פרק 26 - פרק הדחה בסכר

מסכימה

רק המחלה שלה היא החשש שלי שהן לא יגיעו לגמר.
בכלל רואים בפרומו שהפרק הבא הוא על הר בטמפרטורה מקפיאה.
אני ממש מקווה שהן ישמרו על מקום גבוה ויגיעו לגמר.

ny22

New member
מנהל
גם אני ממש ממש מקווה

כמה מטומטמים הם חושבים שאנחנו?

הרי ברור כשמש שהמשאיות בא בתיאום עם ההפקה.

אז למה להראות כאילו "במקרה" הזוגות עצרו טרמפים? ובמקרה לכולם אותו שיר, ולכולם פתאום דש עם שיר מהבית.

זה היה פחות מעליב אם היו אמורים פשוט: כל זוג שסיים את משימת הפוטבול , מחכה לו משאית בחניה?

נמאס שחושבים שאנחנו הצופים כל כך מטומטמים.

rasmus girl1

New member
למה ישר לחשוב ככה?

ברור שזה היה מתואם עם ההפקה, על החלון של המשאית היה אפילו דגל של המרוץ, הקטע שבהתחלה המתמודדים לא ידעו שזה מתואם וחשבו שהם באמת צריכים לעצור איזה משאית עד שהם הבינו לפי הדגל שזו משאית שתאימו איתה מראש.
זה הכל בשביל המתמודדים, שיחשבו שמאתגרים אותם בעוד משימה, לא בשבילך.

זה כמו במשימה עם הטרמפיסטים..."במקרה" הם מצאו

טרמפיסט שאירח אותם בביתו ו"במקרה" היתה לו את החבילה שלהם מהבית....

tamarhp

New member
זה כדי שהמתחרים יחשבו שזה במקרה...

ראו שהמשאיות הן עם הסמל של המירוץ למיליון..

הענין הוא

שמי שיודע שאסור בארה"ב לעצור טרמפים, ברור שהמשאיות מההפקה.
כמובן שעשו את זה כדי להפתיע את המתמודדים.

מאיפה הבאת את זה

שבארצות הברית אסור לעצור טרמפים..?
נשמע לי מוזר.
אולי יש מדינות מסויימות שבהן אסור לעצור טרמפים...

מאנשים שהיו שם

ויש להם ידע בנושא.
יכול להיות שיש מדינות שבהן זה מותר אבל בכללי במרבית המדינות זה אסור על פי חוק.

אז מה?

למה לא לראות את זה מהצד השני.... חשבו על דרך מגניבה להסיע אותם עד אריזונה, ולא במונית, שידעו בהפקה שהזוגות לא יוכלו לשלם עליה, ועלה הרעיון של המשאיות. ברור שהכל בתיאום ההפקה. ההפקה מגינה ושומרת על המתמודדים. זה לא רק לעצור טרמפ, זה גם לוודא שאפשר להכניס מצלמות, וגם לשים להם שיר מיוחד ברדיו. הם היו הולכים על המזל, הם היו יכולים לעמוד שם יום שלם ואף אחד לא היה עוצר. ברור שכל זה דורש הכנה מראש. גם צריך לוודא שמדובר באנשים הוגנים שיבצעו את המשימה, ולא יתברברו יום שלם בכל מיני מקומות.

אני באופן אישי חשבתי שזה מגניב ומיוחד הרעיון של המשאיות, וכל הכבוד להפקה הישראלית שהרימה כזה פרויקט, ומצאה נהגים שמוכנים להשקיע יום שלם להסיע מתמודדים ממקום למקום.

כנל לגבי הזזת המשאיות. היה ברור שהמשאית עומדת בירידה, והיה ברור יותר שמישהו נותן לה דחיפה מאחורה, אחרי שהמתמודדים ניסו לבד, ללא הצלחה, להזיז משאית של 12 טון. הרי בוודאי לא יעלה על דעתך שהסגולות או האחיות מסוגלות להזיז משאית שכזו. בטח לא דבי ודנה, או אלירן ואיציק. אפילו הסוורים שהם הכי חזקים שם אין להם את היכולות האלו. אז בשביל השואו וההצגה נתנו להם להאמין וגם לנו שהם עשו זאת בעצמם. אז מה? למרות שברור לכולם שזה היה מכור לחלוטין היה יפה לראות אותם מתאמצים ומזיעים וזו הייתה משימה מיוחדת.

אפשר להגיד הרבה מילים על ההפקה הישראלית ועל ההתערבות. אבל בדבר אחד חובה לשבח אותם. על עבודת הכנה מעולה ועל הדאגה שהכל ידפוק כמו שעון ללא פשלות, ועל זה כל הכבוד לכל האנשים שעוסקים במלאכה!!!

אז שיגידו את זה

שיגידו משהו כמו:

"הזוגות חושבים שהם עוצרים טרמפים, אבל למעשה אלו משאיות שהכנו להם מראש עם הפתעה קטנה מהבית."

אם היו אומרים את זה ככה, זה בהחלט היה מתקבל בברכה ובהבנה.

אני אתן לך דוגמא: ברור לכולם שהסדרה "משחקי הכס" נוצרה בשנתיים שלוש האחרונות. נכון? אף אחד לא טוען שהסדרה נוצרה בתקופה שבה מתרחשת הסדרה.

אז תתארי לך שפתאום רואים את אחד הניצבים שותה קולה. זה לא יצרום לך? אז מה תגידי? שברור שהסדרה נוצרה ב 2013 וברור שב 2013 יש קולה , ולכן זה לא מוזר לך שהניצב שותה קולה?

מקווה שהבנת את הרעיון.

למעלה