פרק 26 - פרק הדחה בסכר

"גרמניוּת יתר"

אם הן מגיעות לגמר

על אף המחלה של בת אל...
וואו! אני מורידה בפניהן את הכובע

פשוט מרוויחות את הזכייה ביושר!

ראיתם את סרטון הפרידה?

אולי זה בגלל שאני מסמפט אותם (למרות שזו הייתה השעה שלהם לעזוב), אבל הוא ריגש אותי. הוא גם הזכיר לי איזו דרך עבר המירוץ וזה מסוג הדברים שגורם לך להרגיש בפנים שהתוכנית עומדת להסתיים (במונחים של רשת מדובר בעוד חצי שנה, מבחינת זמן הצילומים, אולי נותרה לנו עוד מדינה אחת). ואהבתי את העונה הזאת אז זה קצת עצוב.

בנוגע לחברים, אהבתי אותם בהתחלה, אחרי זה הם הפכו להיות יותר מדי לא יוצלחים וזה תיסכל אותי. עדיף שדבי ודבה היו עפות אבל אולי בהדחה הבאה.

הדחה מאוד לא הוגנת

ממש לא אהבתי את תכנון המשימות בפרק הזה,
קודם כל בגלל שאני באמת לא מבינה מדוע ההדחה לא היתה בווגאס (אולי פרט לדרך להציל את דבי ודנה)
ונניח שבסדר,
למה ליצור רק 3 משימות (הפוטבול, המשאית, ושטיפת הרכבים) בין נקודה לנקודה? הרי זה לא באמת מאפשר ליצור פער, מה גם שהמשימות היו ממש דומות בהרכבם- לא היתה משימת ראש בראש, נניח, או משהו שטיפה "מבלגן" את סדר המגיעים
גם משימת שטיפת הרכבים- ממש לא אהבתי אותה, כי הוא נותנת עדיפות ברורה לזוגות מסוימים- או אפילו יותר נכון לומר- מסוימות!
הרי ברור שרומי וקורל- בעיקר קורל- ינצלו את הנתונים שנתן להן והטבע (ואת הבלונד שנתן הספר) כדי לעקוף את כול הזוגות שהתחילו הרבה לפניהם.
והרי ברור שדבי תייחצן את הגוף של בתה בכל דרך שתגרום להן להשיג עוד יתרון.
והרי זה היה עוד יותר צפוי מראש שזוגות הכוללים מרכיב גברי ידשדשו במשימה הזאת,
אז עזבו את זה שאני אישית נגד משימות שכל מטרתם היא להראות בנות בבקיני,
אבל פי כמה וכמה לתת משימה כזאת מפלה מגדרית כמשימה אחרונה לפני הדחה- ממש לא הוגן.
בקיצור!
פרק ממש מיותר לדעתי, ושוב היה עדיף שאת ההדחה באמת היו עושים בווגאס, וככה לפחות היה נחסך מאתנו עוד מחזה של אמהות למופת- במשימת גרירת המשאית, שדנה עושה את כל העבודה ודבי בקושי טורחת להחזיק בחבל, או כמובן בששימת השטיפה את הפילרטוט הבוטה שלה עם הנהג בזמן ש (שוב!) בתה עושה את כל העבודה הקשה!

מסכים חלקית ,משימות המשאיות והפוטבול פיזיות

ודווקא נותנות יתרון לגברים.

אם היה ראש בראש נניח במשאיות (וכך חשבתי שיהיה) אז לבנות היה סיכוי מאוד נמוך ואז באמת לא היה פר

1. אני לא זוכר את המיקומים בווגאס , או למעשה מי הגיע אחרון / ראשון .

2. אבל פוטבול זה משחק של שכל, וכן אלירן ואיציק נדמה לי שסיימו אחרונים, כי הרבה שכל אין להם (היו די פייבוריטים שלי)

הפוטבול זאת ממש לא משימה פיזית, זה נטו

אסטרטגיה...
זה שמראים את הזנות מתנפלות על המתמודדים זה רק בשביל השואו, תכלס ברגע שמבינים את העיקרון של לשחק לנקודות שבהן אין הגנה זה ממש פשוט
ולכן גם הזוגות סיימו פחות או יותר לפי סדר ההגעה שלהן למשימה, אגב אם אני לא טועה רומי וקורל סיימו את המשימה אחרונות, איציק ואלירן סיימו במקום השלישי נדמה לי

מה זה "זנות"? שכתבת? בכל מקרה לא ברור לי מה

היה המשחק בפוטבול?

הם שיחקו 2+1 - נגד 3 בנות בהגנה?

כלומר הזוגות + 1 מהבנות נגד 3 בנות?

ומה הטק' . לתפוס כדור ולרוץ בכל הכוח?

ומה זו הליגה הזו?

ראה התנצלות כנה שניה אחרי פרסום ההודעה

שנית אני מודה שמעולם לא שיחקתי פוטבול, אז אני לא מכירה את הכללים, אבל זה נראה יותר עניין של מחשבה ואסטרטגיה מאשר סתם התנפלות אחד על השני
המטרה היא להציב את בן הזוג השני במקום שבו אין משהו שיכול לחטוף את הכדור ממנו, ככה לפחות זה נראה

ממש לא ברלות!

הייתי נותנת הרבה כדי שיהיה לי גוף כמו שלהן, אפילו קצת... הן ממש לא שיריריות בצורה של בודי בילדריות, אלא נראות ממש חטובות ובריאות
אמרתי לבעלי שאני פותחת קבוצת פוטבול בבקיני גם בישראל

דנה הזו מתלהבת מהרגליים שלהן , יש להן ריבועים

ככה צריך להראות

מעלפות

וזו שאלירן חיבק... חחח איזה מלעון

למעלה