פרק 7 - אבודים בגיאורגיה

פרארי1

New member
נו, לפחות קיבלנו מהפרק תובנה חשובה לחיים

לא לשים את המפתח בציצי!

25330

New member
וואלה, אלא אם רבי בנימין יושב שם ותופס את המפתח

יכול להיות ש"סבא" של דבי (כן, כן, המכשפה האדומה מהגיהנום) חזר ומכבב העונה הזאת בדמות רבי בנימין?

ועוד לקח: אם את יודעת איזה דלק מתאים לרכב שלך תעקבי אחרי המתדלק ותוודאי שהוא משתמש בצינור ובמשאבה הנכונים. לי פעם בסד"ש המתדלק כבר היה עם צינור בנזין (כשהרכב דיזל) כששאלתי בעדינות תמימה: "זה הדלק שמתאים"? אין לכם מושג איך המתדלק הודה לי ואמר: "עכשיו הצלת אותי". בלחץ של מירוץ, שפה זרה, מקום לא-מוכר עם מאה צלמים, במאים וכו' על הראש זה כנראה הרבה יותר מורכב.

למרות שההומואים יצאו לא כל-כך הוגנים עם הכבשים יכול להיות שבגלל שהם היו חייבים לרוץ עם הכבשה הם לא חשבו לחזור בסוף הגז ולעזור למי שעזרו להם קודם. התירוץ של טום: "בגלל שאני תפסתי" הוציא אותו יותר סוציומט מאשר אילו שתק או שהיה מוצא הסבר קצת יותר אינטלגנטי ופחות סוציומטי.

ותובנה אחרונה בעקבות הפרק: שלושת הזוגות, ההומאים, הרוסים והיפים שעובדים (כולל משפחה) בראליטי חזקים לא רק בגלל ההפקה. הם תפסו שבין המשימות צריך לשחרר ולקחת הכל בסבבה בלי לחץ ועם הרבה צחוקים אבל במשימות עצמן צריך לתת עבודה וזה עובד להם (לדוגמנים זה קל יחסית כי הם נמצאים ומרגישים בטלויזיה כמו בבית או כמו בראליטי קודם...). עובדה שמי שמתיחס למירוץ עם רצח בעיניים (יפה, החרדלשיות) ולא משחרר, לחוץ הרבה יותר ובמבחן התוצאה לא עולה על אלו שלוקחים הכל בסבבה ובצחוקים מתי שרק אפשר. גם מבחינת "חביבי הקהל" המשוחררים זוכים לנקודות יותר מאשר הלחוצים. מה-גם שהפערים בין הזוגות מוכיחים פערים באינטילגנציה (אין מה להשוות את אלה וובה או העליזים, דואניות...מצד אחד לש"ש (שי, שני) התאומים-דוכסים מאילת, טילטיל&מזרחי או יפה (למרות שלדעתי, בועז חכם, חושב ורואה קדימה די יפה). איך היה אומר רבי בנימין? "כן כן זה כל מה שאלוהים נותן".

ddvic

New member
הדואניות לא ידעו איזה דלק מתאים והמתדלק היטעה אותן

אולי זה אחריות של ההפקה!
אם אני שוכר רכב בחב' - חובת חברת ההשכרה להודיע לי איזה סוג דלק אני אמור לתדלק(בד"כ יש מדבקה על פתח הטאנק)
&nbsp
ככה שאם הן מגיעות בלג הזה אחרונות צריך לבטל את ההדחה!

ddvic

New member
עניתי לך שם גם אני

http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?ForumId=2107&MessageId=177290263

גםצופה

Member
מנהל
הבעיה היתה לדעתי בצורת השאלה שלהן...

הכי פשוט היה שהן היו מראות למתדלק את לוח הרכב ולא לשאול איזה דיזל הן צריכות... (זה אומר שהן בארץ, כנראה, נוסעות על דיזל ושכחו שעדיין יש רכבים שנוסעים על בנזין
)

ddvic

New member
לא נכון!

הן לא שאלו איזה דיזל הן צריכות - הן שאלו אם הן צריכות דיזל או סופר(=בנזין) והמתדלק עונה להן בנחרצות דיזל כאילו הוא עמד במפעל בזמן שהרכיבו את האוטו וזאת אף מבלי ללכת להסתכל בלוח הרכב. ובכלל אני לא יודע מה יש בלוח הרכב שמבדיל בין מנוע בנזין לדיזל.
ולכן גם לא הייתי נחפז להסיק שיש להן בארץ אוטו עם דיזל.

גםצופה

Member
מנהל
בהמשך

כשהן חזרו לתחנה הראו מישהו שהתקרב לרכב ואמר אהה 'בנזין'
כנראה ששם קוראים לבנזין 'בנזין' ולא סופר....
&nbsp

ddvic

New member
גם לא נכון

באירופה סופר זה בנזין אוקטן 98
והדואניות ראו שילוט של דיזל או סופר ולפי זה הן שאלו. היו רק שתי אופציות של משאבות דלק.
ואלה בתחנה שזיהו שזה בנזין זיהו את סוג המנוע ולא את סוג הבנזין במשאבות התחנה שנקרא שם(ובאירופה) "סופר"

גםצופה

Member
מנהל
מה שכן...

במידה והן תשארנה במירוץ (אני באמת מקווה) יתכן שהמקרה הזה ילמד אותן לשאול שאלות וכד' בצורה הכי ברורה... ממש כמו לילדים...
&nbsp
כשאני צריכה לעתים להעביר דיווח לאחד הגורמים אצלנו אני צריכה לדווח בצורה הכי ברורה - אחרת הדברים יקלטו בדרך לא נכונה וזה יעכב לי כל מיני דברים...

kukii im buzuki

New member
חובתך לשאול באיזה דלק להשתמש וגם אם זו לא חובתך אז אם אתה

אדם אחראי אתה תשאל.

מאוד הפתיעה אותי ההתנהגות הרשלנית שלהן

אני יכול להבטיח לך

שמעכשיו והלאה הן ידעו טוב טוב טוב איזה מנוע יש להן, איזה נפח, מה הסוג דלק, איך הפיה נראית, איזה צבע העמדה בתחנה וכל פרט אחר שקשור לנושא מילוי הדלק..
הן ידעו!

ddvic

New member
ונגיד שכן?

תזהרי אני מכין לך תשובות לכל האופציות שתחשבי
למשל את האוטו הן מצאו עם המפתחות בפנים בשדה תעופה מבלי שהיה להן אפשרות לתקשר עם מישהו.
נקסט.

למעלה