יש שם נהג... אבל כנראה זה כדי שלא תהיה חלילה תאונה עם המשאית..
א איירה גיינס New member 11/8/13 #18 אני שונא את הפרקים האלה.. דוחפים קטעים מרגשים מהבית, סיוט. קשה לי להאמין שהצופים מעדיפים פרקים כאלה על פני פרקים רגילים אבל כמעט בכל תוכנית ריאלטי עושים את זה, כאילו זה מרגש את כל הצופים. ושוב האחיות בסוף...
אני שונא את הפרקים האלה.. דוחפים קטעים מרגשים מהבית, סיוט. קשה לי להאמין שהצופים מעדיפים פרקים כאלה על פני פרקים רגילים אבל כמעט בכל תוכנית ריאלטי עושים את זה, כאילו זה מרגש את כל הצופים. ושוב האחיות בסוף...
א אורישקי New member 11/8/13 #23 יאללה שיעיפו בר את איציק ואלירן לא ברור לי מה שניהם עוד עושים פה. דנה ודבי יותר טובות, בעיקר דנה ואפילו לדבי לפעמים יש קטעים טובים.
יאללה שיעיפו בר את איציק ואלירן לא ברור לי מה שניהם עוד עושים פה. דנה ודבי יותר טובות, בעיקר דנה ואפילו לדבי לפעמים יש קטעים טובים.
N ny22 New member מנהל 11/8/13 #31 בשתי המשימות צריך למשוך רק שבכל אחת מהמשימות יש מובן אחר למיל "למשוך"
N ny22 New member מנהל 11/8/13 #34 יש לי תחושה שלאחיות ילך ממש טוב בשטיפת מכוניות רק שא"א לא יתקעו שם... [כי גם לדנה ודבי ילך בקלי קלות שם].
יש לי תחושה שלאחיות ילך ממש טוב בשטיפת מכוניות רק שא"א לא יתקעו שם... [כי גם לדנה ודבי ילך בקלי קלות שם].
C choco2602 New member 11/8/13 #42 רומי פשוט מביכה.. עם המשפטי כיתה ג' של "קונטרול שליטה מלכת הכיתה!!" מה את בת 5?!
א איירה גיינס New member 11/8/13 #66 אלה משפטים של בנות בתיכון... כבר בהתחלה אפשר לראות שהבנות לא הכי בוגרות. זה גם מתאים לגיל שלהן. בתקופה שלי היה "שוואו כאילו וואו כאילו דה, קומקום מרובע, אני יפה תודה רבה"
אלה משפטים של בנות בתיכון... כבר בהתחלה אפשר לראות שהבנות לא הכי בוגרות. זה גם מתאים לגיל שלהן. בתקופה שלי היה "שוואו כאילו וואו כאילו דה, קומקום מרובע, אני יפה תודה רבה"