וואלה, אלא אם רבי בנימין יושב שם ותופס את המפתח
יכול להיות ש"סבא" של דבי (כן, כן, המכשפה האדומה מהגיהנום) חזר ומכבב העונה הזאת בדמות רבי בנימין?
ועוד לקח: אם את יודעת איזה דלק מתאים לרכב שלך תעקבי אחרי המתדלק ותוודאי שהוא משתמש בצינור ובמשאבה הנכונים. לי פעם בסד"ש המתדלק כבר היה עם צינור בנזין (כשהרכב דיזל) כששאלתי בעדינות תמימה: "זה הדלק שמתאים"? אין לכם מושג איך המתדלק הודה לי ואמר: "עכשיו הצלת אותי". בלחץ של מירוץ, שפה זרה, מקום לא-מוכר עם מאה צלמים, במאים וכו' על הראש זה כנראה הרבה יותר מורכב.
למרות שההומואים יצאו לא כל-כך הוגנים עם הכבשים יכול להיות שבגלל שהם היו חייבים לרוץ עם הכבשה הם לא חשבו לחזור בסוף הגז ולעזור למי שעזרו להם קודם. התירוץ של טום: "בגלל שאני תפסתי" הוציא אותו יותר סוציומט מאשר אילו שתק או שהיה מוצא הסבר קצת יותר אינטלגנטי ופחות סוציומטי.
ותובנה אחרונה בעקבות הפרק: שלושת הזוגות, ההומאים, הרוסים והיפים שעובדים (כולל משפחה) בראליטי חזקים לא רק בגלל ההפקה. הם תפסו שבין המשימות צריך לשחרר ולקחת הכל בסבבה בלי לחץ ועם הרבה צחוקים אבל במשימות עצמן צריך לתת עבודה וזה עובד להם (לדוגמנים זה קל יחסית כי הם נמצאים ומרגישים בטלויזיה כמו בבית או כמו בראליטי קודם...). עובדה שמי שמתיחס למירוץ עם רצח בעיניים (יפה, החרדלשיות) ולא משחרר, לחוץ הרבה יותר ובמבחן התוצאה לא עולה על אלו שלוקחים הכל בסבבה ובצחוקים מתי שרק אפשר. גם מבחינת "חביבי הקהל" המשוחררים זוכים לנקודות יותר מאשר הלחוצים. מה-גם שהפערים בין הזוגות מוכיחים פערים באינטילגנציה (אין מה להשוות את אלה וובה או העליזים, דואניות...מצד אחד לש"ש (שי, שני) התאומים-דוכסים מאילת, טילטיל&מזרחי או יפה (למרות שלדעתי, בועז חכם, חושב ורואה קדימה די יפה). איך היה אומר רבי בנימין? "כן כן זה כל מה שאלוהים נותן".