פרק 29 - הפרק האינדיאני

אוי, כמה שאתה צודק

טוב אז השלמתי את הצפייה בפרק, משחק מכור!

אין ספק שישנה התערבות בוטה של ההפקה, זה כבר לא דברים ב'קטנה'...זו כבר קביעה של מיקום במירוץ(ולפני הגמר)!
הבנתי למה בתאל ומעיין איבדו זמן ומיקום, אז הן לא טובות בחץ וקשת, אבל אבל, אם ההפקה היתה מתעקשת על טבילה כהלכה(כמסורת ההטהרות האינדיאנית) כמו שהתעקשה על החץ וקשת, הסגולות היו מסיימות לפני הגיקים והאחיות, אין ספק!

ny22

New member
מנהל
אגב, לגבי הויתורים

למרות כל מה שאמרתי על כך שויתרו לזוגות, אני חייב לציין שבאמת מגיע כל הכבוד לרומי, זה יפה מאוד שלמרות כל הקושי שהיה לה (ורואים שלה היה קשה במיוחד) היא שרדה את זה
.

פשוט כאב לי לראות איך היא ממש רועדת ומכחילה, באמת שבאותו הרגע ממש ממש ריחמתי עליה
.

אז שתכחיל על החוף בזמן שקורל טובלת גם בשבילה

אבל טובלת כמו שצריך עם כל הגוף במים...הן היו מסיימות אחרונות אם ההפקה היתה מתעקשת!

choco2602

New member
לא נראה לי..

למען האמת חוץ מהסוורים ומעיין, אף אחד לא באמת טבל כמו שצריך. אז כולם היו צריכים לחזור על זה.
דנה בכלל רק העיפה מים מלמטה כלפי מעלה וזהו.

המכשפות היו יכולות לוותר על הטבילה...

זה לא היה משפיע על מיקומן במירוץ. ובמקרה של מעיין ובתאל מול הגיקים והאחיות, ההקלות במשימת הטבילה שינו את התמונה ובגדול...בלג הבא (רגע לפני הגמר) הם יוזנקו לפניהן(כרגע במקום הרביעי) וזה מתסכל!

השאלה אם זה משנה...

זו המסורת של האינדיאנים או של ההפקה? כי אם זה מפריע לאינדיאנים, אז הם היו טובלים עד הסוף. אם זה של ההפקה, אז הם היו צריכים להתעקש...

אתה מחפש הצדקה לחפיף שהיה שם?

טבילה זו טבילה! או שזה היה להכניס רגליים ולהשפריץ מים? כי זה מה שעשו האחיות, הגיקים והמכשפות...רק הסוורים והסגולות לא יודעים לקרוא את המשימות נכון, טמבלים!
לפעמים גם המשימות שנראות כמו 'חוויה' נעשות ברשלנות וקיצורי דרך. אמנם זה לא באמת מירוץ אבל מספיק עם הזלזול, יאללה שיגלו מי זכה ונסגור עניין, עכשיו!

Jason2

New member
טבילה זה גם רק להכניס את היד

תלוי מה ההגדרה שלך לטבילה.

Jason2

New member
אין פרק בשבת, יש זמן

השאלה היא האם טבילה היא כמו בכנסיה הפרוטסטנטית שבה טובלים את כל הגוף או כמו בקתולית שבה משפריצים עליך קצת מים?

כשאתנצר אשתף אותך בחוויה...

עדיין מתחבט בין הפרוטסטנטי לקתולי, קתולים נוטים לתת בישבן , לא בקטע! אבל אז אני מוותר על סיכוי להיות אפיפיור, קשה קשה!

ולשאלתך, אם רומי וקורל היו אלה שנשארות מאחור על קטע כזה היית מזמר אחרת... אז בחייאת אני גם ככה חם אש על ההפקה המחורבנת הזו שהשאירה את דבי ודנה, בנוסף לשאר הקטעים המסריחים שרצים שם...תחסוך ממני את הטיעונים המרככים כי הם לא!

שב לך ותהנה מהעובדה שהפייבורטים שלך חזק במירוץ.

Jason2

New member
אבל הן לא היחידות

קובי וטליה גם טבלו רק את הראש, דבי ודנה אין לי מושג מה עשו.
אני חושב שהסוורים והסגולות פשוט השקיעו יותר מידי.

X יו יו S

New member
אני חושבת שלא

שהם עשו את משימה כמו שצריך
ובהפקה פשוט ויתרו לשאר כי באורך פלא לא שמענו מהה בדיוק צריך לעשות במשימה
כמו שהם ויתרו לקורל על נשיקת הצפרדע

Jason2

New member
דיברתי על המשימה הספציפית

אין לי שום עניין להתפלפל על קוצו של יוד במשימה הזאת.
אנחנו לא בבני ברק ולא קוראים לנו שמעון בן זומא.

למעלה