פרק 29 - הפרק האינדיאני

נכון, וגם דנה דובקת באותו קו התנהגות

שתיהן כ"כ לא חברותיות ולא מבינות שזה משחק,
לוקחות כל פרסה בצורה כ"כ אישית ומתלוננות על זה ש"זוגות מסמנים אותנו" בעוד שככה הן בדיוק עשו למור וליאור ורונית ולירן, ועוד התגאו בעצמן על כך שכל מי שהן מסמנות- עף...
אז למה שאחרים בוחרים אותן הן כ"כ מתפלאות, ברור שיבחרו אותן כי קודם כל זה משחק, והן באמת החלשות ביותר, שנית אף אחד מהזוגות לא מתחבר אליהן וזה מובן למה!
מה שגם שהן ממש לא סימפטיות וזה הוכח בצעקות שלהן כשאלירן בא לעזור להן. מפזרות כ"כ הרבה קללות ורוע סביבן....
באמת לא מגיע להן להיות בגמר על ההתנהגות שלהן בפרקים האחרונים. ובטח שלא לזכות במליון!

אורישקי

New member
לגבי רונית ולירן וליאור ומור

אני מבין למה הם סימנו אותם.

מור וליאור לא סבלו אותן מההתחלה וזה היה הדדי.

ורונית ולירן שמו אותן. ולפי ד"ד הם עוד היו חברים שלהן.

אבל כן הן לוקחות את זה קשה מדי. זה שהן החלשות ביותר עושה את ההחלטה של הזוגות לא הגיונית אבל תקבלו את זה ואל תתנהגו כמו שתי פוסטמות.

choco2602

New member
הבנות דודות היו באותו מצב..

גם להן סתם כולם הצביעו בלי סיבה אמיתית. כי עוד לא הכירו אותן באמת. אבל הן לא קיללו ודחו את כל מי שרק התקרב או ניסה לעזור. מעבר לזה, הבנות דודות למשל לא פגעו במישהו בהתחלה (דבי ודנה כן אמרו ועשו דברים פוגעים)
אז אני ממש לא מבינה את ההתנהגות. תכעסו, תגידו שזה לא יפה, תנסו להבין למה, תעשו כל דבר לגיטימי.
אבל להעיף מישהו שבא לעזור לך, זה פשוט כל כך מפגר =\

מתי בהתחלה דבי ודבה פגעו?

ואמרו דברים מרושעים לזוגות אחרים?
אני יכול להבין למה הן דחו את העזרה, הן מתוסכלות מכל הזוגות. למרות שהן לא זוג סימפטי במיוחד, הן צריכות להבין שההפקה בכוח מנסה ליצור סכסוכים, זה לא שזוגות מאוד רוצים לעצור כל זוג אפשרי, אין להם ברירה. אז אולי אני לא אוהב זוג מסוים, אם לא היה לי עצור אני לא הייתי מנסה בכוח לחבל ולהקשות על זוג אחר.
אני מקווה שבגמר אין עצור חובה...

מתחילת המירוץ הן מזלזלות ובוטות כלפי המתחרים.

אין אחד שפסחו עליו, גם את בני בריתם הן שפכו לביוב, במיוחד דבי!

choco2602

New member
כתבתי פה תגובה ארוכה ומפורטת

והמחשב שלי החליט שעכשיו מתאים שהכרום יקרוס אז אני אכתוב מה שאני זוכרת.
נתחיל מהפגיעה ברוני ואנדריאה (אני לא זוכרת מה בדיוק היה, אבל היה שם משהו).
נמשיך בפגיעה ברונית ומור. דבי לא אהבה את שתיהן וירדה עליהן 24/7.
נמשיך לבנות דודות שהן ירדו עליהן לא מעט והפכו אותן למשהו שהוא לא.
כמעט נסיים בזה שגם ב-2 הזוגות האהובים עליהם (לטענתן) דבי פגעה. על רומי וקורל דבי אמרה "הן לא באות לי בטוב" בגלל שהן בסדר מדי אליה. ועל אלירן ואיציק דבי אמרה שהם אהבלים, שיש לאלירן איי קיו של נמלה, ועוד ועוד..
ונסיים כמובן בזה שכל פעם שהן קיבלו סיבוב פרסה דבי עמדה והסבירה למה כל זוג הוא זבל של זוג שלא מגיע לו להיות פה.

ואם הפגיעה במתמודדים לא מספיקה אז הירידות האינסופיות על המקומיים לא בדיוק מראה אותה באור חיובי. לסיכום שלא תתפלא למה אנשים לא מתים עליה, ולא רוצים אותה בקרבתם.

אהה, את זה אני זוכר...

ירידה על כל זוג בנפרד. ואת יכולה לקטלג זוגות? כי שמות אני ממש לא זוכר.
אבל בפנים הן לא אמרו כלום, נכון? לא יודע אם יש הבדל משמעותי אבל רוב הלכלוכים היו בעדויות, לא?

choco2602

New member
אני מאמינה שחלק מזה גם יצא החוצה..

אני מאמינה שרונית ומור ספגו אש גם פנים מול פנים..
לגבי רומי וקורל שלא הצביעו להן בגלל אפילו אחרי שד"ד לא בחרו בהן, וחיכו לאלירן ואיציק (במשימת ההמבורגר).
וקובי וטליה? עד ההתפרצות האחרונה (והמאוד מוגזמת) לא ראיתי משהו, אבל אי אפשר לדעת. בבית מלון אני מאמינה גם שהייתה קצת אינטרקציה מעבר.

בבית מלון יש מצב. ד"א...

את עושה בכוונה?
חחחחח נראה כאילו את מוסיפה עוד שמות.
אבל ברצינות, אין לי מושג מי זה מור\רונית\אדריאנה וכו'. יש מצב שאת מדברת על האח הגדול?

choco2602

New member
לא תודה, אני לא רואה את הזבל הזה..

מור (מור וליאור הזוג האילתי. נשואים עם 2 ילדים.) הם עפו לפני רגע, מה הולך איתך?
רונית- לירן ורונית. היו לבושים בורוד כל הזמן. רונית עם שיער מחומצן, לא נראית הכי חכמה, אבל הפגינה המון ידע..
ורוני ואנדריאה, הזוג המבוגר, האמריקאי. הם הודחו בארץ.

אני לא טוב עם שמות. תזכירי לי מי את?

לא כולם רואים האח הגדול. זבל אינפנטילי לעיתים, אבל מסקרן במידה מסוימת.
אני משתדל לזהות זוגות לפי מה שמתייגים אותם על ההתחלה. מה לעשות שזה באמת יותר קל וצורך פחות אנרגיה (סכמות!!!!!!!!).

פרארי1

New member
רוני ואנדריאה הודחו בספרד

אחרי שרוני הפך לסמרטוט האדום של השור (תכלס, לא מבין איך אישרו משימה כזאת) ולא היה מסוגל ללכת יותר.
הם אמנם היו צריכים לעוף בארץ, אבל רונית ולירן ויתרו על שעה יתרון כדי שהם יוכלו לטוס עם שאר הזוגות, רק שתי הבחורות הדתיות נשארו בארץ.

rasmus girl1

New member
עד שהבנתי

למי התכוונת כשכתבת רונית ומור, כתבת כאילו הן זוג ועוד חיפשתי כמו אהבלה בגוגל "רונית ומור המרוץ למיליון"

בנוגע לרוני ואנדריאה, היא לא הפסיקה להתפלל שהן יפלו מול הפרצוף שלהם "נו תיפלו כבר! נו סבא תעשה שהם יפלו אמן!".
וכן, היא ירדה על כל זוג וזוג בתוכנית כולל על הבת זוג שלה עצמה.

choco2602

New member
כי עם לירן או ליאור לא הייתה לה בעיה חחח

היא מהנשים שחושבות שכל הנשים מקנאות בהן (כן בטח)

אורישקי

New member
מסכים חוץ מעל רונית ומור

במקרה של רונית היא לא ירדה עליה 24/7 אבל בעיקר מאד התעצבנה עליה ש"בגדה בה" והדיחה אותה.
לבי מור - גם מור לא טלית שכולה תכלת והתלכלכה מול דבי (כמו במשימת הנקניקיות ששם דבי הייתה הצודקת לדעתי).

ממש

פתאום קלטתי למה אני כל כך אוהבת את התוכנית הזאת.
אני חושבת שיש בה קאסט איכותי יחסית לתכנית ריאליטי.
ממש נהניתי לראות את הזוגות מתמודדים ועוזרים לבני זוג שלהם

ורק דבי ודנה הורידו מההנאה בצפייה.
אני מסכימה עם אלירן, אני גם חושבת שלהתנהגות הזאת אין שום תירוץ

25330

New member
מסכימה לגבי החברות והעזרה

מי שאחראי לקאסט אחראי על הדמויות שכל זוג קבל לשחק ולהציג. הדבר היחיד שאולי אפשר לומר בזכות דבי (ועדיין היא תשאר מכשפה) זה שיתכן וההפקה מלבה ומקצינה את דמות המפלצת הדי טבעית (כך נדמה לי) שלה.

נכון שיתכן ליהוק יותר גרוע. יחד עם זאת, כמו בכל ריאליטי הליהוק נסמך יותר על קשרים ומקורבים להפקה ופחות על כישורים של מועמדים. השיבוץ למשבצות קבועות מראש (דמות ה"טיפשים," דמות "החכמים," דמות העולם הגדול=ארה"ב (רוני ואנדריאה למי ששכח) הדמות העממית) וכו' נשמר.

יכול להיות שהעריכה מכוונת כך שם המכשפה האדומה ובתה יודחו הרי שזה מסיבות חברתיות ולא משום שהן טובות פחות מזוגות אחרים. מסכימה שלשפה, לגסות, לחוסר הבנת המסגרת והתחרות אין שום מקום והצדקה. בבחירה ובליהוק של דבי אי-אפשר להאשים שום גורם מלבד ההפקה. נדמה לי שהפעם הלכו צעד אחד רחוק מדי בבחירת דמות המפלצת. מה-גם שהנזק שנגרם לדנה לא מוצדק בהכרח. קל לראות את המבוכה שלה ליד אמה. אפשר גם להבחין בבקורת העדינה שלה על דבי לצד נסיונה - המאוד לא קל - לעמוד לצד אמה ולתמוך בה, גם במצבים והתנהגויות שאין להצדיק ואין לתמוך לעולם.

לסיכום, הסגולות, הסוורים, האילתים, ובמידה די רבה, האחיות או שימי ויסמין (יסמין יותר שימי מעט פחות) נראים בדיוק כמו "השכן ממול". אותי הזוגות הללו די שכנעו שמה שרואים "זה מה יש" במציאות מדומה (כמו המירוץ) או במציאות (שאני לא מכירה). לגבי הזוגות הללו מגיע להפקה באמת: שאפו. לגבי הזוגות האחרים נדמה לי שאפשר היה לבחות יותר "אנשים אמתיים" ופחות דמויות וייצוגים קבועים מראש שצריך לצוות ולסמן
.

למעלה