פרק 26 - פרק הדחה בסכר

דקל, שיחקת אותה! דנה ממש ממש מרשימה

אומנם היא נשואה (ולא ידעתי זאת עד לפני כמה פרקים וצילמתי אותה במירוץ עצמו בהתכנסות)

אבל היא ממש חטובה ויפה

וכנראה הייתה רקדנית או ספורטאית בצעירותה (דקל, מצטער אבל בפרק ראו לה את הרגליים)...

שאלה מהפרקים הקודמים: האחיות אכלו עם א"א?

את ההמבורגר? ואח"כ אמרו שלא יעזרו להם עם המוניות?

always be me mc

New member
חברתי הגיעה אז פיספסתי 40 דקות אחרונות

(באמת שהיה נחמד אבל :)) ועכשיו אני צריכה להשלים.. אבל ממה שאני מבינה מעיין ובתאל הגיעו שוב ראשונות (יש!!!
) ואיציק ואלירן עפו (
) בקיצור אהבתי את התוצאות

הנה משרה שמתאימה לטליה

לפרויקט של אנציקלופדיה בינלאומית דרושים סטודנטים חרוצים בתחומים שונים. העבודה מתבצעת מהבית והתשלום הוא פר ערך.

דרישות
יצירתיות, אמינות ויכולת כתיבה.

תחומי התמחות
אינטרנט ואינטראקטיב - כתב/ת
ספרות, עיתונות ומגזינים - כתב/ת

איזור
מרכז

שמש 33

New member
שוב, התחלתי מאוחר וראיתי ברפרוף

(החופש הגדול
) אבל ממה שראיתי מסכמת:
הסגולות - אין אין אין דברים כאלה. בתאל חולה חצי מעולפת, שתיהן מסורתיות ולא הולכות בביקיני ובכל זאת נתנו פייט מטורף בכל המשימות - הפוטבול, המשאית, שטיפת המכוניות - באו ברעל, תקתקו ותיבלו הכל בהומור, אהבה ושמחת חיים והכל בלי לצחוק על מקומיים, בלי קטעים מגעילים עם הזוגות האחרים - הן פשוט אלופות! הלוואי שתגענה לגמר וממש הייתי רוצה לראות אותן לוקחות אותו. כל הכבוד להן על המקום הראשון בפעם השניה ברציפות, אני ממש שמחה עבורן.
רומי וקורל - בגדול אין לי בעיה עם זה שיש משימות שתפורות על זוגות מסוימים כל עוד זה מתפזר פחות או יותר שווה בשווה בין כולם. כן יש לי בעיה עם משימות שכל תכליתן להראות בנות בביקיני רצוי עם מים/סבון/שוקולד להעצמת האפקט. מאד מיותר בעיני. מן הסתם אם כבר נדרשו למשימה הזאת אין סיבה שלא ישתמשו ביתרון היחסי הזה שלהן(הצחיק אותי טור המכוניות שחיכה רק להן)
סה"כ המשימות היו בסדר בעיני, הייתי רוצה לראות את הפוטבול אמיתי יותר וקשה יותר, הביקיני היה מיותר (רומי וקורל היו מושכות אנשים גם במכנסיים קצרים וגופיה) את משימת משיכת המשאיות אהבתי וגם הד"ש מהבית היה קצר ולא מעיק.
לגבי ההדחה - תכלס הגיע זמנם. הם לא נתנו מעצמם כמו זוגות אחרים ובגמר צריך לראות אנשים חדורי מוטיבציה ומורעלים - אחרת יהיה מאד משעמם. אז אני לא ממש עצובה על ההדחה אבל בפרקים האחרונים התהפכה ההעדפה שלי והייתי רוצה לראות את דבי ודנה מודחות קודם. דבי מעצבנת לי את העיניים והאזניים וגם את דנה אני כבר לא כ"כ אוהבת(למרות שהיא מתמודדת בהחלט טובה וראויה) מאד מקווה שהן הבאות בתור לצאת מהמשחק.

עריכה מעפנה!

כשטליה וקובי וא"א הגיעו לנקודת הסיום הראו ככה:

1. איציק ואלירן יורדים מהמשאית.
2. טליה וקובי יורדים מהמשאית
3. שוב איציק ואלירן יורדים מהמשאית.

מישהו שם לב??

השאלה מה היה המרחק או הזמן בינהם ?

כי שניהם יצאו פחות או יותר באותו זמן

ולא"א היה כבר חושך .....

למעלה