלזול בצופים - זה היה זלזול של צוות ההפקה בעצמם. "משימת" שוורים שבה אדם קוסטה-ריקני א' מסיע בעגלה שלו שני אנשים קוסטה-ריקנים ב'? משימה שבה כולם רוקדים בתוך בובות עד ש"מישהו" מחליט באופן "מקרי" להפסיק את המוזיקה? כולם נתקעו בפקק ארוך ורבע פרק מוקדש לתגובות על כך? נו, באמת. שלא לדבר על כך שהניווטים פסו מן העולם מסיבה לא ברורה כלשהי, שנגמרו משימות האקסטרים, המתח או האקשן, ושההזדמנויות של הזוגות לעקוף זה את זה שלא במסגרת משימת מזל צנחו לקרוב לאפס. תחליטו כבר מה אתם - ריאליטי תחרות מותח או טלנובלה מאוסה. מסתבר שאת החבל הזה אי אפשר להחזיק משני קצותיו.

פרארי1

New member
נגמרו הניווטים???

אבל יוכי אמרה במפורש שדניאל ומאירי (או זוג אחר, לא בדיוק זוכר) נוסעים אחריהן כי הם לא יודעים את הדרך ואילו הן, יוצאות יחידות עילית ונווטות בחסד, יודעות לנווט ומובילות את הדרך.
&nbsp
אהה, היא סתם אמרה את זה?
אמרו לה להגיד את זה?
זה ההפקה שמשוכנעת שכולנו מפגרים עם מוח של אמבה?
אוקי, הבנתי.

just Orli

New member
אין לי מושג למה היא אמרה את זה

או מי אמר לה להגיד.
כל אחד מהזוגות ישב במונית, עם נהג שיודע (או לא יודע) את הדרך. שום ניווט לא נדרש מהם.

למעלה