אין ספק שישנה התערבות בוטה של ההפקה, זה כבר לא דברים ב'קטנה'...זו כבר קביעה של מיקום במירוץ(ולפני הגמר)!
הבנתי למה בתאל ומעיין איבדו זמן ומיקום, אז הן לא טובות בחץ וקשת, אבל אבל, אם ההפקה היתה מתעקשת על טבילה כהלכה(כמסורת ההטהרות האינדיאנית) כמו שהתעקשה על החץ וקשת, הסגולות היו מסיימות לפני הגיקים והאחיות, אין ספק!
למרות כל מה שאמרתי על כך שויתרו לזוגות, אני חייב לציין שבאמת מגיע כל הכבוד לרומי, זה יפה מאוד שלמרות כל הקושי שהיה לה (ורואים שלה היה קשה במיוחד) היא שרדה את זה
.
פשוט כאב לי לראות איך היא ממש רועדת ומכחילה, באמת שבאותו הרגע ממש ממש ריחמתי עליה
זה לא היה משפיע על מיקומן במירוץ. ובמקרה של מעיין ובתאל מול הגיקים והאחיות, ההקלות במשימת הטבילה שינו את התמונה ובגדול...בלג הבא (רגע לפני הגמר) הם יוזנקו לפניהן(כרגע במקום הרביעי) וזה מתסכל!
טבילה זו טבילה! או שזה היה להכניס רגליים ולהשפריץ מים? כי זה מה שעשו האחיות, הגיקים והמכשפות...רק הסוורים והסגולות לא יודעים לקרוא את המשימות נכון, טמבלים!
לפעמים גם המשימות שנראות כמו 'חוויה' נעשות ברשלנות וקיצורי דרך. אמנם זה לא באמת מירוץ אבל מספיק עם הזלזול, יאללה שיגלו מי זכה ונסגור עניין, עכשיו!
עדיין מתחבט בין הפרוטסטנטי לקתולי, קתולים נוטים לתת בישבן , לא בקטע! אבל אז אני מוותר על סיכוי להיות אפיפיור, קשה קשה!
ולשאלתך, אם רומי וקורל היו אלה שנשארות מאחור על קטע כזה היית מזמר אחרת... אז בחייאת אני גם ככה חם אש על ההפקה המחורבנת הזו שהשאירה את דבי ודנה, בנוסף לשאר הקטעים המסריחים שרצים שם...תחסוך ממני את הטיעונים המרככים כי הם לא!