פרק 31 - הדחה ברבע הגמר

אני כלכך מרחמת על דנה

שהיא כרגע תחת איזה כישוף שכאילו אמא שלה יצאה אימהית.
היא בכלל לא יודעת אייך זה אמור להיות אם היא מדברת ככה.
אבל זו לא הבעיה שלי.

LiRs Lullaby

New member
כן, אבל נראה שלמרות המחסור בדמות אמא

כאדם בוגר היא עדיין יצאה חזקה ונחושה. אולי את הגנים האלה היא קיבלה מהאבא. אם הייתה מקבלת מהאמא היא הייתה מפסיקה כל פעם כדי לבקש מסבא וסבתא עזרה....

adip110

New member
סבא וסבתא של הגריאטרית התהפכו בקבר

כשראו את ביתם המזדקנת מתיישבת וממזמזת בוקר צעיר
ואומרת לו בקולה ה"סקסי" אוי אתה חתיך.......
נראה לי שלמסכן תהיינה עכשיו בעיות בתפקוד המיני......

באיזשהו אופן צר לשועל על דנה, היתה פייטרית

לאורך כל הדרך. חבל רק שבאה עם אמא שלה למירוץ. השועל מאמין שעם היתה באה עם פטנר אחר רוב הסיכויים שהיא היתה מגיעה גם לגמר.

גם לי חבל

היא הייתה פייטרית מדהימה בעיניי,
בעיקר בגלל שרוב המירוץ היא סחבה את אמא שלה נפשית.
הלא החלק הקשה באמת הוא להחזיק את עצמך מנטלית.
אז לראות אותה כשהיא רוב הזמן מחזיקה את עצמה ואת אמא שלה מהבחינה הזאת...
מרשים ביותר

אורישקי

New member
הסרטובסוף

שורה תחתונה דבי אחת הדמויות שעשו את העונה, מאד נהנתי לראות אותה רוב הזמן והיא הייתה דמות די כיפית, עם כל השיגועים שלה.
היא יותר מבוגרת מאמא שלי וגם מאמא שלי לא הייתי מצפה שתעשה את המשימות האלה - אז אני נותן לה קרדיט.
ושוב - היא דרמה קווין וילדותית ובלי לשים לב היא מתנהגת לא יפה אבל אני רואה עליה שהיא כן בן אדם טוב, בעייתי אבל לא בן אדם חסר נשמה.

ודנה הייתה מותק אמיתית, ועם בן זוג אחר אולי לא הייתה מתקבלת למירוץ - אבל אם הייתה מתקבלת הייתה מנצחת.

בכ"א את שלהן הן עשו והגיע זמנן - וזו רביעיית גמר מאד ראויה. אז אני שמח.

אורישקי

New member
על תקן בר ואינה של העונה - מעיין ובת אל

רק שמעיין ובת אל יותר פופולאריות ויותר קל לאהוב ולהתחבר אליהן (למרות שאני מאד אהבתי את בר ואינה, אפילו יותר ממעיין ובת אל).

הצמד הנשי שכולם היו בטוחים שהולך להיות מודח בקרוב מאד בתחילת התוכנית ואז הוא השתפר והצליח להגיע רחוק מול זוגות חזקים.

שאר הזוגות יותר מזכירים את האחים/עקיבא וענאהל מהעונה הקודמת - זוגות יציבים שרוב העונה שמרו על מקום כזוגות המובילים.

בכ"א מה שאני שמח הוא שכל זוכה יהיה ראוי מבחינתי. אלא אם כן המשימה תהיה מכורה באופן מובהק לזוג אחד אני אשמח על כל ניצחון (בעיקר על טליה וקובי,רומי וקורל ומעיין ובת אל כי כמתמודדים יותר נהנתי לצפות בהם)

Jason2

New member
בגמר הכל יכול להשתנות

הדבר הזה שזה מצולם כמה חודשים אחרי משנה את הכל.
אין את המומנטום המתמשך של המירוץ ולמעשה כולם מתחילים מאפס, כל היתרונות לזוגות מסוימים יכולים להעלם.

adip110

New member
אחד מהרגעים המאושרים היה לראות

את הקוגרית המזדקנת וביתה הנכלולית מתבשרות

"בשבילכן המירוץ למליון נגמר "

יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
יששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
ויששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
אלוקים.

מסכים חלקית, דנה בחורה טובה , ככה לפחות אני

חושב אותה - הייתה סבלנית כלפי הילדים בחתימה ביום שישי של הריצה...

והיה מרגש וקצת עצוב שהן הפסידו

האמא קצת ברברית, אבל יותר נחמדה לדעתי מטהוניה,

adip110

New member
עמלצי הלוואי והינו רואים את דבי וטהוניה

בבית האח הגדול

איזה קטעים שהיו רצים שם.

בהשוואה לאימה דנה הרבה יותר נחמדה , ללא ספק

המשך יום נפלא.

choco2602

New member
ראיתי את הפרק לא מזמן..

אז נכנסתי רק עכשיו לפורום להמנע מספויילרים.
אני מבינה שאנשים תוקפים את דבי ודנה. אבל מכל הלב זה מגיע לדבי. זה לא כמו הסגולות שכולם לא אהבו אותן סתם בהתחלה כי הן עשו המון המון רעש. כשזוג כל כך מגעיל אליך, מקלל, מאחל לך רק רע, מעיף אותך ממנו כשאתה בא לעזור, מאחל לאנשים ליפול, צוחק ברשעות אתה לא אוהב אותו. פה זה לא היה זוג, זה היה דבי. אבל דבי היא חלק מדבי ודנה.
אז נכון דנה מסכנה וזה לא היה מגיע לה. אבל כשהיא בחרה את אמא שלה כשותפה היא הייתה צריכה לקחת את זה בחשבון.
אני לא חושבת לשניה אחת שהגזימו איתה כי בסך הכל הזוגות החליטו שאותם פחות אוהבים ולכן התשובות לשאלות הרעות היו תמיד דבי ודנה. יש מאחורי חוסר האהבה סיבה אמיתית.

עובדה שגם את מעיין ובת אל לא אהבו בהתחלה וכשלמדו להכיר אותן הבינו שהם ממש טועים והתחילו לאהוב ולהעריך אותן. עם דבי זה לא המצב, ממש לא.

אז אחרי שפרק שלם (הקודם) היא לא התמרחה על אף אחד, הפרק היא נמרחה על מישהו בצורה דוחה.
אני לא מבינה זה החינוך שהיא נותנת לשני הילדים שלה בבית? לראות את אמא יושבת על גבר זר ומלטפת אותו? זה החינוך?
אז תסלחו לי שאני לא ממש בעדה.

חוץ מזה לגבי משימת היודל פשוט נתנו לכל אחד לשיר פעמיים- פעם שניה הם עברו. אני לא חושבת שלמישהו מהזוגות היה מגיע לעבור בפעם השניה, אבל לפחות קובי וטליה ורומי וקורל שרו. בניגוד לדבי ודנה שרק רקדו, ואפילו לא טרחו לשיר. רק מראה כמה הן יודעות שאפשר לזלזל במירוץ ועדיין להתקדם.
חבל שהסוורים ומעיין ובת אל השקיעו כל כך מאמץ בשור, היו עוברים בקלות את היודל.

למעלה