פרק 26 - פרק הדחה בסכר

זוג מקסים... ממש חבל לי שהודחו

באמת שראיתי אותם בגמר, נכון שהם לפעמים נתקעים על שטויות אבל תמיד איכשהו הם מצליחים לצאת מזה
ודווקא הפעם שהם תיקתקו הכל בלי תקלות זה לא הספיק ...
אוווף

אני מסכים , אבל זו הנקודה! שהם נתקעים

והטבלא לא משקרת!!

כלומר כמה זמן אתה יכול להתקע? לג אחד שניים שלושה?

מסכימה מאוד

ואכן הם כבר ניצלו מהדחה פעם אחת, שקבלו את הכרטיס שמחזיר אותם למירוץ
ובעצם אפילו זה פעמיים, כי פרק אחרי זה הם ניצלו את קיצור הדרך (המשימה של לשחק מטקות בעירום)
אכן, המזל משחק עד גבול מסוים... למרות שבעונה הקודמת זה הספיק כדי להביא את אינה ובר לנצחון

bvnmrt

New member
משימת המשאיות היתה הרבה פחות פיזית משנראית

כמו שכבר אמרו פה את המשאית הזוגות בטוח לא סחבו בכוחות עצמם, וחוץ מאולי דנה ודבי, שאר זוגות הבנות הצליחו בלי יותר מדי עיכובים. נו באמת, ראו שקובי היה היחיד שסוחב וטליה נשרכה מאחור, נראה למישהו הגיוני שהוא יצליח לסחוב משאית לבד?!

המשימה של הפוטבול לא היתה שכל ולא נעליים, כל מה שהיה צריך לעשות בה זה לתפוס את הכדור. ראו שזוג שהצליח לתפוס את הכדור הגיע מעבר לקו בלי בעיה, כל הזוגות התעכבו רק כי לא הצליחו לתפוס את הכדור.

rasmus girl1

New member
גם מסכימה חלקית,

הרבה פעמים הייתה משימה שנתנה יתרון לזוג מסויים, משימת אכילת בשר- קשה למי שצמחוני, משימת אכילת המבורגר ענק- קשה למי שיש קיבה קטנה, משימת שתיית ליטר בירה- קשה יותר לנשים, משימת סחיבת בולי עץ- קשה יותר לנשים, משימת סחיבת הבן זוג עלייך- קשה למי שיש בן זוג כבד/באותו משקל שלך ועוד..

מה שכן, באמת המשימות היו צפופות וקצרות, אבל לא לשכוח שזה היה מרוץ ללא עצירה ככה שזה לא 3 משימות זה המשימות שהיו בפרק הקודם+המשימות האלו ברצף.

Jason2

New member
נו ובמשימת הפוטבול

לזוגות אחרים היה יתרון. ככה זה, יש משימות קלות יותר לזוגות מסויימים ויש קשות יותר.

פרארי1

New member
אם מישהו מהזוגות משך את המשאית בכוחות עצמו

אני מר עולם (וזה כולל את הסוורים).

מילא שראו פה ושם נהג במשאית, אבל מרגע שהייתה תזוזה פשוט ראו שכולם הולכים עם החבל ביד בלי שום מאמץ, בלט במיוחד אצל רומי וקורל ואצל מעין ובת אל.
ואז הבמאי אמר להם ליפול על קו הסיום באפיסת כוחות

שיאי הזלזול באינטליגנציה שלנו מאיימים לעקוף את הישרדות...

על הישרדות...

אבל המשאית של האחים זזה על ההתחלה (לפחות אני חושב שזה על ההתחלה). אז על ההתחלה נתנו להם לסיים את המשימה? ובכל זאת הם עפו?!?!?

פרארי1

New member
נתנו להם לסיים מהר

כי ידעו שבשטיפה הבנות עוקפות אותם בסיבוב.
לא שיש לי הוכחות, אבל יש הרבה יותר מדי קטעים לא אמינים.

מי שראה פה ושם תחרויות של האיש החזק בעולם, שם כל מתמודד נראה כאילו חיברו את כל הקאסט של המירוץ ויצרו בן אדם אחד, יודע שאמנם אחרי שהמשאית זזה זה יותר קל, אבל בטח לא ברמה של ללכת בסבבה עם החבל ביד ועוד לבזבז אנרגיה על צעקות לבן זוג, פשוט אין מצב בעולם שזה היה אמיתי.

Lepton

New member
זה לא כל כך קשה !!!

גש למכונית המשפחתית, הכנס לניוטרל, שחרר בלם יד, נסה להזיז אותה על משטח ישר - תראה שהיא זזה בקלות ובלי יותר מדי מאמץ, בלי רתמות ובלי חבל עזר.

המשאיות שהם סחבו שוקלות בערך כמו 10 מכוניות משפחתיות. אבל מדובר בשני אנשים, לא באחד, והם הסתייעו ברתמות ובחבל עזר, והם התאמצו מאוד ולקח להם המון זמן.

המאמץ הוא אכן לצורך ההזזה הראשונית של המכונית, או במילים אחרות - לצורך שינוי המהירות של המכונית. כשהיא כבר נעה, ההתמדה תגרום לה להמשיך לנוע באותה מהירות (למעט חיכוך שכמובן דואגים להפחית אותו למינימום כדי לחסוך בדלק) ולכן בשלב זה המאמץ הרבה יותר קל.

בשורה התחתונה, לא צריך להיות מר עולם כדי לסחוב משאית כזו, גם שתי עלמות שכל אחת מהן שוקלת פחות מ-50 קילו יכולות לעשות את זה בתנאים שהוצגו בפרק.

Lepton

New member
מספיק כבר עם היבבות על "ההתערבות של ההפקה"

אנשים, זו תוכנית בידור, לא תוכנית תיעודית וגם לא מהדורת חדשות בשידור חי. רוצים תוכנית "אמיתית"? תשכרו צלם, תשלחו אותו יחד עם המתמודדים ותבקשו ממנו לשדר לכם לייב את מה שמתחרש בלי עריכה. או שפשוט תשבו ותיהנו מהתוכנית (לפחות מהקטעים שהדבה לא מופיעה בהם).

אגב, שני אנשים (וגם שתי נשים) יכולים בהחלט לסחוב משאית בשיטה הזו אם מתאמצים. הרי אדם בודד יכול להזיז על שטח ישר בלי שום בעייה, בלי רתמות ובלי חבלים ובלי להמתין ובלי להתאמץ, מכונית ששוקלת טון או יותר. משאית לא יכולה להתחיל לנוע במהירות איטית כל-כך באמצעות המנוע, מה גם שהיינו שומעים אילו היה עובד. אז אנא.

שיתערבו, בכיף, אבל בלי שנרגיש

אין לי בעיה עם התערבות. אבל שיעשו את זה בשכל ובתפרים עדינים בלי שנרגיש את התפירה הגסה.

כי אם אתה מרגיש את ההתערבות, זה נראה כאילו מפיקי התוכנית מזלזלים בך וחושבים שהקהל מספיק מטומטם שלא ישים לב להתערבות.

והמחשבה הזאת , שחושבים שאנחנו מטומטמים, זה מה שמקומם פה.

הביריון והאישה מהרמת המשאיות מישהו מזהה אותם?

נדמה לי שאני ראיתי את הבחור הזה ואישתו ביוטיוב

אני צריך לאתר את הקטע

למעלה