מתי? היום?
א אורישקי New member 29/8/13 #172 כי הן לא הפייבוריטיות שלך? צאו מהסרט. אתם לא יכולים להגיד מה בולט ומה לא כי אי אפשר פשוט לקבוע במשימה הזאת.
כי הן לא הפייבוריטיות שלך? צאו מהסרט. אתם לא יכולים להגיד מה בולט ומה לא כי אי אפשר פשוט לקבוע במשימה הזאת.
N ny22 New member מנהל 29/8/13 #174 ממש לא קשור. אני דווקא די אוהב אותן. אפתח על זה הודעה אחרי הפרק ובה אסביר ליותר פרטים..
2 25330 New member 29/8/13 #165 ישששששששששששששש 30 פרקים מאוחר מדי אבל סוף טוב הכל טוב. לא לראות ולא לשמוע את המסור והפקס מהסבא.
א איירה גיינס New member 29/8/13 #178 אני חייב להודות שהן לא בלתי נסבלות... הזוג הנשוי מאילת (?) היה בלתי נסבל. דבי ודבה לא שיגעו אותי כשראיתי אותן. אבל גם לא ממש חיבבתי אותן.
אני חייב להודות שהן לא בלתי נסבלות... הזוג הנשוי מאילת (?) היה בלתי נסבל. דבי ודבה לא שיגעו אותי כשראיתי אותן. אבל גם לא ממש חיבבתי אותן.
א אלטרנטיבי3 New member 29/8/13 #158 יו כמה פרסומות, כמה פרסומות!! אני מת! מותר להם לעשות את זה בכלל? לפי חוקי התקשורת? [אם יש דבר כזה בכלל]
יו כמה פרסומות, כמה פרסומות!! אני מת! מותר להם לעשות את זה בכלל? לפי חוקי התקשורת? [אם יש דבר כזה בכלל]
A always be me mc New member 29/8/13 #176 האמת צעקתי בלב (כמעט פירסמתי) סבא תעזור להן!!!!!!!!! ( הסגולות )
L LiRs Lullaby New member 29/8/13 #169 וואי כמה שאני שמחה שמעין ובתאל בפנים וד"ד לא כל מי שהגיע לו להגיע לשם - הגיע. חבל לי קצת על דנה כי היא גם הייתה ממש טובה, אבל מה לעשות שהמירוץ הוא בזוגות.....
וואי כמה שאני שמחה שמעין ובתאל בפנים וד"ד לא כל מי שהגיע לו להגיע לשם - הגיע. חבל לי קצת על דנה כי היא גם הייתה ממש טובה, אבל מה לעשות שהמירוץ הוא בזוגות.....